Astrologinė prognozė lapkričio 8–14 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LAPKRIČIO 8–14 D.

AVINAS

Turėtų pajudėti į priekį kai kurie dalykiniai, verslo reikalai. Tačiau gali būti ir netikėtumų. Galbūt teks spręsti kokią nors dilemą. Galimas kolektyvinis protestas prieš jūsų reikalavimus, iniciatyvas, pakeitimus. Savaitgalį pravartu pailsėti. Jei užsiimate menine ar dvasine veikla, turbūt džiaugsitės rezultatais. Venkite svaigalų, saugokite sveikatą.

JAUTIS

Atvirai reikšite savo idėjas, požiūrį, interesus. Iš užsienio galite gauti aktualių žinių. Pasistenkite neprovokuoti konfliktinių situacijų, priešiškumo. Nederėtų siekti populiarumo ir naudos išnaudojant kitų. Antroje savaitės pusėje įtampą gali padidinti ir artimųjų bėdos, nesantaika šeimoje. Daugiau nusiraminimo teiks patinkanti veikla ir draugai bei namai.

DVYNIAI

Kai kurie įvykiai privers kitaip pažvelgti į jus supančius žmones ir situaciją. Tai gali būti susiję su pinigais, investicijomis, mokesčiais, apribojimais ar sankcijomis. Galimi reikalai su užsieniečiais. Galbūt su jų pagalba ruošite verslo projektą ar mokslinį darbą. Būkite itin pareigingi ir diskretiški toje aplinkoje, kurioje dirbate.

VĖŽYS

Turėtų suaktyvėti santykiai su partneriu, bendraminčiais, kolektyvu. Galbūt dalyvausite konkurse ar varžybose. Regis, jums pavyks pagerinti santykius su oponentais, įgyti sąjungininkų ar gerbėjų. Savaitės pabaiga bus dinamiška, jei jūsų veikla susijusi su mokslu, kelionėmis, tarptautiniais reikalais, parodomis, sportu.

LIŪTAS

Gali tekti daugiau padirbėti, tačiau dėl to tikėtinos papildomos pajamos ir naudingi įgūdžiai. Galbūt gausite darbo ar projektinės veiklos pasiūlymą. Kita vertus, viena klaida gali lemti techninę problemą, o galbūt ir sutrikdyti sveikatą. Regis, neišvengsite stiprių emocijų dėl oponentų arba situacijos namuose. Kai kurie jūsų pasisakymai gali būti sutikti kritiškai.

MERGELĖ

Šią savaitę jums turėtų sektis ugdymo, šou verslo, kūrybinės veiklos. Regis, būsite ryžtingesni, labiau linkę rizikuoti, atviriau reikšti savo nuomonę ir jausmus. Tai ne visiems patiks, todėl galite sulaukti ir aštrių komentarų. Labiau prižiūrėkite savo atžalas. Artėjant savaitgaliui, galite sulaukti daugiau supratingumo, švelnumo iš artimos aplinkos žmonių.

SVARSTYKLĖS

Šios savaitės pradžioje prioritetą teiksite šeimai, namams, nekilnojamojo turto sričiai, šeimos verslui. Apsišarvuokite kantrybe, kad neišsprūstų netinkamas žodis, nes jūsų klaidomis mielai pasinaudos nepalankūs asmenys. Galite gauti pakvietimą į renginį arba jį organizuoti. Antroje savaitės pusėje darbe bus nelengva suderinti dalykinį ir romantinį interesą.

SKORPIONAS

Teks daug bendrauti, skubiai tvarkyti dokumentus, sutartis, o gal ir dėl ko nors aiškintis. Pasižymėsite drąsa, aštriu liežuviu. Pasistenkite visur išlikti pozityvūs, santūrūs ir dalykiški. Jeigu ketinate ryžtis bekompromisiems sprendimams, prisiklausysite piktų replikų. Artėjant savaitgaliui, seksis įkūnyti kūrybinius sumanymus. Venkite ginčų.

ŠAULYS

Tikėtinos piniginės kompensacijos ar kitokios pajamos, pageidaujami pirkiniai. Daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms, detalėms, ypač sudarydami ilgalaikes sutartis, nes neatidumas gali atnešti nuostolių. Atkreipkite dėmesį į savo nuojautas ir kitų užuominas. Nuo savaitės vidurio itin venkite atvirauti apie save ir kitus, netaktiškai komentuoti, skleisti gandus.

OŽIARAGIS

Ši savaitė turėtų būti darbinga ir produktyvi. Visgi protarpiais jausitės neužtikrintai dėl aplinkinių reakcijų, finansinio nestabilumo ar kitų priežasčių. Galbūt mėginsite atgauti skolą ar skolintis, taisyti broką. Gali išryškėti jūsų neracionalumo, išlaidumo padariniai. Savaitgalį galite tikėtis įdomių kontaktų, susitikimų. Galbūt vyksite į neįprastą renginį.

VANDENIS

Turėsite nedaug energijos, todėl norėsis numoti į viską ranka. Dirbti geriau seksis vienumoje, kai niekas netrukdo susikaupti ir galite jaustis jaukiai tarsi namuose. Galbūt nekaip jausitės fizine prasme arba jausite socialinį nerimą. Verčiau nesureikšminkite kritikos, apkalbų. Savaitės pabaigoje galėsite pasidžiaugti įsigytu pirkiniu, gautu pasiūlymu.

ŽUVYS

Daugiau pasieksite, jeigu veiksite drauge su kitais, o ne vieni versitės per galvą. Jūsų iniciatyvoms gali pritarti kolektyvas, tačiau tikėtina ir kritika, konkretumo reikalavimas. Derėtų aiškiai apsispręsti, ko norite ir ką galite. Savaitės pabaigoje gebėsite būti jautrūs, empatiški, linkę teikti labdarą, reikšti atjautą tiems žmonėms, kuriems to reikia.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Horoskopus kuria

Sena narkusanka

SUSIJUSIOS NAUJIENOS