Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 20 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 20 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė gegužės 20-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Regis, vargins pinigų, turto problemos. Šiandien nepatariama skolinti ar skolintis, įsigyti kreditu, pirkti nekilnojamąjį turtą. Sunku bus pasiekti patenkinamų rezultatų. Tačiau domėtis, smalsauti išties pravartu.

JAUTIS. Venkite per didelės euforijos, greičio kelyje, neskubėkite plepėti apie savo sumanymus – tuo gali kažkas slapta pasinaudoti. Toliau laikykitės nuo išlaidauti skatinančių vietų. Gresia nelaimingi atsitikimai, būkite labai atsargūs.

DVYNIAI. Jei galite, dažniau pabūkite vieni su savo mintimis, nesiblaškykite, neverskite savęs įtemptai dirbti ar bendrauti. Reikėtų susilaikyti nuo gandų platinimo, svetimų paslapčių viešinimo. Saugokitės traumų, ugnies.

VĖŽYS. Ši diena gali būti kupina netikėtumų. Tikėtina, kad teks laviruoti, jeigu nenorite teikti tiesmukų atsakymų į jums užduodamus klausimus, primetamus įpareigojimus.

LIŪTAS. Būsite lengvai suerzinami, išprovokuojami rizikai. Pasistenkite elgtis ir reikštis subtiliau, nes galite įžeisti kitų žmonių jausmus, neteisingai įvertinti situaciją, padaryti neobjektyvias išvadas. Nuo nervinės įtampos gelbės užsiėmimas dominančia veikla.

MERGELĖ. Tikriausiai bus nenuspėjamų situacijų. Tai, kas matoma išorėje ir girdima garsiai ištariant, nebūtinai atspindi tiesą. Reikėtų būti pasiruošusiems sutikti netikėtas naujienas, galbūt iš užsienio ar susijusias su mokslu, karjera.

SVARSTYKLĖS. Būsite linkę šiek tiek pervertinti savo galimybes. Kažkoks įvykis gali priversti pajusti vidines ir išorines kliūtis, apie kurias anksčiau beveik nenutuokėte. Apdairiai elkitės su ugnimi, technika ir pinigais.

SKORPIONAS. Regis, nesiseks sklandžiai bendrauti, įtikti aplinkiniams, partneriui. Vis nepataikysite į taktą su kitų nuotaikomis. Reiktų būti atsargiems, kad nenudegtumėte „sparnelių“.

ŠAULYS. Tikriausiai būsite blaškomi emocijų. Diena gana darbinga, tačiau svarbu nepersitempti ir vengti rizikingų eksperimentų. Svetimi receptai gali visai netikti jums.

OŽIARAGIS. Regis, šiuo metu savaime įvyks tai, kas turi įvykti. Visgi tai atrodys labai netikėta. Rūpesčių gali sukelti vaikai, mylimas žmogus. Gali būti, kad kažką svarbaus praneš kaimynai, giminaičiai arba draugai.

VANDENIS. Būsite neramūs ir emocionalūs ir kelsite įtampą aplinkiniams. Apgalvotai kalbėkite ir būkite labiau susikaupę vairuodami, dirbdami su elektros įrankiais, technika.

ŽUVYS. Į paviršių gali iškilti kažkokios paslaptys, intrigos. Meilė, partnerystė gali pasirodyti ne tokia užtikrinta, kokia atrodė. Pasistenkite nedaryti to, dėl ko galėtumėte susikompromituoti, susižeisti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

com

Horoskopai turėtų būti tik pozityvūs :) :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS