Astrologinė prognozė birželio 21–27 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BIRŽELIO 21–27 D.

AVINAS

Šios savaitės pradžioje neišvengsite finansinių rūpesčių. Galite sudaryti draudimo sutartį, rašyti testamentą, taisyti techniką arba tuo domėtis. Regis, paparčio žiedo ieškosite patirdami nuotykių, kurie nebūtinai patiks jums ar jūsų artimiesiems. Savaitės pabaigoje norai bus didesni už galimybes. Jei norite taikos, venkite piršti savo požiūrį kitiems.

JAUTIS

Savaitės pradžioje turbūt neišvengsite nepasitenkinimo, priekaištų. Vis dėlto susidarys įspūdis, kad pradeda dvelkti romantiškomis permainomis. Turėtų sektis, jeigu ieškote galimybių bendradarbiauti. Joninių šventė atrodys gana smagi, kupina pagundų. Savaitės antroje pusėje galite patirti įspūdžių kelionėje arba džiaugsmą, kad pagaliau užbaigėte darbą ir pan.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje darbo reikalai pareikalaus ypatingo atsakingumo, veiklumo. Tausokite sveikatą, venkite apkalbų. Joninės gali sustiprinti poreikį su kažkuo labiau suartėti. Pastangos nenueis veltui pabandžius užglaistyti buvusius nesutarimus. Savaitės pabaiga neatneš rūpesčių, jeigu nepažeidinėjote įstatymų. Tiktų plėsti akiratį, mokytis.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje būkite labai atsakingi priimdami sprendimus, susijusius su vaikais ir finansiniais reikalais. Atlikus neatidėliotinus darbus, derėtų pagalvoti apie kokybišką poilsį. Regis, sulauksite komplimentų ar kitokių dėmesio ženklų. Savaitei įpusėjus pajusite energijos ir kūrybingumo antplūdį. Kils minčių, kaip kai kurias svajones paversti tikrove.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje galite sulaukti ne vieno patarimo ir pamokymo. Lengva susipykti dėl kritiškos nuomonės. Aktualus pokalbis su šeimos nariu ar verslo partneriu gali turėti įtakos jūsų finansinei padėčiai. Galima smagi iškyla. Savaitės pabaigoje stenkitės išlaikyti gerus santykius su aplinkiniais. Neprovokuokite konfliktų. Skirkite dėmesio augintiniams.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje nugirstos naujienos gali priversti jus keisti planus. Sulauksite ir malonaus dėmesio. Būkite ypač atidūs prie vairo, nepasitikėkite atsitiktiniais pažįstamais. Prieš Jonines kils ūpas tvarkyti šeimos, namų ūkio, žemės, reikalus. Stiprės ir romantiškos nuotaikos. Savaitgalį derėtų labiau pasirūpinti savo, artimųjų ir naminių gyvūnų sveikata, higiena.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje sutelksite dėmesį į labai žemiškus dalykus. Gali nutikti, kad į kišenę priplūs pinigų. O galbūt nemažą sumą teks išleisti. Pravartu pasimėgauti gamta, gera draugija. Joninės tinkamos įdomiai išvykai, susitikimui su giminėmis. Bus daug kalbų, šurmulio. Vis dėlto dėl to gali kilti įtampa. Pasistenkite neprarasti takto. Savaitgalį linksminkitės su saiku.

SKORPIONAS

Savaitės pradžia privers pasirūpinti svarbiais dalykais. Galimas pobūvis, meilės pasimatymas. Tikėtina, kad palankiai spręsis nuosavybės, pinigų klausimai. Per Jonines noriai bendrausite, susitiksite su senais draugais ar giminaičiais. Kai kurios išgirstos naujienos pakels ūpą. Galimos ir meilės vilionės, ir romantinės dramos, pavydo scenos.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje kažkas gali jus suklaidinti, suteikti nerealių vilčių. Tikėtina slapta veikla, intrigos. Stigs praktiškumo, iniciatyvos. Savaitės vidurys jau bus labiau uždegantis. Per Jonines artimieji iš jūsų turėtų sulaukti daugiau rūpesčio. Savaitės pabaigoje tiktų konkrečiai aptarti tuos dalykus, susijusius su pinigais, nuosavybe, augintiniais.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje nederėtų švaistytis tuščiais pažadais ar prisiimti abejotinus įsipareigojimus. Jeigu tinkamai elgsitės, tai nieko neprarasite ir pagerės asmeniniai santykiai. Galbūt užsimegs reikšminga pažintis. Prieš Jonines pajusite atsipalaidavimo, asmeninės erdvės poreikį. Savaitgalį kai kuriems planams nepritars artimi žmonės. Gal įsigysite norimą daiktą.

VANDENIS

Savaitės pradžioje nelengva bus realizuoti profesinius sumanymus. Prireiks ypatingos kantrybės, jei turėsite reikalų su valdininkais ar konkurentais. Per Jonines draugiški pokalbiai padės jums geriau susivokti situacijoje. Svarbu nepaversti jų ginčais. Savaitės pabaiga tinkama dvasinėms praktikoms. Jos pakylės sielą, leis į daug ką pažvelgti kitomis akimis. Nevartokite svaigalų.

ŽUVYS

Šią savaitę tikėtini svarbūs susitikimai. Kontaktai bus nelengvi, tačiau ateityje gali duoti naudos. Šiuo metu pajusite savyje daugiau meilės, šviesos, kilnumo, bet rankos gali svirti dėl kitų žmonių nesupratingumo, keliamos įtampos. Susimąstysite apie naujas veiklos perspektyvas. Savaitės pabaigoje pasijusite pavargę nuo šurmulio. Saugokite sveikatą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jo

Prisidedat prie žmonių balvoninimo, dar mažai Lietuvoje tamsuolių ir glušų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS