Astrologinė prognozė gegužės 22–28 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GEGUŽĖS 22–28 D.

AVINAS

Darbingas. Situacija pagerės. Būsite ypač sumanūs sudarydami komercinius sandorius, prireikus mokėsite sėkmingai derėtis ir numušti kainą. Demonstruosite puikų verslumą ir sumanumą. Galėsite mėgautis šeiminiu gyvenimu. Net jei neseniai turėjote konfliktų su savo antrąja puse, jie liks praeityje. Norėsis aktyviau sportuoti, tačiau nieko nedarykite per jėgą. Pajutę diskomfortą ar skausmą sustokite.

JAUTIS

Supratingas. Būsite priblokšti aplinkinių kilnumo ir dosnumo. Tiems, kurie spėjo suvokti, kad jų padarytos išvados buvo skubotos, kai kurios detalės liko be dėmesio, dabar teks grįžti prie šio pokalbio ar sutarties ir ištaisyti klaidas ar pašalinti nesusipratimus. Galite būti per daug susikoncentravę į save, todėl prarasite atidumą. Pasistenkite bendraudami ne tik išsikalbėti, bet ir išklausyti, išgirsti kitus.

DVYNIAI

Stabilus. Pajusite, kad vėl galite valdyti savo gyvenimą.  Geriausiai jausitės namuose, tyloje ir ramybėje. Tą patį galima pasakyti ir apie didelių organizacijų darbuotojus – seksis tiems, kurie turi savo nors ir nedidelę, bet ramią darbo vietą. Asmeniniame gyvenime didelių pokyčių dabar vargu ar galima tikėtis. Kažkam atsiras galimybė gauti palikimą, dividendus iš verslo, o kažkam teks paplušėti dėl finansinės gerovės.

VĖŽYS

Naujas. Kursite naujus planus, generuosite naujas idėjas. Turėsite daug kontaktų su bendraminčiais, aukštesnio rango asmenimis. Atminkite, kad, norint poveikio, reikia laiko ir reguliarios praktikos. Būsite apdovanoti žavesiu ir gebėjimu įtikti priešingos lyties atstovams. Demonstruosite charakterio nepastovumą flirtuodami, tačiau trauks greičiau procesas, o ne rezultatas.

LIŪTAS

Aktyvus. Eisite į tikslą, demonstruodami didelį darbingumą ir puikią sveikatą. Galite sulaukti viliojančio pasiūlymo, kuris paskatins keisti darbą. Siekiant išplėsti savo profesines perspektyvas ar gauti didesnį atlyginimą, dabar geriau neiti atostogų ir nepalikti konkurentams nė vienos galimybės. Atsiras daug naujų draugų, galimi ir romantiški santykiai. Pavyks lengvai prisitaikyti prie reikalingų žmonių ir aplinkybių.

MERGELĖ

Įdomus. Verta vykti į užsienio kelionę, susijusią su verslu ar asmeniniais tikslais. Tai bus puiki proga įgyti naujos patirties, pažvelgti į savo gyvenimą kitu kampu. Žinoma, jei patys būsite atviri viskam, kas nauja ir nežinoma, kas netrukus įeis į jūsų gyvenimą. Į vieną iš savo draugų galite pažvelgti kitomis akimis. Būtent taip būna, kai draugystė staiga virsta švelnesniais jausmais. Turintys šeimą džiaugsis ramybe ir harmonija.

SVARSTYKLĖS

Materialus. Pavyks spręsti klausimus dėl bendrų finansų, mokesčių mokėjimo ar palikimo. Galite gauti gerą pelną. Apskritai, turėsite galimybių pagerinti savo finansinę padėtį ir tik nuo jūsų priklausys, ar sugebėsite jomis pasinaudoti. Vienišiems patartina nelaukti, kol būsimas mylimasis atkreips į jus dėmesį, – imkite iniciatyvą į savo rankas. Galite sutikti asmenį, kuris turės įtakos jūsų gerovei ir karjerai.

SKORPIONAS

Partneriškas. Pavyks išspręsti tiek dalykiniuose, tiek romantiniuose santykiuose iškilusius klausimus. Kai kuriems pasiseks sutikti žmogų, kuris taps gyvenimo draugu. Norint geriau suprasti perspektyvas, reikės atsisakyti inercijos. Kažkas nuspręs keisti profesiją, kažkas pasirinks studijas, o kažkas persikels į kitą šalį. Daug džiaugsmo gausite iš bendravimo. Jūsų intuicija ir smalsumas nuves jus į sėkmę.

ŠAULYS

Audringas. Turite būti itin atidūs savo sveikatai ir nepervargti. Pats metas trumpoms atostogoms, kurias galite praleisti su draugais ar mylimu žmogumi. Vienišiai gali patirti ypač didelį norą turėti šeimą. Deja, labai tikėtina, kad kiekvienoje naujoje pažintyje ieškosite išgalvoto idealo, kurio iš tikrųjų nėra. Kad nenusiviltumėte, turite pasikviesti savo išrinktąjį ar išrinktąją nuoširdaus pokalbio.

OŽIARAGIS

Tikslingas. Spręsite klausimus, susijusius su kūryba, poilsiu, sportu, vaikais. Save laikysite kone visagaliu, nes aplinkybės derės su jūsų tikslais ir siekiais. Sulauksite sėkmės valstybės tarnyboje, politinėje ar visuomeninėje veikloje. Gali padaugėti pareigų ir užduočių darbe, tačiau sveikas pragmatizmas ir pagrįstos ambicijos padės išlaikyti ramybę, o ir vadovybė pastangas tikrai pastebės ir įvertins.

VANDENIS

Energingas. Seksis tvarkyti reikalus, susijusius su namais, ūkiu, nekilnojamuoju turtu. Suaktyvės procesai, susiję su naujo nekilnojamojo turto įsigijimu, persikėlimu į kitą butą, esamo būsto sutvarkymu. Keistos ir painios aplinkybės gali atnešti jums sėkmės. Kad pasisektų, patariama savo ketinimus ir veiksmus laikyti paslaptyje. Klausydami savo vidinio balso ir pasikliaudami intuicija galite užsidirbti pinigų.

ŽUVYS

Ryžtingas. Gali kilti nemažai rūpesčių – dabar, po sąstingio  periodo, vienu metu teks daryti kelis darbus. Būkite atidūs, nes turėsite susitvarkyti su daugybe dokumentų. Dauguma turėsite galimybę kažką nukirsti ir pagerinti savo gyvenimą. Vieniems tai gali būti skyrybos, kitiems – išėjimas iš nemėgstamo darbo. Daugiau laiko praleiskite su draugais, bendraukite, dalyvaukite renginiuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS