Astrologinė prognozė spalio 10–16 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SPALIO 10–16 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Merkurijus skatins aktyviai bendrauti, rinkti informaciją ir dalytis ja. Sužinosite tam tikrų dalykų, kuriuos anksčiau bandė nuo jūsų slėpti, svarbių naujienų. Santykiuose su pavaldiniais iškils tam tikrų problemų – kad santykių visiškai nesugadintumėte, reikės veikti apgalvotai. Nepainiokite išdidumo su pasididžiavimu, o vadovavimo troškimo – su arogancija.

JAUTIS

Venera skatins domėtis verslu ar darbu. Norėsis dažniau lankyti savo tėvus, jausite potraukį grįžti į tas vietas, kur gimėte, kur prabėgo jūsų vaikystė. Verta pasklaidyti senas knygas savo bibliotekoje: sužinotumėte svarbios informacijos, kuri privers domėtis savo šeimos istorija. Seksis dirbantiems su nekilnojamu turtu, statybomis, dizainu.

DVYNIAI

Merkurijus suteiks vadovo, sugebančio ne tik organizuoti procesą, bet ir išlaikyti jo kontrolę, palaikyti talentus, statusą. Jei imsitės projekto, taip įsijausite į jį, kad nekreipsite dėmesio į nieką kitą. Lengviau bus priimti tikslią informaciją nei tą, kuri apkrauta emocijomis, išlaikyti egzaminą žodžiu nei raštu. Su malonumu bendrausite su artimaisiais ir kaimynais.

VĖŽYS

Merkurijus ragina priimant bet kokius sprendimus vadovautis intuicija, kuo mažiau dalytis savo planais. Naujų pažinčių ir kontaktų skaičius turi būti ribotas. Iš verslo nereikėtų daug tikėtis: dabar jo apyvarta gali sumažėti dėl objektyvių priežasčių. Greitai pajusite padėties pagerėjimą. Gali atsirasti rėmėjas, kuris pasisiūlys padėti įgyvendinti jūsų projektą.

LIŪTAS

Merkurijaus paskatinti, lengvai užmegsite ryšius su žmonėmis, kurie gali turėti daug naudingų kontaktų verslui, tarp jų bus aukšto rango pareigūnų ar organizacijų vadovų. Demonstruosite puikią sprendimų logiką, intelektą, parodysite oratoriaus ir mokytojo talentus. Kita vertus, informaciją, kurią gausite šiuo laikotarpiu, traktuokite kritiškai.

MERGELĖ

Merkurijus paskatins aštrų ekonominį mąstymą, galėsite aiškiai pamatyti, kur tiksliai galima gauti naudos, o kokio verslo geriau nesiimti, į kokius išteklius investuoti pinigus, o kur geriau palaukti. Turėsite uoslę pelningiems sandoriams, užmegsite ryšius su potencialiais verslo partneriais. Kad ir ką įsipareigotumėte, sugebėsite tai atlikti racionaliausiai ir mažiausiomis sąnaudomis.

SVARSTYKLĖS

Kai Venera jūsų ženkle, verta pasikalbėti su savo viršininku ir sužinoti, kokios jūsų perspektyvos. Jei artimiausioje ateityje pažangos nesitikima, galite pabandyti ieškoti kitos vietos, kur ne tik pademonstruosite savo sugebėjimus, bet ir už juos gausite deramą atlygį. Galite tikėtis naujienų apie jūsų paaukštinimą ar perkėlimą į naują darbą.

SKORPIONAS

Merkurijui įsibėgėjant, aplinka aplink jus taps dinamiška. Tiesiog lis įvairiomis idėjomis, kai kurios prisidės prie jūsų verslo plėtros ir populiarinimo. Jei nepasistengsite gerai apgalvoti savo idėjų, daugumos jų niekada neįkūnysite. Svarbi bus vaikų tema – praleisite daug laiko su jais. Vaikai taip pat gali suteikti jums vertingos informacijos.

ŠAULYS

Jupiteris nebeskatins slėptis šešėlyje – bus gyvybiškai svarbu būti dėmesio centre. Stenkitės neįsitraukti į beprasmiškus ginčus, pagrįstus tik noru parodyti savo erudiciją. Ypač kalbant apie religiją ar filosofiją – net jei tikrai gerai išmanote šiuos dalykus, vargu ar galėsite įtikinti savo pašnekovą. Naudinga pradėti bendrauti su potencialiais partneriais iš užsienio.

OŽIARAGIS

Merkurijus padės vesti derybas, tik negalvokite, kad viską žinote geriau nei kiti. Verslą geriausia pradėti naudojant bendrą ar pasiskolintą kapitalą, tuomet jis bus sėkmingas. Kelis kartus viską patikrinkite: visiškai įmanoma, kad neatsižvelgėte į kai kurias smulkmenas, kurios taps kliūtimi. Laikas užsiregistruoti į kvalifikacijos kėlimo kursus – tai pravers siekiant karjeros.

VANDENIS

Merkurijus turėtų skatinti bendrauti, kad atsakytumėte į daugelį klausimų ir pasiektumėte sėkmės darbe ir asmeniniame gyvenime. Seksis žurnalistams, rašytojams, žmonėms, teikiantiems įvairias tarpininkavimo ir informacijos paslaugas. Dalyvaudami įvairiuose renginiuose ir vakarėliuose užmegsite verslo ryšių ir reikalingų pažinčių. Verslininkams galimos sėkmingos derybos.

ŽUVYS

Merkurijaus dėka galite gauti gerų naujienų apie savo darbą. Jei jo ieškote, tuomet galimas įdomus pasiūlymas, kuris patenkins beveik visus jūsų norus. Padaugės verslo kontaktų ir skambučių, suaktyvės korespondencija. Turėsite išspręsti daugelį mažų problemų. Gali tekti pavaduoti bendradarbį, pasirūpinti kuo nors iš šeimos narių. Mankšta ir dieta padės išlikti sveikiems.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS