„Menas ant kūno“: kaip pasirinkti tatuiruočių meistrą? | kl.lt

„MENAS ANT KŪNO“: KAIP PASIRINKTI TATUIRUOČIŲ MEISTRĄ?

  • 37

Tatuiruotės yra vieni patvariausių aksesuarų. Per kūno meną žmogus išreiškia save ir į pasaulį paleidžia meną.

Tačiau apsispręsti pasidaryti pirmąją tatuiruotę, taip pat išsirinkti meistrą yra sudėtinga. Apsispręsti gali padėti tarptautinio tatuiruočių salonų tinklo „VeAn Tattoo“  patarimai.

Šiais laikais tatuiruočių pramonėje yra labai daug talentingų menininkų. Ir jei norite patekti pas kiekvieną iš jų, ant jūsų kūno neliks vietos kūno menui. Taigi, tarp šių „deimančiukų“ turite rasti žmogų, kuris galėtų įgyvendinti drąsiausias jūsų idėjas.

Šiandien tatuiruočių meistrai tobulėja siauresnėse kryptyse, kurios juos labiausiai domina ir tikrai gerai sekasi. Prieš kam nors rašant, verta apsispręsti dėl vaizdinio. Patariame ieškoti meistrų, su kuriais jūsų vizija tikrai sutaps.

Neturėtumėte rašyti odės tatuiruočių meistrui, kurio tatuiravimo stilius „old school“, kad jūs norite „realizmo“ stiliaus tatuiruotės.

Geriausiu atveju, jis jūsų atsisakys. Blogiausiu atveju, jis atliks darbą, dėl kurio gailėsitės. Svarbu suprasti, kad kiekvienas kūno dailininkas turi savo unikalų stilių ir rašyseną.

Nusprendę, kokį stilių pasirinkti, galite peržiūrėti tatuiruočių meistro socialinių tinklų profilį. Daugelis jų turi socialinės žiniasklaidos puslapius, kuriuose skelbia savo darbus ir dalijasi naudingais patarimais. Taip pat yra leidinių, kuriuose galite rinktis tatuiruočių meistrus pagal stilių, miestą ar šalį. Be to, prenumeratoriai palieka atsiliepimus apie menininkus.

Jei šis būdas jums netinka, galite kreiptis į tatuiruočių studiją savo mieste. „VeAn Tattoo“ dirba sertifikuoti specialistai iš viso pasaulio. Kiekvieną dieną jie kuria meno kūrinius ir daro šį pasaulį šviesesnį. Meistrai savo darbe derina unikalų ir nepakartojamą stilių. Tatuiruočių salone taip pat galite nemokamai pasikonsultuoti su menininkais ir išsirinkti eskizą sau.

Nelengva patekti pas gerą meistrą. Gali tekti net palaukti, bet tikrai verta. Nes pasidarysite tatuiruotę, su kuria būsite neatsiejami dieną ir naktį. Beje, pigiau nebūtinai reiškia geresnę kokybę. Tikras profesionalas gerbia savo darbą ir vertina sugaištą laiką. Svarbu suprasti, kad ištaisyti baigtą darbą yra sunkiau, brangiau ir skausmingiau. Nebijokite užduoti tatuiruočių meistrui klausimų. Būtent dėl to kreipkitės į savo amato guru.

Rinkdamiesi meistrą ne iš salono, negalite būti tikri dėl jo kompetencijos, priešingai nei profesionalios tatuiruočių studijos, kurios nerizikuoja savo reputacija.

Ne mažiau svarbi ir atmosfera studijoje. Svarbiausia, kad tatuiravimo procedūra jums būtų kuo patogesnė ir malonesnė. Tikimės, kad „VeAn Tattoo“ patarimai padės jums apsispręsti ir rasti savo meistrą. 

GALERIJA

  • „Menas ant kūno“: kaip pasirinkti tatuiruočių meistrą?
  • „Menas ant kūno“: kaip pasirinkti tatuiruočių meistrą?
  • „Menas ant kūno“: kaip pasirinkti tatuiruočių meistrą?
  • „Menas ant kūno“: kaip pasirinkti tatuiruočių meistrą?
  • „Menas ant kūno“: kaip pasirinkti tatuiruočių meistrą?
„VeAn Tattoo“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (37)

L

Ar zinot, kad Dievas uzdraude raizyti savo kuna? ...taciau jie sauke salin su Izraelio Sventuoju... Senoveje vergam tatiruodavo seimininko varda.. paziurekit kokiu velniu jus prisipiese...stabu, pagonisku zenklu..o po to keikiat Dieva, kad jums nesiseka,sergat,skiriates,musates..nors patys atidarot duris setonui

apgailėtina

taturuotas žmogus yra antrarūšis ir tai jis skebia visiems savanoriškai.

T.

Tatuiruotės turi būti prieinamos visiems jų norintiems. Kiekvienos naujos pažinties metu iškart galėsite nustatyti intelekto lygį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS