Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 15 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 15 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 15-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Išaugs jūsų kūrybinės galios, padaugės azarto ir ekstravagantiškų užgaidų. Visgi teks šiek tiek suvaržyti pomėgius bei norus, antraip negalėsite įgyvendinti to, ką numatėte.

JAUTIS. Galimas intriguojamas pasiūlymas, netikėtas materialinis laimėjimas arba nusiteikimas rizikuoti. Galite spontaniškai įsimylėti, ką nors sužavėti. Arba nutiks kažkoks prasmingas patyrimas.

DVYNIAI. Noriai bendrausite su aplinkiniais, atnaujinsite senas arba megsite naujas pažintis. Informacija, kuri staiga ateis savaime, gali būti ilgai ieškota ir labai reikalinga.

VĖŽYS. Galite gauti pasiūlymą, kuriam negalėsite atsispirti. Regis, širdį džiugins meilė, draugystė, vaikų pastangos jūsų nenuvilti arba planuojama kelionė, susitikimas su jums svarbiu asmeniu ar pan.

LIŪTAS. Būsite keisti ir neramūs. Galimas netikėtumas, kuris išmuš jus iš pusiausvyros, privers elgtis kažkaip neįprastai, rizikuoti. Ramybės gali neduoti neištikimybės klausimas, seksualinė problema.

MERGELĖ. Galimas slaptas meilės pasimatymas arba laiškas, kurį norėsis nuslėpti. Regis, savijauta jūsų nedžiugins. Peržvelkite savo mitybos įpročius, gyvenimo būdą.

SVARSTYKLĖS. Jums gali būti siūlomos naujovės, investicijų variantai. Tai intriguos. Neskubėkite, pagalvokite, ar verta kišti galvą į mažai žinomą reikalą. Jūsų aplinkoje veikiausiai yra tokių, kurių patarimai labai pravers.

SKORPIONAS. Rodos, nebus nieko, kas galėtų stoti jums skersai kelio. Būsite linkę rizikuoti, ir jums gali labai pasisekti. Tačiau neapsirikite pasirinkdami rizikos objektą.

ŠAULYS. Laiko sąnaudų arba išlaidų gali pareikalauti su mokslu, kelione, nepažįstamais žmonėmis susiję reikalai. Regis, naršysite internete ieškodami galimybių užsidirbti ar įsigyti modernų daiktą. Turbūt užsisakysite prekę ar kelionę.

OŽIARAGIS. Pramogos, renginiai, pasiūlymai, kurių pasitaikys, veikiausiai palengvins piniginę, tačiau tikrai nenuvils. Tik nepamirškite, kad ne vien jums reikia dėmesio, gerų žodžių ir meilės.

VANDENIS. Tikriausiai šiandien patirsite ypatingų emocinių impulsų. Jumis labai domėsis priešingos lyties atstovai arba patys pasijusite suintriguoti. Galite leistis į rizikingą avantiūrą.

ŽUVYS. Staiga galite suprasti savo gyvenimo pašaukimą ar tikslą. Kita vertus, tikriausiai neišvengsite buitinių, ūkinių ar techninių rūpesčių. Gali kilti noras išlaidauti, įsigyti ką nors originalaus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS