Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 8 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 8 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 8-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Gana palanku aptarti piniginius reikalus, derėtis, sudaryti komercines, tiekimo, nuomos sutartis, prekiauti. Konkrečios pastangos turėtų duoti apčiuopiamus rezultatus. Neblogai jausite, kur kvepia pinigais, nauda.

JAUTIS. Produktyviai pasidarbuosite ir darbe, ir namų ūkyje. Be to, nusimato smagių akimirkų. Gali būti, kad santykiai su dominančiu asmeniu peržengs formalaus ar draugiško bendravimo ribas ir pakryps romantiška linkme.

DVYNIAI. Šiandien jums nekaip seksis praktiniai darbai. Labiau tiktų ką nors teoriškai apmąstyti, paskaityti, užsiimti kūryba. Galite pasinerti į dvasinius, mistinius ieškojimus.

VĖŽYS. Jeigu norite daugiau pasiekti, į savo veiklą, projektus įtraukite tuos, kuriais pasitikite. Galbūt pasiseks įgyvendinti idėją, kuri atneš ir apčiuopiamos naudos, ne tik intelektinį ar kūrybinį pasitenkinimą.

LIŪTAS. Neblogai seksis, jeigu teks tvarkyti oficialius reikalus, dokumentus, pristatyti kūrybinius ar mokslinius projektus. Neatidėliokite ir ūkinių, techninių problemų sprendimo.

MERGELĖ. Pažintys su užsieniečiais, įtakingais asmenimis gali atnešti neišdildomų įspūdžių. Tiktų tartis dėl bendros veiklos ar studijų. Gali pildytis meilės svajos, tik dar gana nekonkrečiai.

SVARSTYKLĖS. Diena tinkama paveldėjimo, investicijų, organizaciniams reikalams tvarkyti. Galbūt sulauksite pažadų, susijusių su paskola, kompensacija, arba atgausite įsisenėjusią skolą. Kažkam galite pasitarnauti kaip puikus patarėjas.

SKORPIONAS. Teisiniai keblumai, jei tokių yra, pareikalaus nervų, tačiau nusimato neblogas sprendimas. Ypatingo dėmesio galite sulaukti iš žmogaus, kurį vertinate. Tikėtina, kad jis bus malonus.

ŠAULYS. Nemaža tikimybė, kad jums teks tikrintis sveikatą, darytis tyrimus, arba atsiimti jų atsakymus, vykti į procedūras. Tiktų įsigyti naują drabužį, rūpintis odos priežiūra, grožiu.

OŽIARAGIS. Kažkokie įvykiai, kontaktai sužadins jūsų ypatinguosius polėkius. Kitus žavėsite tuo, kad mokėsite laiku pasakyti komplimentą, iš širdies patarti, taktiškai pasikeisti nuomonėmis.

VANDENIS. Tikriausiai pajudės į priekį reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, piniginėmis problemomis. Visgi patiklumas, lengvabūdiškumas gali pridaryti šiokių tokių nemalonumų ir jums, ir aplinkiniams.

ŽUVYS. Aktyvi, šauni diena. Kūrybinės srities žmonės turės progų pasireikšti, ypač jei nestokoja originalumo, išradingumo. Kai kas iš jūsų spontaniškai įsimylės, kai kas netikėtai pakeis savo išvaizdą.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS