Žiemą havajietiškus marškinius J. Jarutis iškeičia į žmonos dovanotą megztinį | kl.lt

ŽIEMĄ HAVAJIETIŠKUS MARŠKINIUS J. JARUTIS IŠKEIČIA Į ŽMONOS DOVANOTĄ MEGZTINĮ

  • 2

Patogumą ir žaidimą detalėmis vertinanti Jaručių šeimyna paskutinę dieną prieš atostogas Kanaruose leido Kauno „Akropolyje“ – čia pora įrenginėjo mados ekspoziciją.

Jaručiai papasakojo, ką galima rasti jų spintose, ir pristatė ne tik savo nuožiūra atrinktus madingiausius drabužius, bet ir namų jaukumą kuriančius namų kvapus ar žaislus mažiesiems, rašoma pranešime spaudai.

Kokios pavasario sezono aprangos ir namų jaukumą kuriančios detalės labiausiai žavi šią šeimą? Apie tai Jaručiai turėjo progą pamąstyti kurdami savo mados ekspoziciją (pop-up). Tinklaraščio apie sveiką mityba autorė, modelis, sporto entuziastė Justina prisipažino pasiilgusi spalvų, todėl į stendą pakabino ryškią salotinę suknelę, dryžuotą sijoną, švelniai alyvinį verstos odos švarkelį (beje, pasak Justinos, ši spalva pavasarį dominuos), šviesius džinsus, militaristinį blizgų švarką.

„Rinkausi ir siaurintus, ant visų „fashionistų“ nosių besipuikuojančius akinius. Be abejonės, griebiau švelniai rožinius „kedasikus“, o kaip atsvarą jiems šalia pastačiau ir klasikinius, iš mados niekada neišeisiančius, lengvus lyg plunksna aukštakulnius“, – gyvai dėsto Justina. Ji pridūrė, kad nebuvo pamiršti ir vaikai – stende atsirado jiems skirta knyga, pliušiniai žaislai, linksmi mieli marškinėliai.

Rinkausi ir siaurintus, ant visų „fashionistų“ nosių besipuikuojančius akinius. Be abejonės, griebiau švelniai rožinius „kedasikus“, o kaip atsvarą jiems šalia pastačiau ir klasikinius, iš mados niekada neišeisiančius, lengvus lyg plunksna aukštakulnius.

„O aš, kas keisčiausia, šįkart net namų jaukumo prekes išrinkau: chalatus, žvakes, namų kvapus. Manau, stendas pavyko labai įvairiapusiškas, bet kartu šeimyniškai suderintas“, – rezultatu patenkintas muzikantas, grupės „Freaks On Floor“ lyderis J. Jarutis.

Merginoms ir moterims, įkvėpimo ieškančioms vitrinose ir madų žurnaluose, J. Čėsnaitė-Jarutė pirmiausia pataria įsižiūrėti į save veidrodyje. „Šlamančių turėjimas ar itališko „Vogue“ prenumeravimas nepadaro asmens stilingu. Tai – pojūtis, žinojimas. Mano galva, moteris atrodo gerai tada, kai dėvi sau tinkantį rūbą“, – sako ji.

Įsikūrusioje Jaručių šeimos pop-up ekspozicijoje visi norintys galės iki  vasario 8 d. Vėliau savo stendus prekybos centre pristatys ir kitos šalies įžymybės. 

Sportiški ir klasiški

Sportinių drabužių netrūksta tiek Justinos, tiek ir Justino spintoje. „Sportui visada renkuosi patogiausią avalynę ir aprangą, nes jaustis suvaržytu judant – pats blogiausias jausmas“, – tikina J. Jarutis.

Justina tikina savo spintoje turinti begalę įvairių sportinių batelių, suknelių, džemperių ir paltų. „Dėl pastarųjų esu galvą pametusi. Visada noriu naujo. O jį įsigijusi, dairausi kito. Mėgstu šaltąjį sezoną, nes smagų rūbų sluoksniavimo žaidimą visada galiu užbaigti įdomiu paltu. Ir vėlgi, teikiu pirmenybę kokybei bei patogumui“, – tikina jauna mama.

Justina, nors ir nevadina savęs didele renginių mėgėja, esant ypatingoms progoms rūbų derinį pradeda planuotis prieš kurį laiką: „Šniukštinėjuosi dizainerius, kas ką šiuo metu yra sukūrę, kas tiktų to vakarėlio tonui ir mano figūrai.“

O štai savo stilių J. Jarutis apibūdina fraze „kas šauna į galvą, bet vis tiek klasiška“. „Aš nelabai išrankus rūbams ar avalynei, bet man patinka atrodyti gerai. Havajietiškų marškinių mano spintoje apstu, taip pat juodų ir mėlynų džinsų. Man taip pat patinka ir „rokavi“ marškinėliai ir striukės. Turbūt niekas nepagalvotų, bet jei tik reikėtų, galėčiau kasdien vilkėti kostiumus. Geras, stilingas kostiumas vyrui yra viskas, ko reikia“, – įsitikinęs muzikantas.

Justina juokiasi, kad jai tenka pasistengti, kad jos vyras žiemą neliktų vien su havajietiškais marškinėliais, todėl apsipirkinėdama užsuka ir į vyrų skyrių. „Jis pazirzia, kad „nereikėjo”, o tada iš tų nertinių neišlenda. Jei apsilankau dėvėtų rūbų parduotuvėje, tai irgi bandau „nukauti“ gerų vyriškų variantų“, – šypsosi ji.

Visgi tinklaraštininkė prisipažįsta tyliai besižavinti Justino stiliaus eksperimentais. „Dažniausiai jam norisi „crazy“ dalykėlių. Va, vis dar su pasididžiavimu namų prieškambary yra išstatęs savo leopardinius „botus“ su kulnu. Aš jam nesakau, bet man jo žongliravimas įdomiomis detalėmis atrodo visai smagiai, nors ir traukiu per dantį“, – atskleidžia J. Čėsnaitė-Jarutė.

GALERIJA

  • Žiemą havajietiškus marškinius J. Jarutis iškeičia į žmonos dovanotą megztinį
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

vv

tokiems baldu i ikea nereikia važiuoti pirkti , prisirenka palečiu ir dežiu prie parduotuviu

w

kas išdrys tvirtinti kad pas juos viskas gerai ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS