Astrologinė prognozė gruodžio 26–sausio 1 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GRUODŽIO 26–SAUSIO 1 D.

AVINAS

Jūsų pomėgis rizikuoti turėtų būti taikomas kalbant apie finansus. Galite tikėtis pelno iš finansinių investicijų, tik verta pasikonsultuoti su specialistais. Labai norėsis mylėti ir būti mylimiems, todėl sieksite užmegzti ne vieną romaną. Tačiau atsargiau: gaudant du zuikius, pabėga abu.

JAUTIS

Praeisite šventes neįkritę į pinigines duobes. Tiems, kurie moka planuoti pajamas ir išlaidas, veržtis diržų neteks. Išanalizuotos praeities santykių klaidos padės neužlipti ant to paties grėblio. Turintiems antrąją pusę žadama ramybė ir harmonija. Rimtų ketinimų jums patinkančio asmens atžvilgiu nepuoselėkite, nuotykių venkite.

DVYNIAI

Netruks gerbėjų – tiek naujų, tiek sugrįžtančių. Bėda ta, kad norėsis pataikauti savo aistroms ir norams, negalvojant apie padarinius. Geras laikas šeiminiams santykiams. Galimos baimės ir nepasitikėjimas savo jėgomis. Tačiau progų išplėsti verslą bus.

VĖŽYS

Venkite konfliktų. Geriausia pozicija – stebėtojo. Nors finansinė padėtis žymiai pagerės, tačiau pagausės ir išlaidų. Jei suprasite, kad pinigų niekada nebūna gana, kurioje nors vietoje susiveržkite diržą. Gali aplankyti jausmas, kad vienas kitam esate nusibodę ir atėjo metas išsivaikščioti. Vienišiems verta įvesti tvarką asmeniniame gyvenime.

LIŪTAS

Trauks azartiniams žaidimams ar finansinėms machinacijoms, todėl būkite budrūs ir nerizikuokite – jokių stambių pirkinių, paskolų. Kad jūsų autoritetą pripažįsta visi, su kuo bendraujate, nepagerins santykių su artimiausiais žmonėmis. Kantrybė ir nuolaidumas padėtų pagerinti situaciją. Vienišiems kol kas nereikėtų tikėtis lemtingos pažinties.

MERGELĖ

Dėl Plutono finansinė padėtis dabar stabili. Neatmestina situacija, susijusi su nekilnojamojo turto sandoriais ar pinigų investavimu. Tik būkite atidūs, pasirašydami dokumentus. Bendravimas bus aktyvus ir draugiškas. Jei jūsų santykiai ilgalaikiai ir brandūs, tikėtinas rankos ir širdies pasiūlymas, kurį verta priimti. Porose vyks santykių permainų.

SVARSTYKLĖS

Imkitės projektų, kurie jus domina, investuokite. Tinkamas metas verslo plėtrai. Neatsisakykite naudingų finansinių pasiūlymų. Galite suvokti, kad partneris visiškai nejaučia jums švelnių jausmų, o būna kartu vien dėl išskaičiavimo. Ar verta tęsti tokius santykius, spręsti jums. Venkite pažadų, kuriuos ištesėti bus sunku.

SKORPIONAS

Surasite naujų uždarbio šaltinių, gali būti, kad jūsų hobis taps verslo pradžia. Dėl meilės klausimų būsite neryžtingi ir įtarūs, nenoriai bendrausite ir megsite pažintis. Turintiems poras gali paaiškėti partnerio negarbingas elgesys, neištikimybė. Patys galite turėti slaptą romaną. Santykiams tai sunkus metas.

ŠAULYS

Pataupykite ir sumažinkite išlaidas. Ypač atsargiai pasirašinėkite finansinius dokumentus. Laukia daug romantiškų pasimatymų, vienos nakties nuotykių: tai jums nebūdinga. Laimei, susigriebsite, kad labiau norisi rimtų santykių. Laimės tie, kurie aiškiai žino, ko jiems reikia. Galite išvykti antram medaus mėnesiui.

OŽIARAGIS

Ieškosite uždarbio šaltinių. Būkite atidūs tiems, su kuriais sieja finansiniai reikalai. Gali būti, kad jums siūlys pasirašyti negarbingą sandorį. Neklausykite svetimų patarimų, viską spręskite pats. Turintys antrąją pusę turėtų labiau nei bet kada palaikyti partnerį – už tai bus atsilyginta meile ir švelnumu. Idealus laikas šeiminiam gyvenimui.

VANDENIS

Tai naujų projektų, atnešiančių pelną ateityje, pradžios laikas. Aišku, jei jau užbaigti senieji. Neverta vykti į ilgas keliones, nes jos bus nemalonios. Venkite kontaktų su užsieniečiais. Porą atrasite, jei apsižvalgysite aplink ir nuleisite reikalavimų kartelę. Šeimose bus ramu.

ŽUVYS

Ne pačiu geriausiu būdu dėliojasi finansinė jūsų situacija. Galimas būtinų lėšų stygius, tad gali būti, kad teks naudoti santaupas arba įsiskolinti. Eiti į pasimatymus nesinorės. Kampe tūnodami poros nerasite, todėl tiems, kurie eis pasižmonėti, žvaigždės pranašauja susitikimą, galintį pakeisti gyvenimą. Padažnėję konfliktai užtamsins ir taip tamsius vakarus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS