Dizainerė išpildė ilgai austą idėją: trispalvę pavertė suknele | kl.lt

DIZAINERĖ IŠPILDĖ ILGAI AUSTĄ IDĖJĄ: TRISPALVĘ PAVERTĖ SUKNELE

  • 24

Artėjant Lietuvos valstybės atkūrimo dienai ir vasario 16-osios metu Lietuva skendės trispalvių jūroje.

Vieną originali trispalvė, kurią dizainerė Milda Bordeaux pavertė suknele, buvo atgabenta ir į VSAT Aviacijos bazę Trakų rajono Paluknio miestelyje.

Prieš dvejus metus vasario 16-ąją minint Lietuvos 100-metį, dizainerė M. Bordeaux išpildė trejus metus austą idėją, t. y. numegzti trispalvę vėliavą – suknelę. Šiam išskirtiniam meniniam projektui kūrėja sunaudojo beveik pusseptinto kilometro aukštos kokybės vilnos siūlų.

Trispalvę suknelę dizainerė mezgė tris savaites. Viršutinei suknelės daliai prireikė 400 metrų geltonos spalvos siūlų, žalios spalvos sijonui iki kelių – 1,6 kilometro siūlų, o įspūdingai besiplaikstančiai didelei skraistei – 4,4 kilometro raudonų siūlų.

Šiemetinės šventės išvakarėse šią originalią suknelę M. Bordeaux maloniai sutiko laikinai perduoti VSAT Vilniaus pasienio rinktinės viešųjų ryšių specialistei Dovilei Sabaliauskienei. Jai kilo idėja kartu su bendradarbiais iš VSAT Aviacijos rinktinės sukurti originalų sveikinimą „Lekiam į šventinį savaitgalį!“, skirtą kolegoms pasieniečiams, jų artimiesiems ir visiems Lietuvos gimtadienį minintiems bičiuliams. Mat šiemet ir pati VSAT mini savo įkūrimo 100-ąsias metines.

GALERIJA

  • Dizainerė išpildė ilgai austą idėją: trispalvę pavertė suknele
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Nuomonė

Šlykšti ta milda visur tik prakišta, išgarsėjo tik per savo antro galo darbininką vyrą

Milda

Kas prakiša ir leidžia tokius į viešumą popsus? Jeigu čia rimta skaitosi tai nežinau tuomet net ką pasakyti, šitai moteriai geriau nelįsti su savo nesamoningais darbais į viešumą ir neklaidinti visuomenės kad Lietuvos trispalvė gali būti kišama net į skudurą, jeigu esi drąsi nereiškia kad rodai pavyzdį, jeigu nori rodyti pavyzdį savo vaikams rodyk tyliai namuose o čia tiek žmonių akims popsas tiek nepagarba kūrėjams

Apsaugok Dieve

Nuo tokios kūrybos, prakišta ta mezgėja kuri ekonomistės karjerą turėjo pabaigti mirus pirmam vyrui
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS