2018-ųjų žiemos manikiūro tendencijos | kl.lt

2018-ŲJŲ ŽIEMOS MANIKIŪRO TENDENCIJOS

  • 3

Prižiūrėti ir sutvarkyti nagai – tai atributas, būtinas kiekvienai moteriai. Visgi neturėtume pamiršti, kad nagai labai lengvai gali virsti ir įdomiu bei išskirtiniu aksesuaru.

Manikiūro specialistė Miglė Širinskaitė pataria kokias spalvas bei ilgius geriausia rinktis šią žiemą.

Metalas

Nors dalis moterų mano, kad metalo spindesys ir blizgios detalės yra tinkamos tik šventiniam laikotarpiui, sidabrinės, auksinės, vario spalvos jau keletą sezonų nesitraukia iš ryškiausių tendencijų sąrašo. Jei nenorite, kad nagai intensyviai spindėtų, rinkitės prigesintas pilkšvo metalo spalvas arba nagų laką, kuriame spindinčias detales galima įžiūrėti tik iš labai arti, rašoma "Drogo" internetinėje svetainėje.

Kelių spalvų naudojimas

Šį sezoną, darantis manikiūrą, patariama neapsiriboti viena spalva. Drąsiai pasirinkite dvi ar net tris spalvas, kurias, taikant įvairias technikas, galima modeliuoti ant to paties nago. Subtiliai grafišką įvaizdį suteiks tolygiai paskirstytos ar nagą įstrižai dalijančios kontrastingos spalvos. Derinkite tamsiai vyšninę ir žalią, mėlyną ir pilką spalvas. Nebijokite išbandyti kažką naujo!

Klasika

Nepaisant sezoninių tendencijų, visuomet galite rinktis jau amžina klasika tapusias spalvas. Jei įmantrus spalvų išsidėstymas, linijos ar metalo spindesys jums ne prie širdies, visuomet puikiai atrodysite pasirinkusios klasikinės raudonos bei neutralius (angl. nude) atspalvius. Dabar galima labai lengvai rasti daug šių klasikinių spalvų variacijų.

Trumpi nagai

Šią žiemą rinkitės madingus bei itin praktiškus trumpus nagus. Specialistai pabrėžia, kad toks pasirinkimas nesutrukdys nagų dailei. Net ir turint trumpus nagus galima džiaugtis pačiais įvairiausiais ant jų suformuotais piešiniais bei spalvomis. Žinoma, toks ilgis itin praktiškas, nes nagai niekur nekliūna ir nebereikia bijoti, kad jie nuluš.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

geriausia salotine spalva:)

Ne be

Tai kad nagų dailė nebemadinga!

www

Madingi tokie nagai, kokius turime ir nereikia isradineti dviracio. Gal nemadingi ilgi trikampiu nudildinti nagai, bet tokiu dabar nelabai ir pamatysi. Man madoje tas,kas man grazu ir patinka.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS