Astrologinė prognozė gruodžio 20–26 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GRUODŽIO 20–26 D.

AVINAS

Pajusite norą susitvarkyti buitį. Gali paaiškėti, kad problemų kilo jūsų šeimos nariui arba artimam draugui. Ilgasis šventinis savaitgalis jūsų nedžiugins didesnėmis išlaidomis. Jeigu kažkur lėksite tikėdamiesi gauti naudos, nepraraskite atsargumo, antraip vietoj naudos patirsite žalos. Saikingai mėgaukitės saldumynais, saugokite sveikatą, nuosavybę.

JAUTIS

Suksitės lyg vijurkai, kad viską suspėtumėte. Aplinkinius galite nustebinti savo taikliais pastebėjimais. Jeigu pyksite dėl tam tikrų jūsų planų suvaržymų, perspėjimų, tai būsite neteisūs, nes šis metas išties nepasižymi saugumu. Prieš ilgąjį savaitgalį jusite didelę nervinę įtampą, dirglumą. Tikros kalėdinės nuotaikos galima tikėtis tik šventėms įpusėjus.

DVYNIAI

Noriai tvarkysite buitinius, turtinius reikalus, o jeigu užsiimate verslu – stengsitės padidinti pajamas. Galbūt įsitrauksite į turtines peripetijas, verslą. Labai tikėtina, kad jūsų polėkį stabdys racionaliai skaičiuojantys šeimos nariai ar verslo partneriai. Reikėtų nusiteikti kai kuriems planų pakeitimams, ypač jei ketinote kur nors toliau išvykti.

VĖŽYS

Daug nuveiksite, galėsite pagerinti įvaizdį. Visgi mėgindami paveikti kitų požiūrį galite persistengti. Tokiu atveju balsą ims kelti oponuojantys asmenys, konkurentai. Regis, turėsite rūpesčių, susijusių su nekilnojamuoju turtu, indėliais, mokesčiais, atsiskaitymais, verslu ir pan. Galbūt patirsite nuostolių dėl aplinkybių pasikeitimo, savo ar kitų neatsakingumo.

LIŪTAS

Pasistenkite išsiaiškinti neaiškius dalykus ir nedaryti skubotų išvadų. Regis, jus kiek per anksti prislėgs prieššventinio šurmulio nuovargis. Derėtų saugoti sveikatą, vengti svaigalų. Artėjant šventėms, gali padaugėti konfliktų su vyresnio amžiaus ar konservatyviais žmonėmis. Gali būti ir tokių kraštutinumų, kai stabilumą žaibiškai keičia nestabilumas.

MERGELĖ

Jus domins įvairūs renginiai, šventiniai pasiruošimai. Jausis didesnis bendravimo ir draugystės poreikis. Visgi protarpiais jums stigs geros nuotaikos, o tai lems įvairius nesklandumus. Gali paūmėti sveikatos sutrikimas. Daug kuo besirūpindami, galite neįvertinti realių galimybių. Šventinį savaitgalį tapsite žaismingesni, o gal netgi romantiški.

SVARSTYKLĖS

Protingomis kalbomis ir prasmingais, tinkamais darbais bus įmanoma pasikelti autoritetą. Tikėtini susitikimai su svarbiais veikėjais, galinčiais turėti įtakos jūsų darbų sėkmei. Gali kilti kliūčių, jeigu mėginate realizuoti prieštaringą, rizikingą projektą. Artėjant šventėms, daugės nerimo dėl vaikų, pinigų, išlaidų, šventinių planų. Norėsis ramaus jaukumo namuose.

SKORPIONAS

Tikėtinas pranešimas iš mokslo įstaigos, teisėtvarkos institucijos, užsienio. Įtakingą asmenį galite įtikinti savo teisumu ar sugebėjimais. Savaitės viduryje pajusite, kaip jus vargina prisiimti įsipareigojimai, atsakomybė. Nesielkite bekompromisiškai, nes tuo tikrai nieko nelaimėsite. Regis, šventinis savaitgalis nudžiugins gera draugija ar netgi romantika.

ŠAULYS

Daug energijos pareikalaus verslo, finansų reikalai, tačiau pastangos pasiteisins. Tam tikro pasitenkinimo suteiks ir svetimos ar būsimos naudos skaičiavimas, tačiau nerimą kels gandai, susiję su sveikata, koronaviruso situacija. Savaitės viduryje gali kilti abejonių, susijusių su numatoma kelione ar svečiais iš užsienio. Pavojai tykos kelyje ir toli nuo namų.

OŽIARAGIS

Prieštaringų jausmų kils žmogui, kurį laikote savo konkurentu ar oponentu. Ne viena problema išsispręs savaime, jeigu kiek pakeisite bendravimo stilių. Būtina kontroliuoti emocijas ir girdėti, suprasti kitus bei juos gerbti. Kitu atveju galite tikėtis išbandymų. Saugokite nuo pavojų vaikus. Šventinį savaitgalį vaikai, pinigai, kelionės bus gana opios temos.

VANDENIS

Savaitės pradžioje gali tekti rizikuoti arba daugiau padirbėti. Nevenkite pokalbių, kurie padėtų rasti sprendimą, susijusį su darbu, pinigais, mokesčiais. Saugokite savo ir kitų sveikatą. Savaitės viduryje tikėtina sumaištis tiek vidine, tiek išorine prasme. Turbūt daugės abejonių, susijusių su jausmais, įsipareigojimais. Staiga galite nutraukti svarbius ryšius.

ŽUVYS

Ir jūs, ir jūsų vaikai trokšite pramogų, malonumų. Būsite linkę užsiimti kūryba, populiarinti save ir savo veiklą. Sėkmė priklausys nuo talento ir įdėtų pastangų. Visgi nelengva bus susidoroti su kai kuriais darbais. Nepraraskite atsargumo, kad nepatirtumėte nuostolių ir pavojų sveikatai. Per šventes būkite pozityvūs, skleiskite gėrį ir sulauksite to paties.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS