Astrologinė prognozė kovo 16–22 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 16–22 D.

AVINAS

Šią savaitę kai kurias problemas seksis spręsti kolektyviai. Vis dėlto nepatariama tikėti lengvai dalijamais pažadais. Nepersistenkite dirbdami ir bendraudami, neeikvokite tuščiai savo energijos. Būkite dėmesingi savo sveikatai, nervams. Rekomenduojamas poilsis, meditacijos, dvasinės praktikos. Savaitgalį galite gauti viliojamų pasiūlymų, dėl kurių pulsite keisti nelabai įdomius planus.

JAUTIS

Šią savaitę nenuvils intelektinė veikla. Aktualūs bus reikalai, susiję su karjera, mokslu. Gali tekti eiti į viešus renginius, svarbius susitikimus. Savo išmintimi, sąmoju bet ką pakerėsite. Visgi smulkių nesklandumų pasitaikys. Nedramatizuokite jų. Šiuo metu palankiau užbaigti darbus, bet ne juos pradėti. Savaitgalis žada kontaktų, pokalbių, tarp kurių pasitaikys ir labai malonių. Trokšite idealių meilės, draugystės santykių.

DVYNIAI

Šią savaitę jums labai rūpės su mokslu, užsieniu, finansais susijusios situacijos. Gali tekti vykdyti ne itin malonias pareigas, atiduoti skolas, mokėti įsiskolinimus. Jūsų poreikiai, pasirinkimai kitiems gali atrodyti nekuklūs. Geriausiai seksis tiems, kurie moka bendradarbiauti. Galbūt pasirašysite dalykinę ar finansinę sutartį. Nors savaitgalį nusimato pramogos, turbūt negalėsite atitrūkti nuo minčių apie dalykinius reikalus.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje netikėtai gali sustiprėti bendradarbiavimas ir kitų dėmesys jums, tačiau konkurencija kels įtampą. Ramiau jausitės, jeigu nepažeidinėjate įstatymų ir neturite skolų. Pravartu tvarkyti neatidėliotinus finansų, draudimo, reikalus. Peržiūrėkite sutartis, dokumentus – galbūt ką nors reikia pratęsti ar nutraukti. Savaitės pabaigoje jus labai domins tolimos kelionės, tarptautinė situacija. Galbūt teks uoliai kažko mokytis.

LIŪTAS

Šią savaitę labiau susirūpinsite savo išvaizda ir gyvenimo būdu. Galima naujiena, susijusi su sveikata, dalykinis užsakymas arba verslo sandoris. Jeigu reikia, dėl kilusios aktualijos pasitarkite su specialistais ar nusimanančiais pažįstamais, kolegomis. Antroje savaitės pusėje jūsų nuotaikas ir poelgius stipriai veiks kiti žmonės. Regis, jie reikalaus konkretumo, aiškumo. Palengvės, jei grąžinsite skolą arba atgausite tai, ką skolinote.

MERGELĖ

Šią savaitę būsite nusiteikę kūrybinei veiklai, meilės romantikai. Regis, būsite viliojami malonumais, kurie nemažai kainuoja. Rimtai pasistengus turėtų pavykti užbaigti seniai pradėtą darbelį. Būsite nusiteikę sudaryti ilgalaikes sutartis, rūpintis statybos, remonto reikalais, šeimos verslu, gyvūnais. Palanku užbaigti gydymosi kursą ar tyrimus. Savaitgalį pravartu daugiau dėmesio skirti antrajai pusei, gyvenimo draugui.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę labai domėsitės artimų žmonių gyvenimu, su jais susijusiomis naujienomis. Namų ūkio, nuosavybės ar šeimos situacija reikalaus išlaidų. Jūsų nuotaikų kaita stebins net daug mačiusius. Pasisaugokite traumų, venkite karo virtuvėje. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, neignoruokite jų realių poreikių. Jeigu pasitelksite humoro jausmą, bus žymiai smagiau. Artėjant savaitgaliui daugės pagundų. Nenuvils pedagoginė, kūrybinė veikla.

SKORPIONAS

Savaitės pradžia bus kupina kontaktų, pokalbių. Galite išgirsti žinią, rasti svarbios informacijos, kuri pasitarnaus artimam žmogui. Galbūt jūsų laukia interviu, egzaminas. Neslopinkite prieš savaitgalį kilusio ūpo taip susitvarkyti namus, kad atsirastų daugiau komforto, jaukumo ir patogumų. Turbūt negalėsite nustygti vietoje dėl emocijų ar energijos antplūdžio. Regis, savaitgalį šauniai leisite laiką su patraukliais jums žmonėmis.

ŠAULYS

Šią savaitę gali kilti naudingų idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti buitį, daugiau užsidirbti. Ateis suvokimas, ko jums labiausiai stinga išorinėje aplinkoje. Jeigu planavote komercinį, turtinį sandorį, jis išties tikėtinas. Neblogai seksis tvarkyti reikalus telefonu, elektroniniu paštu arba su žiniasklaidos. Galbūt sulauksite ypatingų naujienų, reikšmingos informacijos. Savaitgalį geriausia bus namuose su šeima.

OŽIARAGIS

Šią savaitę sumanumą demonstruosite kūrybiniame, protiniame darbe, organizuodami pristatymus, renginius. Jei turite nuo seno puoselėtų planų, turėtų pavykti juos įgyvendinti. Labai svarbu nuosekliai viską aptarti, suskaičiuoti. Jeigu daug tikitės iš kitų, savikritiškai įvertinkite, ar ne per mažai patys jiems duodate. Savaitgalį laukia bendravimas su artimais žmonėms. Jeigu reikia teikti ar imti interviu, puikiai susidorosite.

VANDENIS

Šią savaitę pravartu išsivaduoti iš iliuzijų, ypač jei turite užbaigti pradėtą darbą, prisiimti atsakomybę, tartis dėl finansinių dalykų. Bendraudami kreipkite dėmesį į kiekvieną smulkmeną. Pasijusite tvirčiau, kai pradėsite labiau pasitikėti savimi ir savo galimybėmis. Venkite svaigalų, nepiktnaudžiaukite vaistais. Savaitgalį visaip stengsitės pabrėžti savo indėlį į šeimos biudžetą. Galite įsigyti tai, ką seniai suplanavote.

ŽUVYS

Savaitės pradžia bus kupina darbų, pareigų. Jums seksis daryti įspūdį bendraminčių grupei, organizuoti, telkti aplink save žmones. Intriguojamo pasiūlymo laisvalaikio praleidimui galite sulaukti iš jus dominančio asmens. Savaitės pabaiga tinkama dvasinėms praktikoms, meninei, psichologinei veiklai. Elkitės taip, kaip pataria jūsų vidinis balsas. Savaitgalį didelę vertę jums turės romantiški jausmai, draugystė, kūrybinis įkvėpimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS