Santaros klinikoms – svarbus įvertinimas | kl.lt

SANTAROS KLINIKOMS – SVARBUS ĮVERTINIMAS

  • 1

Vilniaus universiteto ligoninė Santaros klinikos pripažintos ir sertifikuotos kaip vienas iš aukščiausius kokybės standartus atitinkančių EUROSPINE stuburo chirurgijos referentinių centrų visoje Europoje. 

Anot Santaros klinikų stuburo chirurgės Onos Laptevos, toks įvertinimas yra ypač aukšto lygio pripažinimas tarptautinėje stuburo ligų chirurgijos bendruomenėje.

„Tokia akreditacija yra skiriama tik centrams, kurie atitinka itin aukštą gydymo standartą stuburo chirurgijos srityje. Tokia kokybė yra galima tik labai specializuotuose centruose, turinčiuose išskirtinę įrangą, aukštos kvalifikacijos komandą, patirtį ir kompetenciją. Tai reiškia, kad mes esame matomi, žinomi, mūsų nuomonė ir patirtis vertinama“, – pranešime spaudai cituojama medikė.

Artimiausias kitas EUROSPINE centras Baltijos ir Šiaurės Europos šalyse yra Stavangeryje, Norvegijoje. VUL Santaros klinikų stuburo chirurgiją atlieka du padaliniai: Santaros klinikų Vaikų ortopedijos ir traumatologijos skyrius ir Neurochirurgijos centras. 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jelianta

Man padare operacija ant vieno akies-ačiu hirugei,bet paskui kita daktare AISTE K.mane tik viena karta patikrino ir antra karta jau pasake eiti i savo poliklinika nors hirurge sake kad kita daktare mane tikrins apie 3menesi.Dabar papulsiu tik 30balandi pas akiu spec. Pas save. Išeina 3men.be patikrinimu busiu noŗs akys daŗ iki galo ne užgijo!gaila kad taip yra!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS