Jauni vyrai šeimininkavo parduotuvėje: toli pabėgti nepavyko | kl.lt

JAUNI VYRAI ŠEIMININKAVO PARDUOTUVĖJE: TOLI PABĖGTI NEPAVYKO

  • 1

Policijos pareigūnai operatyviai nustatė parduotuvę Vievyje apšvarinusius asmenis.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, gruodžio 13 d., apie 18.30 val.,  į parduotuvę Vievyje, Naujojoje gatvėje, užėjo du jaunuoliai su gobtuvais ant galvų ir veidus prisidengę skaromis. Pardavėjai nurodę pakelti rankas aukštyn, jie ėmėsi šeimininkauti. Pasirinkę prekių, automobiliu pasišalino.

Parduotuvėje dirbusi pardavėja nedelsiant apie įvykį pranešė bendruoju pagalbos telefonu. Elektrėnų policijos pareigūnai, peržiūrėję vaizdo įrašus, įtarė, jog čia pasidarbavo jiems gerai žinomi devyniolikmetis ir 24-erių vyrai, Elektrėnų savivaldybės gyventojai, teisti už vagystes, smurtinius nusikaltimus bei viešosios tvarkos pažeidimus.

Ieškodami įtariamųjų, Elektrėnų pareigūnai gavo pranešimą, kad Trakų rajone dirbę pareigūnai sustabdė įtartiną automobilį „Audi“, kurio vairuotojas nevykdė reikalavimų sustabdyti transporto priemonę ir, važiuodamas dideliu greičiu bei pavojingai manevruodamas, bandė išvengti sulaikymo, tačiau pabėgti nepavyko – automobilis įklimpo purvyne Klevinės kaime.

Čia pareigūnai ir sulaikė juo važiavusius tris vyrus, iš kurių du, kaip įtariama, apvogė Vievio parduotuvę. Visiems jiems nustatyta 2,4 prom, 1,87 prom. ir 2,51 prom. neblaivumas, automobilyje rastos galimai pasisavintos prekės.

Elektrėnų policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Xxx

Ar gaila paaukoti Lietuvos žmonėms prieš šventes.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS