Kurį nuotakos įvaizdį pasirinktumėte jūs? | kl.lt

KURĮ NUOTAKOS ĮVAIZDĮ PASIRINKTUMĖTE JŪS?

  • 0

Kokią nuotakos emociją savo didžiajai dienai pasirinktumėte jūs: rafinuotą eleganciją, o gal švelnų seksualumą? Ar visgi natūralumo kupiną romantiką?

„Tai – bene populiariausi nuotakų įvaizdžiai, į kuriuos pažvelgėme šiuolaikiškai ir atspindėjome naujausias tiek makiažo, tiek šukavimų tendencijas,“ – sako modernių nuotakų įvaizdžių kolekciją sukūrusi „Unison Beauty Lab1“ vizažo meistrė Emma Eglė-Jočienė.

Nuotakų tema gana slidi: sukurtas įvaizdis negali būti nei pernelyg konceptualus, nei nuobodžiai banalus, rašoma pranešime spaudai.

„Šviežios idėjos ir aktualios tendencijos turi persipinti su amžinu natūralumu ir visiems akimirksniu atpažįstama, šilumos ir paslaptingumo kupina nuotakos emocija,“ – apie naujausią nuotakų įvaizdžio kolekciją pasakoja jos autorė Emma.

Elegantiškoji

Pirmasis modelis – ekstravagantiška ir kartu elegantiška nuotaka, kupina jaudinančio moteriškumo. Jos makiaže dominuoja šiuo metu itin populiarios pilkos padūmavusios akys (smoky eyes). Sveiką, spindinčią odą pabrėžia vos vos paputlintos blizgios lūpos ir švelnus skaistalų prisilietimas ant skruostų.

„Kurdamos šios nuotakos šukuoseną, siekėme natūralaus puošnumo. Moderni prancūziško kuodo variacija atspindi šių metų šukavimų tendenciją: plaukų stilistai išsaugo šukuosenose daug nerūpestingos tekstūros, pasidraikymų, neišlaižytos netvarkos,“ – pasakoja stilistės Odeta Rybakovienė ir Asta Vadoklytė.

Seksualioji

Antrasis įvaizdis – pabrėžtinai jausmingas. Gundančios lūpos ir suknelė, vilnijantys plaukai spinduliuoja seksualumą.

„Išties daug merginų savo vestuvių dieną renkasi būtent seksualų įvaizdį, tačiau jį kuriant labai svarbu subtilumas – jei nors truputį perspausite, atrodysite nebe seksualiai, bet vulgariai,“ – perspėja Emma E. Jočienė.

Plaukuose laisvai alsuojančios garbanos dar labiau pabrėžia kuriamą nuotakos įvaizdį, atspindi aktualią tekstūros, neišglaistytų ir gausių plaukų tendenciją.

„Palaidų, laisvai vilnijančių plaukų tendencija aktuali jau ne vieną sezoną. Tai puiki žinia plonesnių plaukų savininkėms: toks šukavimas suteikia plaukams apimties, taigi, ir prabangos efekto“, – pasakoja šukavimą kūrusios meistrės Jolita Bačelienė ir Sandra Danilovienė. 

Makiažas iš pirmo žvilgsnio primena klasiką – raudonos lūpos, ryškus akių kontūras. Vis dėlto aktualumo šiam įvaizdžiui suteikia tai, kad lūpos neturi ryškaus kontūro, atrodo tarsi nubučiuotos. Šiemet ypač populiarios neįrėmintos, neišdidintos uogų spalvos lūpos – avietės, rožės, oranžo.

Romantiškoji

Trečiajam įvaizdžiui pasirinkta romantiška nuotaika. „Romantika daugumai asocijuojasi su nusaldinta mergaite. Tačiau mūsų sukurtas įvaizdis – tai fashion romantiška nuotaka, lengvai krintančiomis didelio tūrio bangomis“, – pasakoja stilistė Daiva Engelmanė. 

Stipriai švytinti oda, švelnus rausvas šešėlis ir lengvai rausvos lūpos – taip pabrėžiamas gaivus nuotakos natūralumas. Kaip ir kiti du modeliai, ši nuotaka yra su gausiomis blakstienomis: daug tušo, priklijuotos blakstienos – tai šio sezono ryški srovė ir vizažo tendencija.

GALERIJA

  • Kurį nuotakos įvaizdį pasirinktumėte jūs?
  • Kurį nuotakos įvaizdį pasirinktumėte jūs?
  • Kurį nuotakos įvaizdį pasirinktumėte jūs?
  • Kurį nuotakos įvaizdį pasirinktumėte jūs?
  • Kurį nuotakos įvaizdį pasirinktumėte jūs?
  • Kurį nuotakos įvaizdį pasirinktumėte jūs?
  • Kurį nuotakos įvaizdį pasirinktumėte jūs?
  • Kurį nuotakos įvaizdį pasirinktumėte jūs?
M. Navicko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS