Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 23 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 23-iajai, penktadieniui.

AVINAS. Galite išvykti į užsienį arba sulaukti svečio ar žinios iš toli. Tik nesugadinkite dienos kokia nors nereikalinga avantiūra, kenkiančia jūsų ar kitų žmonių sveikatai. Saugokitės traumų, ugnies, piktų gyvūnų.     

JAUTIS. Tikriausiai būsite šauniai nusiteikę. Gera nuotaika užkrėsite ir kitus. Daug dėmesio skirsite vaikams, mielai lepinsite juos ir išradingai, šmaikščiai auklėsite.

DVYNIAI. Neprisidarykite nereikalingų ar papildomų rūpesčių. Kiek įmanoma, mažiau blaškykitės, venkite triukšmingų susiėjimų. Geriausiai seksis bendrauti su artimais žmonėmis įprastoje aplinkoje. Užplūs svajingos iliuzijos.

VĖŽYS. Neatsisakykite gauto pakvietimo, pasiūlymo dalyvauti seminare, renginyje. Bus daug prasmingų kalbų, naujienų. Turbūt turėsite šiokių tokių išlaidų, jeigu ketinate kažką sveikinti ypatinga proga.

LIŪTAS. Būsite emocionalūs ir intriguojantys. Aplinkiniai gali nustebti dėl jūsų dosnumo, išradingumo. Galbūt jausitės pakliuvę į tą aplinką, kurios tikėjotės ar laukėte, nes joje galite atskleisti savo išskirtinumą.

MERGELĖ. Jūsų dėmesio trokšta jus mylintys žmonės, vaikai, todėl nepagailėkite pinigų, laiko ir jėgų, kad jiems suteiktumėte kuo daugiau gerų emocijų. Stenkitės tai daryti nuoširdžiai, su meile.

SVARSTYKLĖS. Vargins šurmulys, norėsis tylos. Jeigu ant ko nors pykstate, nesusikalbate, tai pasitelkite toleranciją ir prisiminkite, kaip viskas trapu bei laikina. Leiskite kitiems būti tokiems, kokie jie yra.

SKORPIONAS. Numatomas įkvepiantis bendravimas, šaunūs susitikimai. Galbūt susitiksite su žmogumi, kurio seniai ilgisi jūsų siela. Tikėkitės širdžiai mielų įspūdžių.

ŠAULYS. Nebūkite pernelyg reiklūs nei sau, nei kitiems. Norėdami kažkam padaryti įspūdį, neperlenkite lazdos. Pasijusite labiau įvertinti, jeigu akcentuosite ne savo, o pašnekovų nuopelnus bei privalumus.

OŽIARAGIS. Neblogas metas pasibuvimui toliau nuo namų. Galite pabendrauti su įdomiais nepažįstamaisiais, paflirtuoti. Galbūt susitiksite su žmogumi, kartu vykusiu į kelionę ar turinčiu bendrų ateities planų.

VANDENIS. Kitų žmonių nuotaikos labai priklausys nuo jūsų. Neleiskite kerotis vidiniams kompleksams, atsipalaiduokite ir geranoriškai pabendraukite. Galite praturtėti arba taip pasijusti dėl ypatingo dėmesio, komplimentų.

ŽUVYS. Regis, šiandien šmaikštausite, viliosite ir mėgausitės viskuo, ką teikia ši diena. Galite aistringai įsimylėti asmenį, kuriuo anksčiau žavėjotės ar neseniai virtualiai užmezgėte pažintį.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS