Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 23 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 23 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 23-iajai, šeštadieniui.

AVINAS. Nuotaika bus gana pakili. Galbūt susitiksite asmenį, kuris darys jums stiprų, nors gal akivaizdžiai nesuvokiamą poveikį. Arba kitais žmonėmis manipuliuosite būtent jūs. Būkite atsargūs kelyje.

JAUTIS. Rūpės žemės ūkio darbai, vilios poilsis gamtoje. Saugokite vertingus daiktus, o jei susigundysite pirkti brangų daiktą, gerai pagalvokite, ar kaip tik jo jums dabar reikia.

DVYNIAI. Pasižymėsite padidėjusiu jautrumu priešingos lyties dėmesiui ir apskritai kitų žmonių įtakai. Gali varginti šeimos nario nervingumas. Nesileiskite išvedami iš pusiausvyros. Vairuokite itin atsargiai.

VĖŽYS. Nepatartina kur nors toli vykti, įtemptai darbuotis ir bendrauti. Derėtų rinktis vienatvę, ramybę, poilsį, užsiimti menine kūryba. Pasisaugokite kandančių ir geliančių vabzdžių, infekcijų, venkite svaigalų.

LIŪTAS. Tai turėtų būti spalvinga diena. Tikriausiai būsite patenkinti savimi. Būtų geriau, kad neriestumėte nosies, nes šalia esantys žmonės taip pat turi savų privalumų.

MERGELĖ. Bus nesunku apginti savo nuomonę, jeigu ją turite. Tik galite tai daryti ne laiku ir ne vietoje, niekam nepageidaujant. Mėgindami kitus pažeminti ar įžeisti, nepridėsite sau garbės.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nusimato daug kontaktų socialiniuose tinkluose ir kitur. Jus tiesiog atakuos pažįstami, giminaičiai ar kaimynai. Nauja informacija, sumanymai atneš ir naudos, ir nerimo.

SKORPIONAS. Viskas bus gerai, jeigu nesistengsite pralobti kitų sąskaita ir patys nebūsite tokie naivuoliai, kad leistumėte su jumis žaisti avantiūrų mėgėjams. Nesigirkite savo turtu, pinigais.

ŠAULYS. Ši diena bus turininga, jei tik panorėsite. Regis, kils noras išsiaiškinti kitų žmonių motyvus, pageidavimus. Iš partnerio nereikalaukite neįmanomų dalykų, stenkitės jį priimti tokį, koks yra.

OŽIARAGIS. Jausite poreikį gerai susitvarkyti namus, paremontuoti buitinę techniką, pasirūpinti naminiais gyvūnais ir šeimos narių higiena bei sveikata. Tai gali nemažai kainuoti. Dėl būtinųjų išlaidų jums nederėtų graužtis.

VANDENIS. Ši diena nepašykštės pagundų, atsiras naujų vilčių, susijusių su meile, kelionėmis. Tačiau gali būti, kad nuotaiką sudrums netikėta naujiena, neplanuotas svečias.

ŽUVYS. Regis, sužinosite jus liečiančias apkalbas, intrigas arba mėginsite kitus demaskuoti, atitinkamai atsilyginti. Vargu ar nuo to palengvės. Verčiau stenkitės įžiūrėti gėrį ir grožį kiekvienoje kasdienybės kertelėje.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS