Astrologinė prognozė rugpjūčio 26 – rugsėjo 1 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGPJŪČIO 26 – RUGSĖJO 1 D.

AVINAS

Šią savaitę gerai seksis, jei pasitikėsite savo jėgomis, išmanymu ir patrauklumu. Puikiai judės reikalai, susiję su pramogų verslu, menais, pedagogika. Gali nudžiuginti pasiūlymas arba vaikų laimėjimai. Gali susidaryti palankios aplinkybės įsidarbinti, o galbūt pavyks pasipelnyti ar išspręsti turtinį, remonto, nuomos reikalą. Savaitgalį tikriausiai skirsite didelį dėmesį aplinkos ir kūno grožiui. Galite ruoštis pradėti dirbti naujame darbe.

JAUTIS

Savaitė pasižymės netikėtumų, kontaktų, pokalbių gausa. Atsiras galimybių atskleisti dar neregėtą originalumą, kūrybingumą. Žavios staigmenos galite sulaukti iš mylimo žmogaus, gerbėjų. Seksis rinkti, apdoroti informaciją, tarpininkauti, reklamuoti, sportuoti. Gauta informacija padės apsispręsti susiklosčius prieštaringai situacijai. Vis dėlto neperženkite ribų rizikuodami. Savaitgalį leiskite sau gražiau atrodyti, pasidžiaugti pramogomis.

DVYNIAI

Šią savaitę teks tvarkyti nekilnojamojo turto, nuomos, piniginius reikalus, sudaryti verslo sutartis. Veikiausiai pavyks ką nors parduoti. Vis dėlto venkite išlaidauti, nesivelkite į rizikingus reikalus. Pravartu užbaigti seniau pradėtus darbus, tvarkyti neatidėliotinus reikalus. Savaitgalį namai, šeima bus prioritetas. Derėtų prisiminti vienišus artimuosius, parodyti jiems dėmesį.

VĖŽYS

Šią savaitę lengvai rasite bendrą kalbą su aplinkiniais, net su ypatingais keistuoliais, o jie pastebės ir įvertins jūsų pranašumus. Vilios pikantiški užsiėmimai, nuotykiai. Palanku tvarkyti su turtu, nuoma, kreditais, buhalterija susijusius reikalus. Jums gali pavykti užsidirbti pinigų arba palankiomis sąlygomis įsigyti vertingą daiktą, pratęsti verslo ar kitokią sutartį. Savaitgalis puikus meilei, piknikams, ekskursijoms.

LIŪTAS

Šią savaitę turėsite dėl ko jaudintis, jeigu neseniai atskleidėte jausmus, planus ar kokias paslaptis. Svarbiausia – pasitikėkite savo jėgomis. Neatidėliokite reikalų, kuriuos jau seniai reikėjo atlikti, bet ir naujovių nesikratykite. Kils vertingų minčių, kaip pagerinti profesinius reikalus, išplėsti asmenines arba įmonės galimybes. Palanku tvarkyti finansinius, turtinius reikalus.

MERGELĖ

Būsite linkę verstis per galvą, kad tik parodytumėte, ką sugebate. Seksis demonstruoti išradingumą, teikti kitiems konsultacijas arba jas gauti. Tikėtinas spontaniškas poelgis, kuris paveiks jūsų ateitį. Gali būti, kad konfidenciali informacija arba gera intuicija padiktuos teisingą sprendimą. Galite virtualiai susipažinti su įdomiu asmeniu. Savaitgalį turėtų būti smagu.

SVARSTYKLĖS

Galimos įdomios patirtys. Kažką svarbaus sužinosite iš apkalbų, per gandus ir tuo pasinaudosite. Galbūt gausite pajamų iš neplanuoto darbelio ar suteiktos nelegalios paslaugos, finansinės rizikos. Regis, jums seksis įgyvendinti kūrybinius sumanymus, socialinius projektus. Palanku užsiimti labdara. Savaitgalį nepersistenkite ir nedarykite to, kas ne jūsų jėgoms.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje tikėtini susitikimai su užsieniečiais, įžymybėmis, menininkais, bohemos atstovais. Ypatingo jūsų dėmesio, pagarbos turėtų nusipelnyti protingi ir talentingi žmonės. Gali užsimegzti įdomūs ryšiai, aistringas flirtas ar net ypatinga partnerystė. Sugebėsite daryti gerą įspūdį. Atrodysite darbštūs ir protingi, kupini įdomių idėjų. Savaitgalį tiktų pramogauti.

ŠAULYS

Šią savaitę mintys suksis apie mokesčius, draudimą, indėlius. Galbūt kažkas sugrąžins skolą arba jūs pagaliau nusimesite skolos naštą. Būsite linkę planuoti ateities perspektyvas, studijas ir pan. Apskritai, tikėtinas didesnis polėkis ir gebėjimas pajusti ateities pulsą. Vis dėlto pravartu pirmiausia užbaigti tai, kas pradėta. Savaitgalį galimas naudingas susitikimas, pasiūlymas.

OŽIARAGIS

Ši savaitė žada daugiau entuziazmo, žaismingumo. Tikėtina, kad sutiksite žmogų, su kuriuo užsimegs asmeniniai arba dalykiniai ryšiai. Pasistenkite išlikti tvirti, jeigu konkurentai kaišios pagalius į jūsų ratus. Tiktų užsiimti finansiniais reikalais, mokesčiais, draudimu, deklaracijomis, kitais dokumentais. Su naujovėmis pernelyg neskubėkite, iki penktadienio jaunaties užbaikite tai, ką seniau pradėjote.

VANDENIS

Savaitės pradžioje galite gauti žinią, susijusią su darbu, įsidarbinimu, nuosavybe arba medicininio patikrinimo rezultatais. Gali būti, kad nutarsite keisti gyvenimo būdą, darbovietę. Jūsų iniciatyvą, veiklumą stimuliuos konkurencija. Apie jus dominančias perspektyvas pasikalbėkite su asmeniu, turinčiu ką patarti. Gali pavykti pasipelnyti ar atverti sau platesnes perspektyvas.

ŽUVYS

Šią savaitę būsite žavūs ir iškalbūs, todėl visiems patiksite. Galbūt sulauksite meilės prisipažinimo. Kuo daugiau dėmesio skirkite tarpusavio santykiams, vaikams. Darbo, kūrybos reikaluose numatoma neblogų poslinkių. Naujas idėjas reikėtų pasilaikyti iki penktadienio jaunaties pradžios, o senus projektus paskubėti užbaigti. Savaitgalį atgaivos teiks menas, gamta, romantika.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS