Astrologinė prognozė gegužės 10–16 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GEGUŽĖS 10–16 D.

AVINAS

Šios savaitės pradžia privers pagalvoti apie materialinius reikalus, statybas, remontą, žemės ūkį, verslą. Derėtų nuodugniai apsvarstyti savo turtinius reikalus. Regis, pavyks tinkamai apsipirkti, pasimokyti, pasireklamuoti. Nuo savaitės vidurio gali parūpti nauji startai. Galbūt gausite žinią, kuri išvaduos jus nuo pasirinkimo dilemos. Savaitgalį prioritetą teikite šeimai.

JAUTIS

Savaitės pradžioje kažkokie įvykiai gali pareikalauti iš jūsų kantrybės. Regis, teks peržiūrėti kai kuriuos dalykinius ir finansinius planus, sutartis. Savaitės viduryje prasidėjus jaunačiai, galite sulaukti įdomių pasiūlymų arba patys siūlysite naujoves. Paaštrės uoslė naudingiems sandoriams. Tačiau gali būti, kad antroji pusė ar verslo partneriai nepasižymės kuklumu.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje būsite gana tingiai nusiteikę, sumažės jūsų aktyvumas, išskyrus polinkį kurti nerealius planus. Vis dėlto neblogai seksis meninė, farmacinė, labdaros veikla. Kai kurie slapti siekiai gali būti susiję su nelegaliu uždarbiu, įtakos sferomis ar kt. Būsite nusiteikę ginti savo interesus ir požiūrį. Savaitgalį pasidžiaukite gamta, pailsėkite, pasilepinkite.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje intensyviai bendrausite su bendraminčiais, senais bičiuliais. Turėtų pavykti pasirašyti paruoštas sutartis, sustiprinti dalykinius ir draugystės ryšius. Galimos kiek neracionalios išlaidos. Savaitės antroje pusėje jus labiau jaudins dvasiniai, iracionalūs dalykai, konfidenciali informacija ir sveikata. Nesivelkite į intrigas, sąmokslus, riaušes.

LIŪTAS

Savaitės pradžia gali būti kebli dėl dalykinių nesklandumų. Teks rimčiau padirbėti, jei nenorite prarasti užimamų pozicijų. Kad ir kokie rūpesčiai jus kamuotų, pasistenkite išlikti geros nuotaikos ir negadinti jos kitiems. Netrukus jums pavyks pastūmėti pirmyn dalykinius reikalus, rasti reikalingų bendradarbių ar bendraminčių. Savaitgalį itin saugokite sveikatą.

MERGELĖ

Šią savaitę kai kuriuos savo sumanymus realizuosite be didelių pastangų. Galite gauti žinią iš viešosios institucijos, apsispręsti dėl dalykinio pasirinkimo, verslo ateities. Jaunaties pradžia tarsi leis pradėti naują darbų ir planų ciklą. Geriau seksis tiems, kurie turi būrį bendraminčių, įdomių idėjų ir yra pasirengę dėl jų pakovoti. Savaitgalį nenustygsite vietoje.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje neprotinga būtų išsisukinėti nuo pareigų, vilkinti neatidėliotinus reikalus. Peržiūrėkite ir sutvarkykite finansinius dokumentus. Jeigu turite skolų, atiduokite. Prasidedant jaunačiai, pravartu planuoti šeimos biudžetą, pagalvoti, kaip sumažinti išlaidas. Savaitgalį ne viskas bus nuspalvinta rožinėmis spalvomis, tačiau įgysite įdomios patirties.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje gyvenimo ar verslo partneris jums gali pareikšti pretenzijų, iškelti didelių reikalavimų. Pasistenkite jį suprasti. Labai palengvės, jei išsiaiškinsite meilės ar draugystės srityse kilusius nesusipratimus. Savaitės viduryje aktyviai bendrausite, stengsitės įgyvendinti kūrybinius sumanymus. Savaitgalį veršitės kuo toliau nuo namų.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje turbūt spaus darbų ar skolų atidavimo terminai. Rimtai dirbkite pavestus darbus, laikykitės disciplinos reikalavimų. Puiku, jei energiją skirsite seniems darbams užbaigti. Nuo trečiadienio labiau parūps nauji užmojai, įvaizdis, tvarka, išorinis grožis. Tai gali pasireikšti visose srityse – namų, sodo, darbo, stiliaus. Savaitgalį pulsite išlaidauti.

OŽIARAGIS

Šią savaitę prasidės jaunatis, o tai reiškia, kad iki trečiadienio pravartu užbaigti senus įsipareigojimus ir tik tuomet brėžti naujas gaires, kalbėti apie meilės jausmus. Daugiau dėmesio teks skirti vaikams. Antroje savaitės pusėje labiau rūpės fizinė ir dvasinė šeimos narių sveikata, higiena. Jeigu savaitgalį laiką leisite su partneriu, neprovokuokite konfliktų.

VANDENIS

Savaitės pradžioje teks imtis buitinių darbų ir derinti savo poreikius bei planus su namiškių užgaidomis. Nervingos situacijos akivaizdžiai kenks sveikatai, todėl nepasiduokite neigiamoms emocijoms. Antroje savaitės pusėje norėsis pasinerti į malonumų jūrą. Galbūt prasiverš jausmai ar ketinimai, apie kuriuos nė nenumanėte. Rūpestingiau prižiūrėkite vaikus.

ŽUVYS

Šią savaitę bus nelengva, jeigu reikės laikyti egzaminą, įskaitą. Guos tai, kad, tai atlikę, tarsi nusimesite nemalonią naštą. Kažkuo gali nustebinti artimas žmogus. Dėl keisto pokalbio kai kurie reikalai gali pakrypti į neplanuotą pusę. Stenkitės nesusipykti su tais, kurie jums svarbūs, kad ir kaip jus erzintų jų argumentai. Savaitgalį bus lengva ir įdomu bendrauti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS