Žiniasklaida: O. Šurajevui iškelta baudžiamoji byla | kl.lt

ŽINIASKLAIDA: O. ŠURAJEVUI IŠKELTA BAUDŽIAMOJI BYLA

  • 59

Vilniaus miesto apylinkės teismui perduota baudžiamoji byla, kurioje komikas Olegas Šurajevas yra kaltinamas šmeižtu, žmogaus veiksmų laisvės varžymu ir neteisėtu informacijos apie privatų gyvenimą rinkimu bei jos atskleidimu, pranešė portalas „Delfi“.

Apie tai, kad baudžiamoji byla O. Šurajevo atžvilgiu perduota teismui, portalui patvirtino Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovas spaudai Giedrius Janonis.

Pats O. Šurajevas nekomentuoja konkrečių bylos duomenų, aplinkybių. Bylos detalių neatskleidžia ir prokuratūra.

Anot „Delfi“, komikui iškelta baudžiamoji byla gali būti susijusi su 2022 m. istorija, kai O. Šurajevui viename kieme ant stovinčių automobilių su Rusijos simbolika užklijavus Ukrainą palaikančius lipdukus, tokį lipduką radęs Vadimas Butrimas atėjo į komiko namus ir jam trenkė.

Teismas už užpuolimą V. Butrimui skyrė 9 mėnesių laisvės apribojimą, įpareigojant jį išdirbti 60 valandų viešųjų darbų.

Rašyti komentarą
Komentarai (59)

Senukas

Ne šurikas komikas ,o simonytė su savo ministrėm ir ministrais.tiek juokina liaudį kad ilgai ašaros riedės.gal gana juos jau rinkti

Be jokios abejonės

Šitą ruskį teisti nedvejojant, kiek jis gali tyčiotis iš mūsų.

Kęstas

Ką mes ruošiamės veikti Lietuvoje? Žaisti su brangiais tankais ir dronais, kad žudyti žmones? Ką mes nužudysime? Aplink mus yra arba draugiškos šalys, arba branduolinės šalys. Taigi, mūsų nauji žudantys žaislai iš tikrųjų nereikalingi. O gal turėtume investuoti į biotechnologijas ar robotiką? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS