Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 29 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 29 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 29-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandieną pareigingai ir kūrybingai darbuositės. O jeigu darbai nerūpi, tai ypatingą dėmesį skirsite vaikams, jų laisvalaikio organizavimui. Arba užsiimsite savimi, tobulinsite įvaizdį, apsilankysite grožio salone.       

JAUTIS. Ši diena gali pareikalauti praktiškų sprendimų. Seksis spręsti techninius, buitinius klausimus. Antroje dienos pusėje labiau pastebėsite patinkančio asmens privalumus ir svaidomus žvilgsnius. Arba daugiau dėmesio sulauks jūsų vaikai.

DVYNIAI. Pastangos geriau susitvarkyti buitį, įtikti artimiesiems tikrai nebus bevertės, tačiau pasistenkite racionaliai leisti pinigus. Nuoširdžiai domėkitės artimųjų reikalais, o ne stenkitės atsipirkti daiktais, pinigais.

VĖŽYS. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Šiandien išties turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir jėgomis. Aplinkiniai bus gana geranoriški, bet linkę padėti tik tuose reikaluose, kurie jiems nieko nekainuoja.

LIŪTAS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turto klausimai. Savo reikalais pirmiausia rūpinkitės patys, nesitikėdami kitų malonės. Jeigu visais būdais stengiatės rasti naują pajamų šaltinį, sudaryti sandorį, tam tikrų galimybių atsiras.

MERGELĖ. Šiandien aktyviai bendrausite, tarsitės dėl aktualių dalykų. Šie susitarimai turės būti vykdomi, todėl galvokite, ką darote. Venkite perdėtų emocijų ir netinkamų poelgių.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nusimato nemažai susitikimų, pažinčių, rimtų ir nelabai rimtų pokalbių. Jie taip išvargins, kad popiet jau norėsis šiek tiek atsiriboti, pasimėgauti asmenine erdve.

SKORPIONAS. Iš ryto pravartu imtis dalykinių reikalų. Tvarkykite visa, ką reikia konkretizuoti, įforminti. Popiet jums nereikės toli ieškoti geros draugijos smagesniems užsiėmimams.

ŠAULYS. Reikalai, susiję su intelektine veikla, turėtų būti sėkmingi. Planuokite savo ateitį, nepraleiskite progų dalyvauti darbo ar kituose konkursuose, mokymuose.

OŽIARAGIS. Pajusite poreikį keistis patys ir pakeisti aplinką. Parūps su studijomis, teisėtvarka, užsieniu, karjera susiję klausimai. Gana sklandžiai juos aiškinsitės, ypač jei atsiras protingų patarėjų.

VANDENIS. Gilinsitės į situaciją, besiklostančią asmeniniame gyvenime, santykiuose su aplinkiniais. Pasižymėsite psichologine įžvalga. Savo ir bendrus finansinius reikalus šiandien tvarkysite gana apsukriai.

ŽUVYS. Svarbi diena. Gali kilti minčių apie darbo sąlygų pagerinimą, naujus projektus. Bet kuriuo atveju, pravartu pasiraityti rankoves ir imtis tų darbų, kuriems vis pritrūkdavo „parako”.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS