Astrologinė prognozė rugpjūčio 12–18 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGPJŪČIO 12–18 D.

AVINAS

Šią savaitę balansuosite tarp troškimo būti dėmesio centre ir poreikio pasinerti į labai asmeniškus reikalus. Savaitės viduryje galite gauti kvietimų į svečius, tikėtini susitikimai su draugais. Bus proga pasireikšti kaip organizatoriams. Tačiau ne visų žmonių dėmesys jus džiugins, nes kai kurie sieks to, kas jums nenaudinga. Nuo pavojų saugokite vaikus. Savaitgalį norėsis pasyviai ilsėtis. Pasisaugokite alergijų, pavojingų gyvių.

JAUTIS

Teks priimti iš toli atvykusius svečius arba patiems išvykti. Kontaktai su patyrusiais žmonėmis suteiks svarbios informacijos. Seksis neblogai savaitės viduryje, jeigu galėsite pasirinkti, su kuo bendrauti, kur lankytis. Regis, artimųjų priekaištai jus labai skaudins. Saugokitės traumų, venkite avantiūrų, azartinių žaidimų. Labiau prižiūrėkite vaikus. Savaitgalį tikėtini susitikimai su naujais ir senais pažįstamais.

DVYNIAI

Šią savaitę galite mėginti susigrąžinti skolas, derėtis, ieškoti finansinės paramos. Galbūt jums siūlys investuoti, bendradarbiauti. Nepulkite į tai stačia galva. Pasisaugokite apgaulių. Tikriausiai per Žolinę vyksite į svečius pas tuos žmones, su kuriais susitinkate gana retai. Atsiras asmenų, nepatenkintų jūsų pasiekimais ar pasirinkimais. Atsargiai kelyje. Savaitgalis neleis atsipalaiduoti.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje turėtumėte labai paisyti antrosios pusės, aplinkinių žmonių, ypač partnerių nuomonės, interesų. Bendraudami kontroliuokite emocijas. Savaitės viduryje dosnaus pasiūlymo galite tikėtis iš mažai pažįstamo asmens. Jums kils šaunių idėjų, kurios kažkam padarys įspūdį. Vis dėlto nepatartina per daug ką nors propaguoti, kitais šventai tikėti. Savaitgalį pravartu vykti į kultūrinį renginį, parodą, ekskursiją ar žygį.

LIŪTAS

Šią savaitę pasižymėsite kaip aktyvūs ir atkaklūs darbuotojai. Visgi geriau būtų nepakliūti į akis viršininkui, neapsikrauti papildomais įsipareigojimais. Saugokite sveikatą, o dirbdami nepamirškite laikytis darbo saugos taisyklių. Pasistenkite, kad Žolinė būtų santykių stiprinimo, susitaikymo metas, neskubėkite jų nutraukti. Savaitgalį nuotaika nebus pakili, jeigu kažkam esate skolingi arba finansiškai įsipareigoję. Galbūt kai ką įsigysite.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje būsite kūrybingi ir veiklūs. Regis, jums teks rimčiau pažvelgti į tėviškas pareigas ir vaikų auklėjimą. Galima naujiena, kuri nekaip paveiks savijautą. Regis, nepagailėsite pinigų, kad taptumėte gražesni, stilingesni. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai nei išorei. Pravartu pasirūpinti ir tvarka namuose, naminių gyvūnų higiena. Antroji savaitės pusė gali būti nervinga ir avaringa. Saugokitės apgaulių.

SVARSTYKLĖS

Savaitę pradėsite susimąstę apie asmeninius reikalus, nusiteikę apsiriboti šeimos reikalais. Pasistenkite nedramatizuoti, nesinervinti. Savaitės viduryje norėsite skirti romantiškus pasimatymus, susitikti su draugais. Skirsite laiko pramogoms, vaikams. Galimas spontaniškas poelgis, dėl kurio vėliau gailėsitės. Laikykitės saugumo technikos taisyklių, venkite konfliktų. Savaitgalį galvokite ne vien apie darbus ir pinigus.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje jūsų veikla bus produktyvi, jeigu ji susijusi su komercija, reklama, komunikacijos priemonėmis, mokslu. Regis, nustebins naujiena, susijusi su artimais žmonėmis, giminaičiais. Per Žolinę daug bendrausite. Venkite pavojingų situacijų, saugokitės traumų. Nuo penktadienio jau norėsis linksmintis. Galite patirti staigmenų, susijusių su meile, pramogomis. Venkite atsitiktinių meilės ryšių. Labiau rūpinkitės vaikais.

ŠAULYS

Šią savaitę asmenines problemas patartina spręsti savarankiškai ir mažiau apie jas kalbėti pašaliniams. Ir apie perspektyvas kalbėtis dar neverta. Per Žolinę tikriausiai svečiuositės pas gimines arba patys jų sulauksite. Nesistenkite padaryti spontaniško įspūdžio, pagarsėti, nes aplinkinių reakcija gali būti ne tokia, kokios norite. Padidės avarijų tikimybė. Galbūt nerimo sukels šeimos nariai. Gali būti, kad per juos apsikrausite rūpesčiais.

OŽIARAGIS

Savaitė gana prieštaringa. Nelabai seksis susikalbėti su aplinkiniais turbūt todėl, kad labai akcentuosite asmeninius interesus. Verčiau neliekite nepasitenkinimo. Rūpinkitės sveikata. Per Žolinę labiausiai rūpės žemiški malonumai, pirkiniai ir turtiniai reikalai. Atsitiktinai gali užsimegzti lengvabūdiška meilės intriga. Nerimo gali sukelti situacija susijusi su informacija žiniasklaidoje, giminaičiais, kaimynais.

VANDENIS

Savaitės pradžioje ir darbai, ir pramogos sekins jėgas. Norėsis romantikos, meilės, tačiau kažkas gali kišti koją. Nederėtų plepėti apie savo ir kitų paslaptis, skleisti gandų. Gana gerai seksis veikla, kuriai reikia meniškumo, intuicijos. Per Žolinę būsite linkę lankytis pramoginiuose renginiuose, skirti pasimatymus. Pramogaudami nepraraskite saiko ir saugokitės traumų, avarijų. Savaitgalį leisite sau paišlaidauti, keisti  įvaizdį.

ŽUVYS

Šią savaitę galimos intriguojamos situacijos, susitikimai, kurie pažadins prisiminimus. Žolinė atneš didesnį ramybės poreikį. Jūsų organizmas reikalaus poilsio, sveikos dietos. Pagalvokite, ar nederėtų atsikratyti kai kurių žalingų įpročių. Pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą, nors ir sunku bus atsispirti kitų valiai bei saviems vidiniams demonams. Savaitgalį nuoširdumas, naivumas jumyse grumsis su veidmainiškumu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS