Vilniuje atidaromas naujai iškilęs policijos komisariato pastatas | kl.lt

VILNIUJE ATIDAROMAS NAUJAI IŠKILĘS POLICIJOS KOMISARIATO PASTATAS

  • 4

Vilniuje penktadienį duris atvers naujai pastatytas šešių aukštų policijos komisariato pastatas.

Kaip pranešama, Sietyno gatvėje iškilęs pastatas bus vienas moderniausių ir atitinkantis aukščiausius energinius standartus.

Pastato plotas siekia beveik 10 tūkst. kv. metrų. Daugiau kaip pusę jo sudaro administracinė pastato dalis su specialios paskirties patalpomis.

4,5 tūkst. kv. metrų užima dviejų lygių požeminė automobilių aikštelė su joje įrengtomis elektromobilių įkrovimo stotelėmis ir 169 tarnybiniam transportui skirtomis vietomis.

Šešių aukštų pastate įrengta 560 darbo vietų, iš jų – beveik 400 skirtos darbui su kompiuteriais.

Anksčiau skelbta, kad statybų projektą vykdė bendrovė „Infes“, jo vertė – apie 15 mln. eurų. Projektą vystė Turto bankas. 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Nieko naujo

Policijos gestapininkai ruošiami kovai prieš savo tautą, o tam reikalingos patalpos, kur galima bus tyčiotis, kankinti, daužyti arba tiesiog užmušti be jokios atsakomybės.

Anonimas

juokingai atrodo pastato o prižiūrėt pastato neprižiūri praeina pora metu ir nesimato kad čia nauja statyba greitai stato greitai ir byra.

PASKAIČIUOKITE...

Po nepriklausomybės atkūrimo kiek buvo pristatyta naujų įstaigų...Pirmiausiai - vietoje vaikų respublikinės klinikos - grandiozinis saugumas. Toliau:krašto apsauga, prokuratūra, policijos rūmai....O kur bent vienas kultūrinis pastatas? Apie stadioną jau tyliu. Tik ŽANDARINĖSE valstybėse prioritetas - jėjos struktūroms. Ką šiandien ir turime.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS