Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 30 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 30 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 30-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandien pravartu pasigilinti į kaimynų, draugų, o ypač savo vaikų problemas bei interesus, reikšti šiltą dėmesį ir meilę artimiesiems. Diena žada įvairių įdomybių.

JAUTIS. Regis, dieną praleisite ramiai, tačiau gresia persivalgymas. Smagu bus tiesiog pasilepinti žemiškais gyvenimo malonumais, paeksperimentuoti virtuvėje, gerinti gyvenimo sąlygas.

DVYNIAI. Šiandien pravartu pasimankštinti, skaniai pavalgyti, semtis informacijos, žinių. Tačiau dėl padidėjusio organizmo jautrumo ir nervingumo būsite labai imlūs infekcijoms, alergijoms. Būtinas grynas oras, antraip kentės jūsų kvėpavimo organai.

VĖŽYS. Šiandien patartina atsipalaiduoti, ilsėtis, kaupti jėgas darbo savaitei. Gali prabilti jūsų meninis arba ezoterinis talentas, stipri intuicija. Pasistenkite atitrūkti nuo praeities prisiminimų, jeigu jie slegia ir trukdo.

LIŪTAS. Aktyvi, drauginga diena. Trauks masiniai renginiai, šaunios kompanijos. Lengvai megsis naujos pažintys, romantiškos intrigos. Didesnę vertę įgis draugystė, meilė, prisirišimas.

MERGELĖ. Gali kilti racionalių minčių, kaip išspręsti vieną svarbią problemą. Nors būsite užsiėmęs įvairaus pobūdžio veikla bei kontaktais, į šeimos narių poreikius neturėtumėte numoti ranka. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS. Gali būti, kad sutiksite svarbų asmenį, kuris pretenduos į sąjungininkus, draugus ar gerbėjus. Arba gausite mielą žinutę iš toli esančio pažįstamo.

SKORPIONAS. Sustiprės seksualinis potraukis, dėmesys okultiniams, slaptiems reikalams. Galbūt atsiras proga slapta pasipelnyti iš ypatingo pomėgio ar sugebėjimo. Raskite laiko pabūti su savimi, pamąstyti apie ateitį.

ŠAULYS. Jums norėsis ko nors stimuliuojančio protą ir kūną. Galite susitikti su žmogumi, kuris siūlys jausmus, į kuriuos jau esate apsisprendę atsakyti. Svarbiausia yra sugebėti derinti savo ir kitų žmonių poreikius.

OŽIARAGIS. Pajusite poreikį keistis, sportuoti, puoselėti savo kūną ir sielą. Domėsitės dietomis, grožio procedūromis ir priemonėmis jaunystei grąžinti. Arba daug dėmesio skirsite naminiams augintiniams, jei tokių turite.

VANDENIS. Atrodysite geranoriškai ir linksmai nusiteikę, nors viduje virte virs prieštaringos emocijos. Nuotaiką praskaidrinti gali meilės laiškas, paskirtas pasimatymas, publikos pripažinimas, vaikų sėkmė ar kt.

ŽUVYS. Regis, susivoksite savo vidiniuose sielos labirintuose. Tai išlaisvins slopinamus troškimus, palengvins aktualų pasirinkimą. Diena žada atsinaujinimą ir asmeninių santykių srityje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS