LED lempos nagams – kaip nesuklysti renkantis? | kl.lt

LED LEMPOS NAGAMS – KAIP NESUKLYSTI RENKANTIS?

  • 3

Gražiai atrodantys ir sutvarkyti nagai yra tikrų tikriausia vizitinė kortelė, kadangi būtent jie gali aplinkiniams sudaryti patį pirmąjį įspūdį apie jus.

Kaip bebūtų, norint tokius nagus turėti reikia įdėti šiek tiek darbo ir pastangų bei pasirūpinti tinkamomis priemonėmis, įranga. Vienos svarbiausių iš jų, be jokios abejonės, yra LED lempos nagams (įsigyti galima čia), skirtos naudoti tiek namuose, tiek profesionaliai. Kaip bebūtų, dėl itin didelio šių prietaisų asortimento, išsirinkti tinkamiausią sau tikrai gali būti sudėtinga. Todėl būtent šiame straipsnyje pateiksime keletą patarimų, į ką atkreipti dėmesį renkantis bei kaip nesuklysti.

Naudojami geliniai lakai

Jei manikiūras bei nagų lakavimas jums nėra naujiena, tuo užsiimate jau kurį laiką bei turite sukaupusi tam skirtų priemonių kolekciją, tuomet labai svarbu į jas atsižvelgti, kuomet ieškosite naujos lempos. Kai kurie lakai gali būti naudojami tik turint UV arba LED lempą, todėl įsitikinkite, ar šios jūsų turimos priemonės yra polimerizuojami LED lempose. Kadangi šiuo metu daugelis gelinių lakų yra sukurti taip, jog būtų tinkami tiek LED, tiek UV lempoms, maža tikimybė, jog jūsų priemonės bus netinkamos, tačiau norint būti užtikrintam, pasitikrinti tikrai verta.

Patogumas

Taip pat reikėtų atsižvelgti ir į tai, ar naujoji LED lempa bus patogi jums ar jūsų klientams. Komfortą užtikrins pakankamas dydis, leidžiantis sutalpinti visus vienos rankos ar kojos pirštus. Nors ir gali pasirodyti, kad visos LED lempos yra panašaus dydžio, tačiau tai tikrai nėra tiesa, todėl būtinai nepraleiskite pro akis šio faktoriaus. Jis gali daryti didelę įtaką jūsų ar kliento patogumui, kadangi taip kur kas lengviau galima atsipalaiduoti ir mėgautis pačiu procesu. Žinoma, jei manikiūrą ir gelinį lakavimą atliekate tik sau, tuomet galite rinktis ir mažesnius LED lempos modelius, priklausomai nuo to, kaip jums patogiau tvarkyti savo nagus.

Atliekamas manikiūras ar/ir pedikiūras

Dar vienas geras patarimas prieš įsigyjant LED lempą – apgalvokite, kam ją norėsite naudoti manikiūrui ar/ir pedikiūrui. Jei planuojate tvarkyti tiek rankų, tiek ir kojų nagus, tuomet jums be galo gali praversti belaidė LED lempa, kurią be vargo galėsite perkelti nuo stalo ant grindų ar bet kur kitur, kur prireiks. Tokios pakraunamos lempos taip pat prisidės prie didesnio patogumo bei mobilumo, nes nereikės rūpintis, kad laidas netrukdytų procesui, bei ieškoti elektros lizdo. Visa tai palengvins darbą ir net padės jį atlikti greičiau nei tai jį galėtumėte padaryti, naudodami laidą turinčią LED lempą nagams.

Papildomos LED lempos savybės, lengvinančios darbą

Be viso to, rekomenduojama atkreipti dėmesį ir į papildomas LED lempos savybes bei funkcijas, kurios galėtų visą nagų lakavimo procesą paversti kur kas efektyvesniu. Viena iš jų yra laikmatis, kuris leis pasirinkti tam tikros trukmės veikimo režimą, reikalingą bazės, nagų lako ar viršutinio gelinio nagų lako sluoksnio džiovinimui. Taip pat itin naudingas ir judesio detektorius, kurio pagalba LED lempa automatiškai pradės savo darbą, kai pajaus, jog ranka yra įkišta į lempos vidų. Kai kurie prietaisai turi ir garsinius signalus, kurie praneš, kada lempa jau pabaigė savo darbą. Tokiu būdu nereikia papildomai stebėti lempos bei visas dėmesys gali būti sutelktas į kitų nagų lakavimą. Tai tik kelios pagrindinės papildomos funkcijos, iš tiesų jų galima rasti kur kas daugiau, todėl renkantis būtinai pasidomėkite, kokiomis jomis pasižymi jums patinkanti LED lempa.

Priežiūra

Galiausiai, paskutinis, tačiau ne ką mažiau reikšmingas aspektas – ar LED lempa reikalauja daug priežiūros? Jei nuspręsite pasirinkti įkraunamą prietaisą, turėkite omenyje, jog priklausomai nuo modelio, vienu pakrovimu jos gali veikti skirtingą laiką. Būtent dėl to labai svarbu atsižvelgti, ar įkrautos LED lempos veikimo trukmė nėra vos kelios valandos, nes tai gali itin trukdyti, kai atliekate gelinį lakavimą ne tik sau, bet ir klientams. Paieškokite tokių modelių, kurie įkrauti galėtų veikti mažiausiai 10 valandų – taip nereikės tiek daug laiko paskirti LED lempos priežiūrai.

Taigi, tikimės, jog šis straipsnis buvo naudingas ir padės lengviau išsirinkti LED lempą nagams. Visų svarbiausia atsižvelkite į savo norus ir poreikius – tai tikrai padės priimti geriausią sprendimą!

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pritariu

Gražiausi nagai - sutvarkyti, trumpi ir padengti bespalviu laku.

Natūralus

Man patinka tik natūrali spalva. Į kitokių spalvų nagus negaliu žiūrėti

Tar

Paklauskit Raskevičiaus. Jis žino.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS