Vilniaus čigonų tabore rastas jauno vyro kūnas | kl.lt

VILNIAUS ČIGONŲ TABORE RASTAS JAUNO VYRO KŪNAS

  • 9

Vilniaus čigonų tabore šeštadienį rastas negyvas maždaug 30 metų vyras, kuris galimai mirė nuo narkotikų perdozavimo.

Kaip BNS pranešė policija, šeštadienį 11val. 29 min. buvo gautas Bendruoju pagalbos cento pranešimas dėl aptikto mirusio vyro kūno.

Kraupus radinys buvo rastas S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje. „Kūnas rastas viršutiniame tabore, giliau link miško“, - BNS teigė policijos budėtojas.

Pirminiais duomenimis, netikėta mirtis vyrą ištiko dėl narkotikų perdozavimo.

Įvykio aplinkybes tiria policija.

Šią savaitę tai jau ketvirtas lavonas rastas tabore arba jo apylinkėse.

Kirtimuose esančiame tabore ir aplinkiniuose rajone šią vasarą buvo rasta keliolika mirusių žmonių – mirties priežastis būdavo narkotikų perdozavimas.​

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

moterytė

jei patys žmonės proto ir valios neturi, niekas nepadės, nei taborų naikinimas nei prekeivių. Pasaulį valdo pinigai, mafija ir mes prieš vėją nepapūsim. Negerkim, nerūkykim patys ir nieks neprivers, o jei patys esam durni, tai niekas kitas nekaltas. Tingim dirbt, norim viską lengvai gaut, tai va ir rezultatai.

tadas

taksistus reik teist.

Anonimas

Gaus kitur ne butinai tabore.taip tiesa,kad tabore 100%nereiks net ieskoti.bet zmones mielieji,juk ne tik romai prekiauja ?.... Lietuva persisunkusi narkotikais ir narkomanais.nustokim pirkt kvaisalus!nebus paklausos nebus ir pasiulos.uzuojauta visiems kuriu artimuosius is gyvenimo "isslave"sitas nuodas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS