A. Jagelavičiūtė žada savo kūne daug ką pakeisti: noriu senti stilingai | kl.lt

A. JAGELAVIČIŪTĖ ŽADA SAVO KŪNE DAUG KĄ PAKEISTI: NORIU SENTI STILINGAI

  • 25

Viena garsiausių Lietuvos stilisčių ir vieno žurnalo apie madą vyriausioji redaktorė Agnė Jagelavičiūtė prisipažįsta dabar tapusi kur kas švelnesnė ir tolerantiškesnė.

Po poros metų švęsianti keturiasdešimtmečio jubiliejų Agnė anksčiau gana kategoriškai pasisakydavo apie įvairias tarp žinomų moterų populiarias grožio procedūras, injekcijas ir plastines operacijas. Tačiau šį antradienio vakarą, 19 val. 30 min., LNK televizijos laidoje „Nuo... Iki...“ Agnė atvirai papasakos, kad netrukus pati žada savo kūne daug ką pakeisti.

Visai neseniai Agnė gerbėjus nustebino priaugintais plaukais ir kur kas putlesnėmis lūpomis. Stilistė niekuomet neslėpė, kad yra pasidariusi pilvo plastinę operaciją, tačiau kritikuodavo silikoninėmis krūtimis, pripūstomis lūpomis ar nuo botulino injekcijų akmeniniais veidais likusias gražuoles. „Man iki šiol negražu pernelyg didelės krūtys ir ančiuko lūpos“, – sako moteris.

Norėčiau, kad mano išvaizda išliktų tokia pati.

Stilistė tvirtina nesibaidanti tobulinti savo išvaizdą, nes nori senti stilingai. „Nežinau, ar esu iki galo patenkinta savo išvaizda, nes ruošiuosi gultis ant operacinio stalo. Turbūt daugiau ar mažiau esu patenkinta, tačiau norėčiau, kad mano išvaizda išliktų tokia pati. Noriu atrodyti geriausiai kaip įmanoma atrodyti mano dabartiniame amžiuje“, –  kalbės Agnė.

Ne paslaptis, kad A. Jagelavičiūtė yra viena iš populiariausių ir daugiausiai sekėjų turinčių įžymybių Lietuvoje. Vis dėlto, Agnė tvirtina, kad ne grožis jai subūrė minias gerbėjų. „Kai aš atėjau dirbti į televiziją, buvau ten pati negražiausia mergaitė. Aš ir dabar, ko gero, esu visai nieko ypatingo palyginus su tokiomis gražuolėmis, kurios yra „Instagram“. Palyginti su jomis, aš esu net labai prastų duomenų. Atsilieku grožiu, bet neatsilieku sekėjų skaičiais“, – apie savo sėkmę kalba A. Jagelavičiūtė.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

ALGIS

ŽAIGINIAMS NIEKAS NEPADĖS .

jurate.

taip.pasikeisk prota,gal kitaip mastysi.normali moterys ko jai truksta.man baisu ziuret i tas cilikonines rupuzes kurios vaikosi mados isisiuvusios netikrus papus,ar prisipunpavusios lupas.grazios moterys ira is gamtos.ka gamta dave ta dave.nereike zalot saves.tai tikrai nepades tai visa tai laikina.

pirmiausia reiktų

pakeisti smegenis....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS