J. Statkevičius apie jam atliktas grožio procedūras: yra tam tikros nerašytos taisyklės | kl.lt

J. STATKEVIČIUS APIE JAM ATLIKTAS GROŽIO PROCEDŪRAS: YRA TAM TIKROS NERAŠYTOS TAISYKLĖS

  • 22

Dizaineris Juozas Statkevičius prisipažįsta – koreguoti savo išvaizdą įvairiomis procedūromis, injekcijomis bei operacijomis jam tikrai ne naujiena. Anot dizainerio, savimi reikia rūpintis, o ant įvairių procedūrų pyksta tik tiek, kurie pavydi.

„Kurie atrodo gerai, tie viską ir darosi. Ir nereikia tų pasakų, kad neva genai geri“, – sakė jis LNK.lt laidoje #Tobulainetobula su Indre Stonkuviene.

Pasak mados profesionalo, Lietuvos moterys vis dar smarkiai atsilieka nuo pasaulio, nors galėtų būti priešingai. „Pažiūrėkit į 60-metes lietuvaites Trakuose ar Zarasuose ir tada paimkit Madonną, bendraamžė, kuri vartosi su „triusikais“ ant žemės. Skirtumas tikrai yra. Tai aišku, kad yra technologijos, kolagenai, injekcijos ir visa kita. Reikia žengti koja kojon, nebijoti ir daryti. Net ir melžėja gali atrodyti puikiai. Visos baimės man primena, kaip senais laikais žmonės bijojo gerti aspiriną. Reikia nebijoti ir naudoti pasaulio tobulėjimu“, – nuomonę dėstė J. Statkevičius.

Kalbai pasisukus apie jį patį, dizaineris žodžių į vatą nevyniojo. Paklaustas, ar pats naudojasi įvairiomis specialistų paslaugomis Juozas išliko atviras: „Taip, suprantu, kad yra tų, kurie nenori pasakoti, kad kažką darosi. Aš juos suprantu, nors pats dabar pat galėčiau duoti visų specialistų kontaktus, pas ką aš einu ir ką darausi. Ir nereikia pasakų, kad gerai atrodantys žmonės neva turi tokius genus, tepasi tik grietine ir majonezais. Apskritai, žmonės save gražina jau nuo neatmenamų laikų. Net sovietiniais laikais buvo visokie veido patempimai, ausų susiuvimai ir net krūtinės didinimai“.

Anot J. Statkevičiaus, yra tam tikros nerašytos taisyklės, pagal kurias žaidžia visas pasaulis. Matomiems žmonėms ir įžymybėms jų laikytis yra tiesiog privaloma.

„Visi televizijos veidai, kuriuos matom, yra pakoreguoti. Žiūrovas žiūri į žmones ekrane ir irgi nori būti toks pats. Lietuvių mentalitetas yra toks, kad jeigu negali perspjauti, tai tada apspjaus. Iš čia ir visa neapykanta. Aš tik noriu pabrėžti, kad paprastam žmogui tikrai nėra būtina visuomet atrodyti nepriekaištingai, bet tiems, kurie yra matomi, kurių profesija susijusi su viešumu – gera išvaizda privaloma. Labai paprasta“, – sakė pašnekovas.

Visą pokalbį išvysti galite LNK.lt, o kiekvieną ketvirtadienį vis nauja #Tobulainetobula laida.

 

 

GALERIJA

  • J. Statkevičius apie jam atliktas grožio procedūras: yra tam tikros nerašytos taisyklės
  • J. Statkevičius apie jam atliktas grožio procedūras: yra tam tikros nerašytos taisyklės
  • J. Statkevičius apie jam atliktas grožio procedūras: yra tam tikros nerašytos taisyklės
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Vika

Cirkas - sulygino motereles is Traku ar Zarasu su Madona! Dar tokios nesamones nesu girdejusi. Sou zvaigzde, milijoniere lyginti su paprastomis moterimis is provincijos - sakyciau izulu. Kas tam Juozui darosi,kad nebesugeba realiai vertinti situacijos? Be to, jis matyt nelabai turi ka veikti,kaip tik "rupintis" savo isvaizda. O paprastiems zmonems labiau rupi isgyvenimo sunkiomis salygomis galimybe. Laikas Juozui truputi suaugti ir nerasineti ar nekalbeti nesamoniu!

zzzzz

Ar reikia rodyti tokius iskrypelius Juozukus durnelius

kaunas

zmogus-zmoge su mumijos veidu ';gaila ,jei koks paauglys nusiziures toki mumijo "imidza" Geriau negarsinti zmoniu ,kurie nesuvokia ---savo egzistencijos,priklausomybes zmoniu padermei ar primatom???...Apgailetina
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS