E. Straleckaitė pasidalijo, kaip tapti gražia ir laiminga moterimi | kl.lt

E. STRALECKAITĖ PASIDALIJO, KAIP TAPTI GRAŽIA IR LAIMINGA MOTERIMI

  • 13

Moterų laimei ir grožiui jau sukurta daugybė receptų bei patarimų, tarp jų nesunku ir pasiklysti. Tačiau dažnai kartojasi tas pats bendras vardiklis – fizinis aktyvumas. Tai įvardijo ir šokėja Eglė Straleckaitė. 

E. Straleckaitė teigia, kad moterys į šokių pamokas susirenka dėl įvairių priežasčių.

„Vienoms tai – pabėgimas nuo buities, kitos nori patobulinti savo laikyseną, sulieknėti“, – LNK laidoje „Mes pačios“, rodomoje šeštadienį, 9.30 val., sakys žinoma moteris. Ji taip pat pridūrė, kad, jos manymu, judanti, grakšti, savimi pasitinkinti išlieka graži ir laiminga.

Laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, išbandžiusi Eglės šokių pamoką, stebėjosi, kad po tokio krūvio Eglei turbūt nieko daugiau daryti ir nereikia – nepageidaujami kilogramai turėtų patys tirpti, tačiau šokėja nesutiko. „Mes visi esame skirtingi ir fizinio krūvio vieniems reikia daugiau, kitiems mažiau, todėl subalansuota mityba, praturtinta skaidulomis ir šviežiomis daržovėmis, yra ne ką mažiau svarbi“, – sakė ji.

Moteris taip pat pridūrė, kad gyvenime svarbu balansas, o šokiai ir judesys ją gyvenime lydi nuo vaikystės, todėl fizinis aktyvumas jai yra kasdienybė. 

 

GALERIJA

  • E. Straleckaitė pasidalijo, kaip tapti gražia ir laiminga moterimi
  • E. Straleckaitė pasidalijo, kaip tapti gražia ir laiminga moterimi
  • E. Straleckaitė pasidalijo, kaip tapti gražia ir laiminga moterimi
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Laimė mėgsta tylą

O čia kumelių šokiai...

Anonimas

Intelekto nesugadintos apgailėtinos būtybės.

Vika

Na , kam iš savęs šaipytis ?)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS