Astrologinė prognozė balandžio 24–30 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 24–30 D.

AVINAS

Kils noras švaistyti pinigus, arba priešingai – tapsite itin šykštūs. Bet kuriuo atveju, jums nereikės patarimų iš šalies, o bet kokie bandymai su jumis aptarti šią problemą bus itin skausmingi. Turėsite galimybę sutaupyti, jei būsite išmintingi ir finansiškai nepriklausomi nuo kitų.

JAUTIS

Jūsų aktyvumas padidės, galėsite įgyvendinti savo iniciatyvas, projektus. Turėsite daug priežasčių būti puikios nuotaikos. Jūsų socialumas ir optimizmas atneš sėkmę. Stenkitės nesiimti kelių dalykų vienu metu, kitaip negalėsite nė vieno užbaigti.

DVYNIAI

Pajusite, kad jums sunkiau bendrauti, sieksite vienatvės. Tikėtina, kad mintimis sugrįšite į pastarojo meto įvykius ir analizuosite, kokias klaidas galėjote padaryti, kaip jų buvo galima išvengti. Materialine prasme šis laikas jums bus gana ramus. Pajamų nepadaugės, bet ir didelių išlaidų nebus.

VĖŽYS

Galite pastebėti, kad kolegos viską daro neteisingai, informacija jūsų nepasiekia laiku arba yra klaidinga. Ir tai nebus jų kaltė – toks yra retrogradinio Merkurijaus poveikis. Todėl turite būti kantrūs ir įsitikinti, kad aplinkiniai teisingai supranta, ką norite jiems perteikti. Jei dirbsite sąžiningai, žvaigždės žada gerą uždarbį.

LIŪTAS

Versle gali kilti suirutė. Įsipareigojimai gali būti neįvykdyti. Stenkitės nesinervinti ir priimkite tai su filosofine ramybe. Į iškylančias problemas žiūrėkite kaip į galimybę mokytis ir pritaikyti savo profesinius įgūdžius. Jei nesate patenkinti savo atlyginimu, drąsiai eikite pas viršininkus ir reikalaukite padidinimo.

MERGELĖ

Keliaudami ar studijuodami galite susidurti su painiava. Bus sunkiau bendrauti ar užmegzti ryšius. Greičiausiai tai lems tai, kad per daug sureikšminsite kokią nors visiškai menką problemą, į kurią kitu metu net nekreiptumėte dėmesio.

SVARSTYKLĖS

Galite susidurti su nesklandumais finansiniuose reikaluose. Šiuo metu nereikėtų pradėti naujų projektų ar verslo, pirkti technikos ar ieškotis naujo darbo. Geriau atlikite tai, ko nespėjote atlikti, – grįžkite prie laukiančių darbų, peržiūrėkite senus dokumentus ir atsikratykite nereikalingų.

SKORPIONAS

Santykiuose su mylimu žmogumi, verslo partneriu ar draugu gali kilti sumaištis. Šiuo metu nepalanku imtis naujų  projektų. Informaciją, kurią gaunate iš nežinomų šaltinių, reikėtų atidžiai tikrinti, kitaip galite atsidurti keblioje padėtyje.

ŠAULYS

Galite gauti naujos informacijos, rasti klaidą viename iš senų projektų ar skaičiavimų. Prisiminsite, kad pamiršote parengti kokį nors svarbų dokumentą, todėl galite susidurti su vėlavimais versle. Arba tai bus kažkokia sunki užduotis, be kurios jūs negalėsite judėti į priekį.

OŽIARAGIS

Laikas nėra palankus romantiškiems nuotykiams. Žvaigždės perspėja, kad jūsų savijauta tiesiogiai priklausys nuo to, ar laikysitės elementarių sveikos gyvensenos taisyklių. Stenkitės šiuo metu nepersivalgyti, daugiau judėti, atsisakyti žalingų įpročių, nepamirškite tinkamo poilsio ir, jei įmanoma, venkite stresinių situacijų.

VANDENIS

Reikia permąstyti, kur reikalingi pokyčiai: galbūt keisti darbą, profesiją ar persikelti gyventi į kitą miestą. Profesinėje srityje gali atsirasti naujų pareigų, dėl kurių teks dažniau vykti į komandiruotes ar bendrauti su daugybe žmonių. Jei jums pasiūlys pavaduoti atostogų išėjusį kolegą – neatsisakykite. Tai ne tik suteiks reikalingos patirties, bet ir bus gerai apmokėta.

ŽUVYS

Kad ir kiek problemų iškiltų, nesunkiai su tuo susitvarkysite. Jūsų galvoje tarsi savaime atsiras teisingas sprendimas, lygiai taip pat ateis reikiama informacija. Laikas puikus deryboms, darbiniams susitikimams, planams kurti ir svarbiems sprendimams priimti. Palanku prisijungti prie draugo ar giminaičio vadovaujamo verslo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS