Stilistė – apie nuotaiką pakeliančius drabužių derinius bei žiemos sezono tendencijas | kl.lt

STILISTĖ – APIE NUOTAIKĄ PAKELIANČIUS DRABUŽIŲ DERINIUS BEI ŽIEMOS SEZONO TENDENCIJAS

  • 3

Stilistė Viktorija Šaulytė-Mockė patarė moterims, kaip rengtis niūrų rudenį ir kokios stiliaus detalės bus būtinos šią žiemą.

Kiekvieną sezoną moterims kyla klausimų, kaip rengtis, kad pasivytų mados tendencijas, tad Viktorija pasidalijo savo įžvalgomis: „Dabar galime matyti du vyraujančius variantus – oversize (liet. didesnio dydžio) stiliaus drabužiai ir labiau įliemenuoti, korsetiniai siluetai“ – tikina stilistė ir priduria, kad žiemą labiau vyraus oversize stiliaus paltai, megztiniai, kas labai tiks žmonėms, mėgstantiems sluoksniuoti.

Norėdami išsklaidyti niūrias rudenines nuotaikas, stilistė sako, kad turime pasitelkti savo fantaziją ir derinti skirtingas spalvas, skirtingus akcentus. Ji taip pat priduria, kad svarbu laužyti taisykles, iš to gimsta ypatingi drabužių deriniai. „Visais metų laikais, ne tik rudenį, reikia žaisti su spalvomis, miksuoti visiškai kardinalias – oranžinę, mėlyną, geltoną. O jeigu iš pradžių nedrąsu, galima rinktis tik vieną detalę, akcentą, pavyzdžiui, batus ar skarelę“, – pataria Viktorija.

Viktorija pasakoja, kad su klientėmis tenka kalbėti ne tik stiliaus klausimais. „Dažnai tampu tarsi psichologė, turiu pasidalyti patarimais, nesusijusiais su apranga“, – ji taip pat priduria, kad neretai patarimai susiję ir su kosmetika, veido priežiūra. Stilistė prasitaria, kad turi jautrią odą, kuri greitai sureaguoja į netinkamus odos priežiūros produktus, kas leidžia atsirinkti geriausios sudėties kosmetiką.

Daugiau Viktorijos stiliaus patarimų bei kosmetinės atradimų išgirsite jau šį šeštadienį laidoje „Mes pačios“ 9.30 per LNK. Laidos vedėja Nijolė Pareigytė Rukaitienė taip pat kalbins vieną žymiausių lietuvių modelių bei maisto tinklaraštininkių Juliją Steponavičiūtę, kuri pasidalys gardžiais receptais, o kita laidos herojė Agnė pasidalys savo lieknėjimo istorija.

GALERIJA

  • Stilistė – apie nuotaiką pakeliančius drabužių derinius bei žiemos sezono tendencijas
  • Stilistė – apie nuotaiką pakeliančius drabužių derinius bei žiemos sezono tendencijas
  • Stilistė – apie nuotaiką pakeliančius drabužių derinius bei žiemos sezono tendencijas
  • Stilistė – apie nuotaiką pakeliančius drabužių derinius bei žiemos sezono tendencijas
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

keisti komentarai!komentuotojai?ar jus buvot uzsienyje ir matet kas ir ka ir svarbiausiai kur ka nesioja!,,

Dija

Pritariu emigranto nuomonei ir noriu pridurti ,nei vienas padorus ,išsilavinęs užsienietis nebus tatuiruotas ,apsikirpes kaip Gaidys ,batai ne kalino formos ir tokiais padais mašina važiuoti ar miesto ribose tokių batų siaubingų nereikia ,ne i kalnus lipame.Šlikštu kaip visokį bruda,pirmiausia stengiasi įdiegti Lietuvoje.

Emigr.

Kalinio batus užsidėjus labai madingas jautiesi.Baisus tie batai ir kojos su jais.Idiotų šalis Lietuva ,viską ką sutriai nešioja užsienyje ,Lietuvoje vadinama labai madinga.Baikite vieną kartą, žiūrėkite Ką nešioja išsilavinę žmonės o ne narkomanai ,tatuiruoti .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS