Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 27 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 27-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Prieštaringa diena. Kai kuriems labai seksis, ypač meilėje, kūryboje, o kaip kurie dėl to kaip tik lies ašaras. Savo žavesiu aklai nepasitikėkite. Kas malonu jums, gali būti nepriimtina kitiems.

JAUTIS. Dėl profesinio užimtumo, dalykinių planų arba, atvirkščiai, dėl jų nebuvimo, jūsų nenoro dirbti gali kilti konfliktų šeimoje. Pakankamai dėmesio pasistenkite skirti ir artimiems žmonėms, o ne vien tiems, kurie kažkuo naudingi.

DVYNIAI. Regis, būsite nusiteikę kitiems patarinėti, kištis į svetimus reikalus. Turėtumėte jausti didesnę atsakomybę, nes galite suklaidinti jumis pasitikinčius asmenis. Nebent jūs ir norite suklaidinti bei turėti iš to naudos. Tuomet savo pasieksite.

VĖŽYS. Puiku, jeigu šiandien jums niekur nereikia skubėti. Dideliems darbams trūks ugnelės, pasireikš išsiblaškymas. Tačiau paplepėti, paflirtuoti neatsisakysite, juolab kad dėmesį rodys gana įdomūs žmonės.

LIŪTAS. Rimtiems reikalams šiandien kenks jūsų emocinis nestabilumas. Verčiau nepasikliaukite pirmu impulsu. Jeigu gerai atskiriate, kas jums draugai, o kas priešai, didelių problemų nekils. Kitu atveju, galite apsigauti ir patirti nuostolių.

MERGELĖ. Keista, neprognozuojama diena. Regis, nebūsite apsaugoti nuo smulkių nesklandumų. Galite kažką pamesti, sulaukti priekaištų arba sąžinės graužaties. Saugokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai susitiksite su senais draugais, pažįstamais. Regis, pavyks dėl kažko susitarti, atnaujinti draugystės ryšius. Tačiau tai gali reikšti neplanuotas išlaidas.

SKORPIONAS. Šiandien jausite spaudimą iš reiklių žmonių, viršininkų. Arba atsakomybės bei pareigos jausmas vers jus įtemptai dirbti, nerimauti dėl neatliktų reikalų.

ŠAULYS. Šiandien galbūt numatysite savo netolimą ateitį, suvoksite, ko turėtumėte siekti. O jeigu jaučiatės pasimetę tarp pasirinkimų, planų, atmeskite nereikšmingus dalykus ir imkitės svarbiausių.

OŽIARAGIS. Šiandien vargsite su finansiniais rūpesčiais arba teks spręsti svetimas problemas, psichologiškai ar kitaip į jas gilintis. Bus reikalinga gera nuovoka ir įžvalga.

VANDENIS. Šiandien jums gali tekti su kažkuo kovoti, varžytis ar konkuruoti. Kaip įmanoma geriau atlikite užduotis, kuo nuoširdžiau bendraukite, o jeigu reikia – peržiūrėkite savo tikslus.

ŽUVYS. Šiandien nebus laiko nei tinginiauti, nei nuobodžiauti. Susikaupkite, kad atskirtumėte, kurie iš gautų pasiūlymų verti dėmesio, o kurie – tėra akių dūmimas.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS