Astrologinė prognozė rugpjūčio 15–21 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGPJŪČIO 15–21 D.

AVINAS

Šią savaitę pradėsite optimistine Žolinių nuotaika, jausdami atsigavimą, polėkį. Dalydamiesi džiaugsmais ir rūpesčiais su jums svarbiais asmenimis tapsite vieni kitiems artimesni. Savaitės pabaiga žada daugiau mobilumo ir kontaktų. Bendraudami su aplinkiniais kontroliuokite savo kalbą, nes gali išsprūsti netaktiškos frazės, pasklisti apkalbos. Kelyje būkite itin atidūs.

JAUTIS

Labiausiai norėsis, kad ilgasis savaitgalis nesibaigtų sulig pirmadieniu. Jums patiks fantazuoti, kurti planus. Seksis meninė veikla, galite sužibėti originalumu. Savaitės viduryje gali atsirasti galimybių įsigyti, parduoti nekilnojamojo turto arba kils idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti buitį. Savaitgalį būsite linkę lepinti save.

DVYNIAI

Savaitės pradžia žada gerų emocijų. Tikėtini susitikimai su bendraminčiais, senais bičiuliais. Jeigu negalite apsispręsti aktualiu klausimu ir dėl to nerimaujate, atsipalaiduokite – jūsų pasąmonė gali padiktuoti genialių išeičių. Jeigu ką tik pradėjote dirbti ar ėmėtės reformų, savaitės antroje pusėje turbūt pasijusite sudirgę. Pasirūpinkite sveikata, venkite rizikos.

VĖŽYS

Viskas bus gerai, jeigu nekelsite sau ir kitiems per didelių reikalavimų. Turiningiau ir maloniau leiskite laisvalaikį. Jeigu dabar ne atostogaujate, o dirbate, plečiate verslą, jums teks rimčiau padirbėti, pasisemti naujos patirties, informacijos. Aplinkiniai stimuliuos jūsų saviraišką, ambicijas. Visgi jūsų aktyvumas netrukus nuslops ir savaitgalio pageidausite ramaus.

LIŪTAS

Įdomiai leisite laiką, jeigu keliaujate, bendraujate su užsieniečiais, įžymybėmis. Kai kuriuos savo sumanymus realizuosite be didelių pastangų. Galite apsispręsti dėl aktualaus pasirinkimo. Tai metas, kai jūsų autoritetas gali gerokai ūgtelėti. Džiugins flirtai. Savaitgalį tikėtini jus dominantys renginiai, kolektyvinės pramogos. Seksis daryti įspūdį.

MERGELĖ

Žolinę turbūt panaudosite kelionei ar nekasdieniškam laisvalaikiui. Regis, pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui. Jei aktualu, jums gali pavykti neblogai pasipelnyti, naudingai apsipirkti ar paskolinti. Nedelskite sumokėti mokesčius, grąžinti skolas. Įmanomos neblogos permainos tose srityse, kuriose buvo didžiausi trikdžiai.

SVARSTYKLĖS

Pravartu gludinti meilės santykius, ieškoti kompromisų. Jeigu jausmai dar nevirto pelenais, jie iš naujo atgis. Parodykite iniciatyvą norėdami susitikti su jus dominančiu asmeniu. Šiuo metu tiktų tarpininkauti, kreiptis į kompetentingus tarpininkus, konsultantus, sudaryti finansines sutartis. Savaitgalį norėsis ištrūkti iš įprastos aplinkos.

SKORPIONAS

Pasistenkite suderinti naudą, pareigą ir malonumus. Raskite laiko sveikatai ir grožiui naudingoms procedūroms. Jums visur neblogai seksis, jeigu mokėsite prisitaikyti įvairiose situacijose. Į netikėtus iššūkius, oponavimus reaguokite kuo ramiau. Artėjant savaitgaliui, rūpesčių gali sukelti artimi žmonės, vaikai.

ŠAULYS

Pasižymėsite gyvybingumu, kūrybingumu. Galbūt turėsite reikalų, susijusių su pramogų, vakarėlių, šou renginių ar varžybų organizavimu. Galite pademonstruoti savo arba kitų talentus. Jei sveiko proto bus daugiau nei aistrų ir emocijų, taps aiškiau, ką sugebate ir ką mylite. Savaitės viduryje gali iškilti persikvalifikavimo, įsidarbinimo, studijų klausimas.

OŽIARAGIS

Džiaugsitės galėdami daugiau laiko praleisti su artimiausiais žmonėmis ramioje aplinkoje. Tai patiks ir jūsų vaikams, ypač jei pasiduosite impulsui juos lepinti, linksminti. Jeigu po Žolinės tęsis atostogos, jus trauks pasilinksminimai. Artėjant savaitgaliui daugės techninių, dalykinių, ūkinių rūpesčių. Regis, susigriebsite, kad privalote daug nuveikti.

VANDENIS

Tikėtina turininga išvyka, įdomūs susitikimai. Galbūt netikėtu vizitu labai nudžiuginsite giminaitį ar vaikystės draugą. Jeigu ne atostogaujate, o dirbate, turbūt sėkmingai derėsitės, tarpininkausite. Savaitės viduryje teks nukreipti dėmesį į šeimą ir pagaliau išgirsti artimųjų pageidavimus. Gali kilti pagunda keisti gyvenamą vietą, būstą.

ŽUVYS

Šią savaitę teks pagalvoti apie materialinius reikalus. Neblogas metas ieškoti norimų prekių, pajamų šaltinių, galimų verslo dalininkų, rėmėjų ir kt. Savaitės pabaigoje pasimėgaukite namų ramybe arba išvažiuokite į gamtą, sodybą. Neprimeskite savo norų ir elgesio modelio šeimos nariams – leiskite jiems patiems nuspręsti, palaikyti draugiją ar ne. Ugnis ir vanduo kels pavojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS