O. Kolobovaitė ir A. Globys vėl laukia savo gerbėjų koncerte | kl.lt

O. KOLOBOVAITĖ IR A. GLOBYS VĖL LAUKIA SAVO GERBĖJŲ KONCERTE

  • 0

Jau birželio 17 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje suskambės sielos dainos, ir leis žiūrovams pasinerti į kamerinės, sodrios muzikos sūkurį.

Jau birželio 17 d. 19 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje Vilniuje suskambės sielos dainos, ir leis žiūrovams pasinerti į kamerinės, sodrios muzikos sūkurį. Asociacija ARS LIBERA su džiaugsmu praneša, kad klausytojų ilgai lauktas koncertas „Una Palabra“ vėl kviečia į jausmingą ir romantišką vakarą. Įstabią jausminę atmosferą kurs du talentingi muzikai –moteriškoji, nuostabaus balso dainininkė Ona Kolobovaitė  ir gitaros virtuozas Aurelijus Globys. Šio koncerto laukiantys pietietiškos muzikos mėgėjai išgirs ispaniškus, portugališkus ir kitus plačiai pasaulyje žinomus kūrinius, kurie suvirpins klausytojų širdis.

Ypatingai jautriame kameriniame vakare suskambės ir flamenko akordai. Tai – fadas, kurio žodžiais neįmanoma apibūdinti, nes jo skambesį privalu išgirsti gyvai. Šis žanras, pripažįsta A.Globys, jį traukia nuo pat vaikystės. „Dainos turi savitą temperamentą ir išgyvenimus, jas galima atlikti ilgesingai ir romantiškai arba su didele aistra. Tai, matyt, sutampa su muzikuojančio žmogaus vidumi ir būdu. Ramus, o kartu ir veržlus – toks turėtų būti kūrėjas“ – teigia gitaros virtuozas.

Žavingas duetas klausytojus pavergs perteikdami žmogiškiausias, jautriausias ir ilgam įsirėžiančias emocijas, kurios sakralinėje erdvėje suskambės šviesiai ir gyvai. „Una Palabra“ - tai ypatingas atokvėpis tarp lekiančių dienų ir galimybė, pamiršus materialiuosius rūpesčius pasijusti arčiau muzikos ir praturtinti sielą reto įtaigumo melodijomis.

Pažadame ne tik skambų vakarą, bet ir puikią dviejų profesionalių menininkų, nuoširdžiai, betarpiškai bendraujančiu su publika, draugiją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS