Astrologinė prognozė gruodžio 23–29 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GRUODŽIO 23–29 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Šios savaitės pradžia skatins užbaigti darbus, apsikuopti. Kalėdų metu būsianti situacija, būsena gali aplankyti ilgam laikui, todėl derėtų elgtis ypač atsakingai. Ketvirtadienį prasideda jaunatis, o kartu su ja – galbūt ir naujos galimybės, nauja veikla. Gautą pasiūlymą rimtai apsvarstykite. Savaitgalį pasijusite labiau vertinami ir reikalingi. Tikėtinas susitikimas su smagia kompanija, įmanomos ir naujos pažintys.

JAUTIS

Šią savaitę pradėsite užsiėmę maloniais rūpesčiais, išlaidaudami. Galbūt išvyksite į kelionę arba sulauksite svečių iš užsienio. Šios šventės yra ne pats geriausias metas keliauti, tačiau jūs tikrai nenustygsite vietoje. Savaitės pabaigoje būsite linkę kalbėtis apie politiką, užsienį, karjerą, arba į tokias temas mėgins įtraukti kaimynai, besisvečiuojantys giminaičiai. Tai gali sukelti įtampą. Stenkitės įžvelgti pozityvias puses.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje suksitės kaip vijurkai. Nuosekliai vykdykite savo pareigas, tuomet viskas vyks sklandžiai. Pasistenkite per šventes nesusipykti su partneriais ir pernelyg neįsipareigoti finansiškai. Dabar paėmę paskolą, užsiverstumėte sau ant pečių sunkią finansinę naštą ilgam laikui. Savaitės pabaiga žada tolimesnę išvyką, viešnagę arba svečius. O galbūt eisite į šventinį renginį arba ieškosite kontaktų su užsieniečiais.

VĖŽYS

Ši savaitė žada džiugią žinią, gerą naujieną ar įvertinimą. Netikėtas pasiūlymas gali labai suintriguoti. Kita vertus, jums atrodys, kad vis nesibaigia privalomi darbai ir negalite sau leisti atsikvėpti. Pravartu rūpintis sveikata, palepinti save gerais dalykais. Švenčių metu tikėtini susitikimai, draugų dėmesys. Santykiai su partneriu gali tapti tvirtesni, jei jus suvienys bendras interesas ar pramoga.

LIŪTAS

Šią savaitę būsite linkę sau leisti daugiau malonumų. Tai reikš, kad esate nusiteikę pasinerti į šventines pramogas, išbandyti laimę loterijoje, žaidimuose. Visgi Kalėdų dienomis vargu ar galėsite atsipalaiduoti ir užmiršti rūpesčius, ypač jei teks uoliai tvarkytis, plušėti virtuvėje ir dar stengtis puikiai atrodyti. Pravartu paieškoti aukso viduriuko tose situacijose, kuriose būtina suderinti šeimos narių interesus.

MERGELĖ

Savaitės pradžia kurstys meilės jausmus, kūrybines idėjas. Su polėkiu puošite namus, ruošite šventinius patiekalus. Nepersistenkite, antraip pajusite nuovargį, kris nuotaika, ims erzinti šventinis šurmulys. Švenčių dienomis nederėtų varginti savęs išvykomis bei susitikimais, kurių nepageidaujate. Gerai praleisite laiką su artimais jums žmonėmis. Tarpušventyje svarbūs bus reikalai, susiję su sveikatos, grožio aktualijomis.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę pradėsite skubėdami atlikti tai, ką reikia suspėti prieš šventes. Galbūt švęsti vyksite pas gimines arba jų sulauksite savo namuose. Tik neprisidarykite nereikalingų papildomų rūpesčių – jei pervargsite ir būsite blogos nuotaikos, tai ir kiti nesidžiaugs. Savaitgalį turbūt labiau atsipalaiduosite, noriau bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, atrakcijos.

SKORPIONAS

Šiuo metu jūsų įtaka žmonėms kur kas didesnė, nei jums atrodo. Nebėkite nuo tikrų jausmų, partnerystės galimybės ar prisiimto įsipareigojimo. Regis, jums rūpės patogumas, malonumai. Būsite nusiteikę užsiimti šventine ruoša ir noriai degustuosite kitų pagamintus patiekalus. Galite vykti į svečius arba pasikviesti ką nors pasisvečiuoti. Visgi per šventes galimas susitikimas ar įvykis, kuris nenudžiugins. Savaitgalį vilios tik namų jaukumas.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje jusite tarsi nematomą užkardą, trukdančią jums būti suprastiems, išreikšti save. Labiau pasikliaukite savo intuicija ir patirtimi. Regis, jūsų dėmesio trokšta jus mylintys žmonės, vaikai. Nepagailėkite pinigų, laiko ir jėgų, kad jiems suteiktumėte džiaugsmo. Savaitgalį džiaugsmo teiks bendravimas, išvykos, viešnagės. Ne tik bendrausite, o ir nardysite po informacijos marias, daug kuo domėsitės.

OŽIARAGIS

Šią savaitę pradėsite trokšdami tylos, ramybės, atsipalaidavimo, todėl sunkiai pakęsite triukšmingą draugiją, paviršutiniškus pokalbius. Kita vertus, kuo būsite santūresni ir paslaptingesni, tuo labiau visus intriguosite. Galite sulaukti kvietimo į pasimatymą ar renginį. Šventinėmis dienomis elkitės taip, kad jumyse ir aplink jus tvyrotų harmonija, jaukumas.

VANDENIS

Savaitės pradžioje galite pasisakyti viešai, pasirodyti publikai ar sublizgėti draugų kompanijoje. Galite sulaukti siurprizo iš dominančio žmogaus. Švęsti turbūt pradėsite gana aktyviai, tačiau pabaigsite kalėdinį pramogų maratoną praradę daug energijos ar net sunegalavę. Nepraraskite savisaugos instinkto. Pravartu pasirūpinti savo kūno ir sielos sveikata. Savaitgalį galbūt leisitės į kelionę arba priimsite svečius.

ŽUVYS

Ši savaitė prasidės rimtais reikalais, kuriuos svarbu užbaigti. Mokėkite prisitaikyti prie aplinkinių, subtiliai atsižvelkite į aplinkybes, tačiau neleiskite, kad kiti jumis manipuliuotų. Jeigu per šventes skirsite daugiau dėmesio tam asmeniui, su kuriuo norite labiau suartėti ar susitaikyti, tikslą pasieksite. Savaitgalį galima prasta savijauta ir tokiu atveju gali tekti atsisakyti siūlomų renginių, susitikimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

D

Pezalai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS