Astrologinė prognozė lapkričio 22–28 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LAPKRIČIO 22–28 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje jums gali pavykti papildomai užsidirbti arba susidoroti su kažkokiais šeimos rūpesčiais. Savaitės viduryje ūgtelėjęs aktyvumas jums padės visur suspėti, o kūrybingumas leis pakoreguoti situaciją savo naudai. Tačiau nemalonumų gali sukelti vaikai arba draugai. Svarbu vengti rizikos. Savaitgalį būsite neatsparūs svaigalų ir nekokybiško maisto žalingam poveikiui.

JAUTIS

Ypač domėsitės įvairia informacija, aktualiais įvykiais. Galite kažkam padaryti įspūdį savo kalba ar rašytais komentarais. Nuo savaitės vidurio būsite labai jautrūs aplinkos poveikiui. Negalėsite atsiginti nuo smulkių rūpesčių ir nesibaigiančių išlaidų. Savaitgalį norėsis susitikti su gerbėjais, bičiuliais. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

DVYNIAI

Turėtumėte gana sėkmingai tvarkyti komercinius ir finansinius reikalus, nepriekaištingai atlikti dalykines ir tarpininkavimo užduotis. Pasirūpinkite garantijomis skolindami pinigus. Nuo trečiadienio būsite linkę kištis į svetimus reikalus, patarinėti, komentuoti. Nepamirškite ir savęs, susivokite, ko jums patiems reikia. Savaitgalį prioritetą skirsite šeimai.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje jums seksis siekti saviraiškos, tačiau bus sunku aukoti bet kokius savo interesus, prisitaikyti, nusileisti. Po truputį judės suplanuoti reikalai. Pareigų našta neatrodys sunki, noriai imsitės įvairių darbų. Galimas teigiamas rezultatas, jeigu ieškotės darbo. Savaitės pabaigoje gali atsirasti rūpesčių dėl pinigų, pelno, įmokų ar nuostolių padengimo.

LIŪTAS

Kai kuriose srityse numatoma neblogų rezultatų. Jums padės paaštrėjusi intuicija, kūrybinis įkvėpimas. Jeigu jaučiatės pavargę nuo veiklų ir šurmulio, pravartu atsipalaiduoti, dozuoti darbo krūvius. Saugokite sveikatą. Savaitės antroje pusėje jums stigs stabilumo, nervins netikėtumai. Artėjant savaitgaliui, būsite linkę vis labiau išlaidauti.

MERGELĖ

Šią savaitę būsite neblogi pašnekovai ir gebėsite kreipti reikalus norima linkme. Galima pažintis, pakvietimas į įdomų renginį. Nuo trečiadienio ypač rūpinkitės savo saugumu ir sveikata bei galvokite, ką kalbate. Tikriausiai patirsite slaptas pinkles, užkulisinius žaidimus. Savaitgalį vis dar būsite emociškai pažeidžiami, jautrūs, tačiau optimizmo daugės.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje būsite gana praktiški, organizuoti. Versitės per galvą norėdami daug nuveikti ar apginti savo požiūrį, pasireklamuoti. Turėtų būti įdomu ir naudinga, jeigu eisite į renginį, susitikimą ar aktualius mokymus. Nesinorės girdėti kritikos, trokšite palaikymo. Savaitgalį vertėtų atsiriboti, atitrūkti nuo šurmulio. Venkite svaigalų.

SKORPIONAS

Pravartu konsultuotis su specialistais, jeigu reikia protingų ir naudingų patarimų. Galite aptarti klausimus, susijusius su mokslu, užsieniu, migracija ar kelionių planais bei sulaukti žinių apie finansines, teisines perspektyvas. Neturėsite progos atsipūsti nuo darbų iki pat savaitgalio, o ir tuomet nesėdėsite rankų sudėję. Būsite aktyvūs, visuomeniški.

ŠAULYS

Tapsite labiau pastebimi ir vertinami. Sutuoktinis, partneris bus linkęs pritarti jūsų poreikiams, net jei tai nemažai kainuoja. Nevenkite verslo naujovių, jei turite pakankamai žinių ir jau pasvėrėte savo galimybes. Jeigu turėsite reikalų su užsieniečiais ar solidžiais veikėjais, pasirenkite susitikimams. Savaitgalį galvosite ne apie pramogas, o apie darbus, pareigas.

OŽIARAGIS

Būsite nusiteikę aiškintis asmeninius ir dalykinius santykius. Galbūt gausite pasiūlymą tarpininkauti, bendradarbiauti ar kitaip partneriauti. Tai ir sudomins, ir sukels nerimo. Bus nelengva paisyti tam tikros hierarchijos ir susiklosčiusios nerašytos tvarkos. Savaitgalį netinginiausite, jei jūsų veikla susijusi su mokslu, kelionėmis, užsieniu, migracija.

VANDENIS

Šią savaitę būtų geriausia derinti darbą ir poilsį, nes persitempimas niekam neišeis į naudą. Tai gali pakenkti sveikatai. Gali kilti naujo projekto idėja. Jei ruošiate pristatymą, jis turėtų sulaukti dėmesio. Galbūt įsigysite augintinį. Antroje savaitės pusėje būkite itin atsargūs, nes kai kurie jūsų poelgiai gali atnešti netikėtų padarinių. Nepakenktų savianalizė.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje pravartu užsiimti menu, tvarkyti pinigų, turto reikalus, dalyvauti kūrybiniuose konkursuose arba skatinti tam vaikus. Veržlią veiklą savaitės viduryje gali sutrikdyti sveikatos sutrikimas arba vėluojanti informacija. Savaitgalį svarbu išvengti ginčų ir infekcijos židinių. Artimuosius ypač nuvilsite, jei negirdėsite jų perspėjimų ir neatsakingai elgsitės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS