Vilniaus rajone kriptovaliutų kasėjas vogė elektrą: namuose rasta ir kontrabandos | kl.lt

VILNIAUS RAJONE KRIPTOVALIUTŲ KASĖJAS VOGĖ ELEKTRĄ: NAMUOSE RASTA IR KONTRABANDOS

  • 4

Viename iš Vilniaus rajono Juodšilių seniūnijos kaimų pareigūnai išaiškino neteisėto prisijungimo prie elektros tinklų atvejį. Paaiškėjo, kad elektrą vogė vietos gyventojas, norėdamas kasti kriptovaliutas.

Balandžio 5 d. Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai kartu su AB „Energijos skirstymo operatorius“ darbuotojais patikrino pranešimą apie galimai vykdomą nusikalstamą veiką – viename Juodšilių seniūnijos kaimų, 39-erių vyro namuose, rasta sumontuota taip vadinama kriptovaliutų „ferma“.

AB „Energijos skirstymo operatorius“ padaryta turtinė žala siekia apie 20 tūkst. eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naudojimosi energija.

Taip pat šio vyro namuose policijos pareigūnai aptiko ir paėmė 500 pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Pradėta administracinė teisena dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją), laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką.

GALERIJA

  • Vilniaus rajone kriptovaliutų kasėjas vogė elektrą: namuose rasta ir kontrabandos
Asociatyvi J. Kalinsko / BNS, Vilniaus policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kada naikin rusų kalbą ir rusų mokyklas

Kalba, tai kultųros nešėja, o tos, žiaurios kultūros mums nereikia. Galės steigtis šeštadienines mokyklas, uz pinigus, kodėl mes finansuojam jų nenorą integruotis

Daugiabučiuose taip pat išradingumo nestinga

O kiek verslų daugiabučiuose...itin klestinti nuoma valandai dviem. Atseit tetos kuzinai su mažamečius vaiku pro šalį važiavo ir pavargę pailsėt norėjo. Su patalyne kaip sykis keliavo. Vaikas mažametis lyg nieko neatsitiks. Sakys, daktarą reikėjo pakviesti. Gripas buvo vaikui. Bet pvz nuo gripo berniukui gal ir netinkami vaistai kurie sukelia skrandžio opas kraujavimą ir yra skirti nuo moteriškų problemų pvz gimdos uždegimo...na telieka pridurti. Dar ir šuniukas dalyvavo 50 kg svorio ir kadangi 50 m teta tesiekia iki 30 kg ji mielai pasibuvosu namų augintiniu ir tikėjo kad tai tik tarp jos ir augintinio. Viską filmavo kupinas kuriam nuolat reikia brangesnių dozių ir dabar už tą dokumentinį filmą apie joškiųkultūrą bei sarųšmarųbarzdas gaus premiją...ar suprantat?

Psix"Logas \\\\\\...//////

Tuos kriptavaliučikus pirma patikrint nuo durnumo.Manau jie nepakaltinami.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS