Aktoriaus J. Žalakevičiaus namuose – penki šunys: aš juos myliu | kl.lt

AKTORIAUS J. ŽALAKEVIČIAUS NAMUOSE – PENKI ŠUNYS: AŠ JUOS MYLIU

  • 2

Nedaugelis žino, tačiau televizijos, kino ir teatro aktorius Julius Žalakevičius savo namuose sostinėje augina penkis šunis. Į klausimą, kam jam tiek šunų, aktorius atsako paprastai: „Aš juos myliu“. Tikru šeimos žmogumi save laikantis vyras kartu su mylimąja Ramona ir trimis vaikais namuose augina škotų terjerų veislės šunis.

Stebėdamas, kaip bendrauja penki šunys, Julius teigia, kad keturkojų santykiai labai panašūs į dvikojų santykius: „Visada aiškinamės, kaip sakoma, kaip šeimoje, taip ir čia. Trys jau yra komanda. O kai jų pasidaro penki, tai jau yra gauja.“

Be to, Julius šunų išdykavimą ir neklausymą lygina su vaikais. Jeigu tik neskiri pakankamai dėmesio ir neduoti veiklos, pradeda siautėti ir griauti namus. „Jeigu laisvę duosi, bus iškasta viskas, todėl svarbiausia laiku pastebėti ir pasakyti „ne“. Tada jie sustoja“, – sako aktorius. 

Įdomiausia tai, kad Julius vaikystėje neturėjo savo šuns – draudė tėvai. Juk norint turėti šunį, reikia būti labai atsakingam. „Man niekada neleisdavo. Man sakė, kai turėsim butą. Mes kai ir gyvenome bute, bet ten buvo du kambariai. Pasakė, kai turėsi savo nuosavą kambarį, tada galėsi. Kai jau turėjau nuosavą kambarį, sakė – tada, kad kai turėsi savo namą“, – pamena J. Žalakevičius.

Kai Julius susipažino su Ramona, moteris iškart krito į akis ir į širdį. Žinote kodėl? Ogi Ramona tuo metu ėjo gatve su augintiniu. „Pirmą kartą Julius mane ir pamatė būtent su škotų terjeru Smokiu išeinančią iš namų“, – pasakoja aktoriaus žmona.

Kaip aktoriaus Juliaus šeimoje atsirado penki šunys ir kodėl į pirmus pasimatymus jo būsima žmona ėjo su šunimi, pamatysite šį šeštadienį, 17.55 val., LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“ su Pauliumi Kaupeliu.

GALERIJA

  • Aktoriaus J. Žalakevičiaus namuose – penki šunys: aš juos myliu
  • Aktoriaus J. Žalakevičiaus namuose – penki šunys: aš juos myliu
LNK arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ne ne

tiek šunų tai jau liga...

Rasuolė

Nu tiesiog fainai.liux.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS