Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 21 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 21 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 21-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Tikėtini šaunūs susitikimai, išvykos, įvairios naujienos. Gerai įsisavinsite bet kokią informaciją, todėl patartina mokytis, skaityti, diskutuoti su bendraminčiais. Turbūt kažkuo nudžiuginsite artimą žmogų. Galbūt geru patarimu ar realia parama.

JAUTIS. Regis, darbo, pareigų ir išlaidų šiandien neišvengsite. Visgi didžioji jų dalis bus maloni ir susijusi su artėjančiu savaitgaliu. Trumpam galite pasijusti ašimi, apie kurią sukasi aplinkinis pasaulis.

DVYNIAI. Jeigu esate kelionėje, turėsite įdomių pašnekovų, o gal net įgysite gerbėjų. Malonus flirtas, gražūs vaizdai ar įdomūs pirkiniai gerins nuotaiką ir didins optimizmą.

VĖŽYS. Būsite kūrybingi, įžvalgūs. Ne tik sau, bet ir kitiems galite padėti susivokti vidinėse problemose, iššifruoti pasąmonės impulsus. Ramybės neduos nerealizuotos romantiškos iliuzijos.

LIŪTAS. Į dabartinę savo situaciją jums reikėtų pažvelgti tarsi iš šalies, išgirsti kitų vertinimus. Kartu su partneriu planuokite savaitgalio užsiėmimus ir labiau palaikykite vienas kitą, jeigu norite malonios dienos.

MERGELĖ. Jūs būsite linkę atsiraitoti rankoves ir iš peties paplušėti. Regis, tokiu jūsų uolumu džiaugsis ir kolegos, ir artimieji. Jei jums patiems prireiks talkos, galbūt irgi pavyks nesunkiai prisikviesti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien tikrai nesėdėsite rankų sudėję, ypač jei sukatės grožio paslaugų, pramogų, turizmo, vaikų laisvalaikio srityje. Tikėtina kelionė ar svečiai iš užsienio.

SKORPIONAS. Regis, jūs su šeima ar be jos ruošiatės kelionei arba laukiate atvykstančio artimo žmogaus iš užsienio. Šiandien būsite linkę paišlaidauti.

ŠAULYS. Jums patiks dėmesys, flirtai, diskusijos. Aktyviai dalyvausite socialiniuose tinkluose, dalinsitės informacija ir komplimentais. Domins kelionės, ekskursijos. Galite įsigyti paskutinės minutės kelionę.

OŽIARAGIS. Tai harmonijos ir poilsio diena. Tiktų ją praleisti su šeima, aplankyti giminaičius. Turėtumėte išsiaiškinti ar pagyvinti santykius su dominančiu asmeniu. Mielai gyvensite jo interesais. Į jūsų kasdienybę įsilies naujų spalvų.

VANDENIS. Šiandieną ramybės nesitikėkite. Jūsų draugijos reikės ir saviems, ir svetimiems. Turbūt pasijusite pastebėti, mylimi, gerbiami. Daug dėmesio skirsite vaikams ir mylimam žmogui.

ŽUVYS. Šiandieną visur patartinas saikas, santūrumas. Įtarimų gali sukelti mylimo žmogaus būsena. Venkite alkoholio, triukšmingų susibūrimų, atiduokite duoklę sielai ar protui skaitydami, medituodami.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS