Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 12 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 12 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 12-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Viešajame transporte jus gali apstumdyti, darbe - neįvertinti. Įmanomi įvykiai, kurie primins praeities klaidas ar nuoskaudas. Galima padaryti ir naujų pažeidimų, tvarkant tarnybinius reikalus, dokumentus, vairuojant.

JAUTIS. Itin atidžiai vykdykite dalykines užduotis ir vairuokite, neskleiskite klaidinamos informacijos, nes suklydę sulauksite nemalonių priekaištų iš kolegų, klientų. Be to, gali atnešti neplanuotų pasekmių.

DVYNIAI. Šiandien nederėtų imtis komercinių naujovių, ko nors brangaus pirkti ar parduoti. Sutarčių sudarymą, svarbius vizitus ir pokalbius verčiau atidėkite. Tačiau jokiu būdu neatidėkite tų darbų, reikalų, kurių deramai neužbaigus galėtų kilti bėdų.

VĖŽYS. Šiandien gali pasitaikyti keistų sutapimų, netikėtumų. Gautą informaciją keletą kartų patikrinkite, nes ji gali būti klaidinanti. Saugokitės ir neprovokuokite konfliktinių ir avarinių situacijų.

LIŪTAS. Aktyviai spręsite dalykinius reikalus, tačiau galite nepastebėti, kaip įkliūsite į pavojingas pinkles, suregztas konkurentų, pavyduolių. Pasistenkite nebūti išsiblaškę, nerizikuokite, nes netyčia galite pakenkti ir sau, ir kitiems.

MERGELĖ. Kai kurie draugai, pažįstami gali nuvilti, neišpildyti duotų pažadų. Tačiau ir jūs galite pridaryti problemų. Kritiškiau vertinkite šiandien išgirstus pasiūlymus, patarimus. Būkite atidūs su technika, prie vairo.

SVARSTYKLĖS. Nepatartina rizikuoti nei reputacija, nei pinigais, kad ir kaip viliojamai nuskambėtų avantiūristiškas pasiūlymas. Neskubėkite su reformomis darbe ir asmeniniame gyvenime - šiandieninės pastangos bus nevaisingos.

SKORPIONAS. Gali būti, kad padaugės nesusipratimų, interesų susikirtimų. Galite įsivelti į etinius, religinius, filosofinius, teisinius ar politinius disputus. Jūsų požiūris kitiems žmonėms gali pasirodyti labai ginčytinas.

ŠAULYS. Šiandien reikėtų būti atsargesniems įsipareigojant finansiškai. Dėl padarytų klaidų galimos problemos, baudos. Gali strigti projektai. Itin svarbu saugoti sveikatą, nekurstyti savyje baimių, kompleksų.

OŽIARAGIS. Šiandien bus nelengva susikalbėti su kitais žmonėmis, nepajėgsite nei suprasti, nei toleruoti kitokio požiūrio, interesų. Pasistenkite nieko nesugadinti asmeninių santykių srityje, venkite išsišokimų, pavydo scenų.

VANDENIS. Darbe gali kilti nedidelių nemalonumų, kurie greitai susitvarkys. Tačiau nieko gero, jei išaiškės klastingas poelgis, apkalbos ar išdavystė. O galbūt tiesiog nekaip jausitės ar nerasite bendros kalbos su kolegomis, viršininkais.

ŽUVYS. Pasistenkite valdyti savo seksualinius polėkius ir nesipykti su draugais, mylimaisiais. Labiau prižiūrėkite vaikus. Juos gali užvaldyti nenumaldomas noras iškrėsti kažką neįprasta, šokiruoti aplinkinius.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS