Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 4 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 4 D.)

  • 2

Astrologinė prognozė balandžio 4-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Vos prabudus, jums kils įdomių, originalių idėjų. Meno žmonės turėtų pasinaudoti užklupusiu įkvėpimu. Darykite tai, kas malonu, gražu, sveika, virtualiai pabendraukite su širdžiai mielais žmonėmis.

JAUTIS. Reikės pasistengti, kad rastumėte raktą į artimų žmonių širdis. Santykiai bus problemiški, jeigu nesugebėsite suprasti vieni kitų, susitarti dėl šeiminių pareigų, bendro laisvalaikio.

DVYNIAI. Šiandien daug bendrausite socialiniuose tinkluose arba kalbėsitės telefonu su giminaičiais, draugais, gerbėjais. Galimas slaptas meilės pasimatymas arba laiškas, kurį norėsis nuslėpti.

VĖŽYS. Galite pasijusti nejaukiai dėl jums svarbaus asmens priekaištų, kad nevykdote kažkokių įsipareigojimų. Galimi rūpesčiai, susiję su vaikais, mylimu žmogumi. Ramybės gali neduoti neištikimybės klausimas ar keistas įtarimas.

LIŪTAS. Dėl nemažos emocinės įtampos patartina vengti aštrių diskusijų, kritiškų pareiškimų. Jeigu mokėsite kitus suprasti ir pateisinti, pokalbiai nenuvils nei jūsų, nei pašnekovų.

MERGELĖ. Šiandien patys sau galite padaryti slaptą atradimą. Jus praturtins meditacijos, jogos pratimai, filosofiniai pamąstymai. Labiau pasaugokite sveikatą, nes gali paūmėti lėtinės ligos, prikibti infekcija.

SVARSTYKLĖS. Šiandien stengsitės sukaupti reikiamų žinių, išnagrinėti dominančią temą, klausimą. Galbūt mėginsite susisiekti su nusimanančiu asmeniu, kad jums padėtų, paaiškintų. Nepersistenkite, jei keisite įvaizdį.

SKORPIONAS. Puikiai orientuositės kitų žmonių psichologinėse peripetijose, jausmuose. Tačiau šia prasme gera įžvalga ir apdairumas nebūtinai neš džiuginančius rezultatus. Dingstant iliuzijoms atsiras daugiau pagrindo nusivylimui.

ŠAULYS. Gerai būtų, jei šiandien ramiai ir draugiškai išsiaiškintumėte nesutarimus, ilgai nedavusius jums ramybės. Tik nepriminkite senų nuoskaudų, neprovokuokite pavydo scenų. Nežaiskite jums neabejingo žmogaus jausmais.

OŽIARAGIS. Su kitų pagalba kažką svarbaus galite nuspręsti nuosavybės, buities reikaluose. Regis, būsite kurstomi kažką pirkti, parduoti, įkeisti. Mokėkite atskirti gerus patarimus nuo niekam tikusių.

VANDENIS. Norėsis nudžiuginti mylimus žmones, vaikus, būti maloniems. Tik nelabai įsivaizduosite, kaip tai padaryti neišleidžiant daug pinigų ir niekur neinant iš namų. Pasitelkite fantaziją, išmonę, tapkite tarsi vaikai, žaiskite, pokštaukite - nesigailėsite.

ŽUVYS. Kalbos suksis apie sveikatą, mitybą, ūkinius reikalus. Galbūt mėginsite namuose įvesti nepriekaištingą tvarką. Nelabai noriai bendrausite su artimaisiais arba tiesiog bus nelengva vieniems kitus suprasti, toleruoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jadzė

susikiškite savo prognozes į s.....

Šidonijai kulikauskienei

Neplatink negatyvo savo prognozėse,per šventes galėsi pataisyti nuotaika tvartelyje su greitutemis ir toksiškais patologiniais melagiais ir ožkomis bei triušiais Puikios koronines savaites

SUSIJUSIOS NAUJIENOS