Šokiruojantį vyro elgesį prie žaidimų aikštelės pamačiusi gyventoja: o ne, ir vėl! | kl.lt

ŠOKIRUOJANTĮ VYRO ELGESĮ PRIE ŽAIDIMŲ AIKŠTELĖS PAMAČIUSI GYVENTOJA: O NE, IR VĖL!

  • 33

Praėjusią savaitę šokiruojančio vaizdo liudininke tapusi vilnietė sakė iš pradžių negalėjusi patikėti tuo, ką mato. Žmonių pamėgtoje vietoje vyras vaikščiojo apnuoginęs savo lytinį organą, o atsisėdęs jį lietė. Apie nederamą nepažįstamojo elgesį moteris pranešė pareigūnams.

Nuotrauka su prierašu praėjusią savaitę ėmė plisti Grigiškių bendruomenę vienijančioje socialinio tinklo grupėje. „Bastosi aplink „Norfos“ žaidimų aikštelę. Atsisėdęs ant suoliuko pradėjo tampyt. Pastebėjo, kad fotografuoju ir nusimuilino. Policijai pranešta“, – rašė vilnietė.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su moterimi, ji teigė nederamai besielgusį nepažįstamąjį pastebėjusi kovo 28-osios popietę. Tačiau panašių atvejų, pridūrė pašnekovė, šioje vietoje – parke, esančiame Lentvario gatvėje, prie upės, esą būta ir anksčiau. „Maždaug prieš trejus ketverius metus, tuo pačiu metu – pavasarį, irgi esu skambinusi policijai, nes mačiau vyriškį, kuris tenkino savo lytinę aistrą ranka, tiesiog eidamas. Anksčiau mačiau ir ekshibicionistą. Nesuprantu, kodėl čia – tokia traukos zona“, – piktinosi vilnietė.

Netoli šios lokacijos yra ir galutinė viešojo transporto stotelė „Grigiškių žiedas“. Tad besikeičiančius žmonių srautus čia, teigė ji, galima matyti nuolat. Kaip jau minėta, praėjusią savaitę vilnietės dėmesį taip pat patraukė įtartinai besielgęs nepažįstamasis. Vyras vaikščiojo tai pirmyn, tai atgal ir atrodė nepasitikinčiai. 

Įsižiūrėjau ir negalėjau patikėti savomis akimis – jo kelnių užtrauktukas buvo prasegtas ir iškištas lytinis organas.

„Paskui įsižiūrėjau ir negalėjau patikėti savomis akimis – jo kelnių užtrauktukas buvo prasegtas ir iškištas lytinis organas. Šitaip jis lėtai vaikštinėjo. Paskui atsisėdo ant suoliuko, priešais vaikų žaidimų aikštelę, ir lietė savo lytinį organą. Pagalvojau: o ne, ir vėl!“ – pasakojo paspirtuku tądien į parką išėjusi pasivažinėti ir ant suolelio prisėdusi moteris.

Ji neslėpė – nepažįstamąjį nufotografavo telefonu. Tai galimai pastebėjęs, vyras atsistojo ir ramiu žingsniu nuėjo link upės. Tačiau netrukus sugrįžo atgal. Tuo metu prie žaidimų aikštelės jau sėdėjo maždaug 15 metų paauglys. „Grįžau namo ir paskambinusi 112 pranešiau policijai, nes jaučiau pareigą. Manęs paklausė, ar palauksiu įvykio vietoje. Pasakiau, kad galiu palaukti. Kai grįžau ir prisėdau ant suoliuko palaukti, to vyriškio ten jau nebuvo. Tačiau kitų žmonių buvo gausu. Tokiomis aplinkybėmis ką nors pagauti – jokių šansų“, – įsitikinusi pašnekovė.

Policijos ekipažo ji sakė lūkuriavusi maždaug 40 minučių, bet grįžo namo taip ir nesulaukusi. „Paskambinau 112 dar kartą ir pasakiau, kad taip ilgai laukti negaliu, nes namie dukros paliktos vienos“, – atviravo moteris.

Iškvietimo į Lentvario gatvę pareigūnai sulaukė kovo 28-ąją 16.17 val. Pranešta, kad miškelyje, prie Lentvario ežero, apie 40 metų vyras, žiūrėdamas į vaikus, masturbuojasi. „Buvo atvykęs policijos pareigūnų ekipažas, bet nurodytus požymius atitinkančio vyro nei įvykio vietoje, nei apžiūrėję apylinkes, nepastebėjo. Pranešėja pretenzijų neturi. Pranešė dėl informacijos“, – sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Loreta Kairienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Anonimas

Cia turbut buvo Laisves partijos nario susitikimas su rinkejais.

Kestas lenciauskas

Myliu

Anonimas

Tai jau net ir pasysiot ramiai negali, visur tos kvaišos su telefonais. Net miškuose kamerų pristatyta ..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS