2022-ieji: Juodasis vandens tigras neleis nuobodžiauti | kl.lt

2022-IEJI: JUODASIS VANDENS TIGRAS NELEIS NUOBODŽIAUTI

  • 1

„Pagal Rytų kalendorių Juodojo vandens tigro metai bus energingi, veržlūs, nenuspėjami. Itin sėkmingi jie bus meniškiems ir smalsiems žmonėms, nebijantiems rizikuoti“, – teigia astrologė Vega ir dalijasi ateinančių metų prognozėmis.

Sugeba priimti iššūkius

Pagal kinų mitologiją ir Rytų kalendorių kiekvienus metus valdo konkretus gyvūnas. Toteminio gyvūno charakteris ir įpročiai atsispindi visus metus.

Tigras, trečiasis iš dvylikos metų ciklo gyvūnų, yra drąsus, kilnus, tačiau ir nenuspėjamas, todėl 2022-aisiais galime sulaukti netikėtumų. Tai ryžtingų veiksmų, atkaklumo ir rizikos metai, tačiau būtina nepamiršti ir lankstumo priimant sprendimus.

Metų stichija – vanduo. Laimingiausi mėnesiai – gegužė, liepa ir spalis, sėkmę atnešiantys skaičiai – 1, 3, 4. Palankiausios bus kalendoriaus 16 ir 27 dienos.

Simboline prasme Tigras yra gana sudėtingas ženklas. Astrologai jį apibūdina šiomis savybėmis: drąsa, nenuspėjamumas, pasitikėjimas, tikslingumas, žavesys, impulsyvumas, ryžtingumas.

Tigras yra drąsus, kilnus, tačiau ir nenuspėjamas, todėl 2022-aisiais galime sulaukti netikėtumų.

Žmonės, gimę Tigro – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 –  metais, yra drąsūs ir tvirto būdo. Jie išsiskiria meile gyvenimui, nenugalimu nuotykių troškimu, įpratę be baimės ir priekaištų priimti likimo iššūkius.

Dėl tvirto charakterio ir didelio atsakomybės jausmo Tigro metais gimę žmonės dažnai užima aukštas pareigas ir tampa lyderiais. Jie nemėgsta ilgo pasiruošimo ir lengvai susidoroja su visomis užduotimis.

Nenuliūdinkime metų valdovo

Juodojo vandens tigro metai žada klestėjimą ne tik gimusiems po Vandens stichijos ženklais. Ypatinga sėkmė versle laukia ūkininkų ir žmonių, turinčių sąlytį su žeme. Netgi vazoninės gėlės bus gražesnės ir sveikesnės. Su pinigais susijusių profesijų atstovus taip pat lydės sėkmė visuose reikaluose.

Tigras – labai kilnus, stengiasi kovoti su savo trūkumais ir nedvejodamas pripažįsta nesėkmę. Jo metais kiekvienas gaus tai, ko nusipelnė. Šis karališkasis gražuolis – nepastoviausios nuotaikos tarp visų dvylikos ciklo atstovų. Jis išsiskiria meile natūralumui, grožiui ir laisvei.

Tigro metais verta daugiau dėmesio skirti šeimai, asmeniniams pomėgiams ir kelionėms į naujas vietas. 2022-ieji bus turtingi įvairiausių renginių. Metai puikiai tinka darbams, projektams užbaigti. Planuoti naujus rekomenduojama tik pačioje metų pradžioje arba iš viso nepradėti.

Juodojo vandens tigro metai žada būti dosnūs naujoms šeimoms ir vaikams. Net ir užkietėję vienišiai turės galimybę pagerinti savo asmeninį gyvenimą. Atidžiai stebėkite likimo ženklus: jie parodys sielos draugą arba sustiprins esamus santykius.

Grąža: „Jei norite sulaukti sėkmės 2022-aisiais, jūsų palydovai turėtų būti sveikas protas ir dvasios ramybė“, – sako astrologė Vega.

Paleiskime nuoskaudas

Prognozės prognozėmis, tačiau teks padirbėti ir patiems. Palanki daugelio įvykių baigtis priklausys tik nuo mūsų pačių. Svarbiausia suvaldyti reakciją į gyvenimo netikėtumus ir neprarasti jautrumo. Susilaikykite nuo pernelyg aštrių žodžių ir slogių minčių, kad nenuliūdintumėte metų valdovo. Jei norite sulaukti sėkmės 2022-aisiais, jūsų palydovai turėtų būti sveikas protas ir dvasios ramybė.

Dėl tvirto charakterio ir didelio atsakomybės jausmo Tigro metais gimę žmonės dažnai užima aukštas pareigas ir tampa lyderiais.

Prieš Naujuosius turėtume apsivalyti nuo 2021-aisiais padarytų nuodėmių. Svarbu paprašyti atleidimo, jei iš jūsų lūpų išskrido grubūs, neteisingi, užgaulūs žodžiai ar teiginiai, skirti kitam asmeniui, kurie galėjo jį įžeisti.

Nepamirškite pamąstyti apie savo blogus praėjusių metų darbus, pripažinkite savo klaidas, paleiskite nuoskaudas ir susitaikykite su jums svarbiais žmonėmis. Stenkitės vengti ginčų ir konfliktų. Saugokite minčių švarą ir sielos ramybę.

Šviesa širdyje padės pagrindus laimingam ir naujam jūsų gyvenimo periodui. Tai leis įsikrauti, pasisemti įkvėpimo dideliems planams ir jų įgyvendinimui ateityje.

Kaip įtikti Tigrui

Pagal Rytų kalendorių, 2022-ieji metai prasidės vasario 1 d. 7 val. 12 min. Lietuvos laiku. Tigras valdys iki 2023 m. sausio 21 d., o tada jį pakeis Triušis. Nors ateinančių metų toteminio gyvūno laikas prasidės tik vasario 1-ąją, jo sutikimui ruošiamės jau Naujųjų išvakarėse ir domimės, kaip įtikti jų šeimininkui.

2022 m. simbolis Juodasis vandens tigras mėgsta natūralumą, todėl puošdami namus pirmenybę teikite dekorui iš natūralių medžiagų. Venkite blizgučių ir plastikinių interjero detalių.

Tigrui patiks žvakės, jos atlieka svarbų vaidmenį kinų mokyme, o ypač jų spalvų paletė, tad rinkitės:

• sielai išgryninti – baltą,

• sveikatai – žalią,

• santykiams stiprinti ir teigiamoms emocijoms pritraukti į namus – geltoną,

• karjeros augimui ir darbo sprendimams – raudoną,

• naujoms pažintims – oranžinę.

Mėlynos ir žydros spalvos žvakės gali sukelti nuobodulį ir apatiją, todėl jų nereikėtų deginti.

Ateinančių metų valdovas išsiskiria visagalybe, todėl griežtų apribojimų valgiaraštyje nebus. Šventinio valgiaraščio patiekalai turėtų būti sotūs ir įvairūs.

Ant stalo turėtų būti apvalios formos vaisių – obuolių, apelsinų, mandarinų, vynuogių. Jie padeda pritraukti sėkmę ir turtus. Po vaišių nepalikite nesutvarkyto stalo: suplaukite indus, uždenkite stalą švaria staltiese ir, kad sėkmė tikrai nenusisuktų nuo jūsų 2022 m., padėkite krepšelį vaisių.

 

Kas Tigro metais laukia Zodiako ženklų

Avinui 2022-ieji žada būti palankūs, nes Tigras yra vienas iš ugningųjų atstovų. Iš prigimties karšto būdo Avinas turi išmokti elgtis apgalvotai ir išmintingai. Išmokite nusileisti ir išgirsti, ko iš jūsų norima, tada visi ginčai ir nesusipratimai bus išspręsti gana greitai. Nuolatinis santykių aiškinimasis su artimaisiais gali išmušti iš vėžių, todėl stenkitės būti taikūs ir kantrūs. Šio ženklo žmonės Tigro metais turėtų atsikratyti žalingų įpročių ir nesveiko požiūrio. Jei 2022-ieji bus jūsų tramplinas geresnės savęs versijos link, sėkmė lydės visus metus. Galėsite drąsiai pradėti įgyvendinti viską, kas jau seniai suplanuota.

Jaučiui pirmieji 2022-ųjų mėnesiai bus detoksikacijos ir apsivalymo metas. Atsikratykite neigiamų minčių ir susitelkite į save. Būtent noras tobulėti ir mokytis taps jūsų pagrindine užduotimi Tigro metais. Pavasaris ir ruduo ruošiasi išbandyti Jaučio valią viliojančiomis pagundomis. Meilės nuotykiai ir finansinės gudrybės gali jums stipriai pakenkti, todėl reikėtų susitelkti į tai, kas teikia pasitikėjimo, stiprybės, – šeimos ir namų reikalus. Atlikdami kasdienius darbus, nepamirškite atsakomybės. Gebėjimas greitai ir aiškiai mąstyti padės priimti sprendimus, nuo kurių priklausys tolesnis jūsų gyvenimas.

Dvyniai Tigro metais turės įveikti savo didžiausią priešą – tingumą. Nustokite atidėlioti reikalus tolimai perspektyvai! Kuo anksčiau sutelksite dėmesį į sunkumus, tuo greičiau jie bus išspręsti. Naujieji metai nusišypsos tiems Dvyniams, kurie sugebės laiku prisitaikyti prie aplinkybių. Didžioji metų dalis žada būti rami, tačiau kartais teks veikti greitai, rizikingai ir bekompromisiškai, priimant lemtingus gyvenimo sprendimus. Tigras bus palankus asmeniniam gyvenimui. Vieniši šio Zodiako ženklo atstovai sutiks sielos draugą, o tie, kurie jį jau turi, pagaliau galės nesijaudinti dėl santykių tvirtumo ir atsipalaiduoti.

Vėžys, vandens stichijos pirmagimis, turės rasti būdą, kaip pakelti savo savivertę. Pagrindinis metų akcentas bus savęs, savo emocijų ir veiksmų kontrolė. Dėl abejonių ir neryžtingumo prarasite puikias galimybes. Nepasiduokite aplinkinių kurstymui ir provokavimui. Tigro metai nebus lengvi, bet jei išsaugosite ramų ir blaivų protą, jie neatneš didelių nuostolių. Vėžiui patariama būti pasiruošusiam, nes netrukus gyvenimas pakeis savo kryptį – verta iš anksto susidaryti kelis pabėgimo planus. Tai padės pamatyti naujas perspektyvas ir atverti naujus gyvenimo kelius, nes 2022 m. Vėžiui yra skirti tobulėti ir progresuoti.

Liūtui Tigro metai bus kaip grynas oras. Gyvenimo greitis šiek tiek sulėtės, tačiau dovanos asmeniniuose santykiuose ir darbe neaplenks. Liūtas turi išlikti savimi – aktyvus, visapusiškas, mylintis. Neleiskite savajam ego atimti iš jūsų gerų sandorių ir santykių. Tačiau nepamirškite apie poilsį, kad išvengtumėte pervargimo ir perdegimo. 2022-ieji bus sėkmingi darbe – tai tinkamiausias metas pradėti naują karjeros kelią ir įrodyti savo gebėjimus profesinėje srityje. Neturėtumėte visko griebtis vienu metu – svarbu apsvarstyti veiksmų planą. Metai nėra idealiausi šeimoje, tai labiau gilinimosi į save periodas.

Mergelei reikia nepamiršti išlikti sąžiningai tiek sau, tiek aplinkiniams. Tigras žada gerus visus 2022 m. Jis suteiks ryžto, stiprybės, pasitikėjimo savo jėgomis, o pastangos duos pageidaujamų rezultatų. Tiesa, Tigras pareikalaus grąžos už pagalbą, todėl verta pasisemti energijos, palaikyti gerą formą, skirti laiko savo pomėgiams. Daugiau laiko leiskite su šeima, artimaisiais. Darbe galimi nesusipratimai, kylantys iš vadovų pusės, o tai gali priversti suabejoti savo jėgomis. Derėtų oriai priimti pralaimėjimus, įveikti kliūtis ir eiti link savo tikslų.

Svarstyklių gyvenimą Tigras žada pakeisti į gerąją pusę. Didelė tikimybė, kad jums atsivers naujos durys profesinėje veikloje ir meilės fronte. Paspartinti pokyčių atėjimą galima pasitelkus pozityvų mąstymą. Pritraukite į savo ratą žmonių, kurie įkvėptų jus tapti pačia geriausia savo versija. Šie žmonės turi turėti daugybę savybių, tarp jų – optimizmą ir motyvaciją, tik tuomet galės įkrauti Svarstykles. Jūsų įprotis gerai apsvarstyti prieš priimant sprendimus turės teigiamą poveikį profesinėje srityje, ir tai darykite kuo dažniau – išvengsite rimtų problemų karjeroje ir versle. Metai suteiks galimybių ir atsipūsti nuo darbų.

Skorpionas turėtų susikurti teigiamos energijos aurą. Dažniau pasvajokite apie norimas permainas, nes yra tikimybė, kad svajonės išsipildys. Šie metai – ir laikas meilei, nepaisant to, ar jau turite išrinktąjį, ar ne. Tigras gali padėti jums tapti jausmingesniems ir padėti artimiesiems priimti jūsų jausmus. Tigro metai jums – pasirinkimo metai, tačiau tai nebus sunku. Skorpionas bus atviras viskam, o įgimta intuicija padės priimti teisingus sprendimus. Tačiau atsargesni turėtumėte būti rinkdamiesi verslo partnerius – atidžiai išnagrinėkite galimus kandidatus. Metai palankūs tobulėti ir mokytis – visa tai pravers ateityje.

Šaulį Tigro metai panardins romantiškų nuotykių jūroje. Trumpi romanai padidins jūsų savigarbą. Tačiau jei ieškote tikrų santykių, turėsite nuodugniai ištirti partnerius, kad nepasirinktumėte neteisingai. Darantiems kompromisus Šauliams pasiseks, likimas nusišypsos. Tačiau svarbiausia išlikti pasiruošus mūšiui. Tikėtina, kad Tigro metais sugebėsite susidoroti su visomis darbo problemomis tinkamai ir laiku, todėl patartina kibti į didesnius projektus ir rizikuoti. Asmeniniame gyvenime pravartu išmokti klausytis ir neprimesti savo požiūrio kaip vienintelio galimo. Bendraukite palaikydami dialogą.

Ožiaragiui 2022-ųjų pradžia žada būti palanki. Tigras šiek tiek praskleis ateities šydą ir atsakys į jau seniai rūpimus klausimus. Rizikuojate prarasti susidomėjimą aktualiomis problemomis ir interesais – tai bus signalas pakeisti savo esybę. Ir nors nemėgstate spontaniškumo, Tigras viską nuspręs už jus. Jis siūlo palikti praeitį ir patiems pasirinkti, kaip keistis. Tuomet permainos veržliai įsilies į jūsų gyvenimą. Tikėtinos žymios konstruktyvios permainos darbo, profesinėje srityje, ir patariama mąstyti, kad nieko tiesiog neįvyksta šiaip. Sunkumai ir problemos jus tik užgrūdins ir padarys stipresnius.

Vandeniui 2022-ieji bus geri. Tigras jums taps tarsi butelis su džinu viduje ir išpildys jūsų norus. Jums nereikia jaudintis ir bijoti naujų iššūkių. Tai jūsų laikas, jūsų žvaigždžių valanda. Likimas pateiks daug įdomių galimybių, ir patartina pasinaudoti visomis jomis, nes dauguma permainų bus sėkmingos ir labai naudingos. Tai metai, kai reikia imti iš gyvenimo viską, nepamirštant savęs, savo poreikių ir norų bei laisvalaikio. Dėl padidėjusio jautrumo gali keistis ne tik jūsų asmenybė, bet ir santykiai su partneriu. Priklausomai nuo partnerio, ši savybė gali jungti ir gerinti santykius arba, atvirkščiai, atstumti.

Žuvims Tigras žada permainų. Tai bus kaitos metas. Ištisus metus būsite įvykių centre. Naujas darbas, nauja aplinka ar nauji namai taps tuo didžiausiu ir svarbiausiu žingsniu. Išbandykite naujus pomėgius, ieškokite ko nors savo sielai ir uždarbiui. Tik nesivelkite į avantiūras – yra tikimybė tapti didelio masto finansinės apgaulės auka. 2022-aisiais daugiau laiko reikėtų skirti lavinimuisi, naujoms žinioms ir įgūdžiams įgyti. Reikėtų atrasti darbo ir poilsio balansą. Nestokosite priešingos lyties dėmesio, tačiau vienišiai neturėtų skubėti pradėti santykių – vertėtų pamąstyti, o ne vien kliautis jausmais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ka cia paisto niekalus - neizeidinekite rytieciu

kinu metai prasideda visai ne sausio, o vasario men...ar butina is saves saipytis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS