Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gruodžio 16 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 16 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 16-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandieną pravartu klausytis, ką mąsto ir kalba kiti - tai išeis į naudą. Gyvenimo patirties nestokojantis asmuo gali duoti vertingą, pamokantį patarimą, bet tuo pačiu jums sugadinti nuotaiką.

JAUTIS. Palankus metas artistams, dailininkams, muzikantams, fotografams parodyti savo sugebėjimus. Regis, labiau nei paprastai jus domins apkalbos, svetimos fantazijos, užkulisiniai įvykiai. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

DVYNIAI. Šiandien dairysitės geros kompanijos. Norėsis būti tarp žmonių, įgyti populiarumo, sužavėti. Jeigu patys būsite dėmesingi ir dosnūs draugams, tai labai nusiminsite, to paties nesulaukę iš kitų.

VĖŽYS. Būsite pakankamai aktyvūs ir pasitikintys arba stengsitės tokie atrodyti. Tiktų sudalyvauti viešame renginyje. Jeigu liksite namuose, jums norėsis tvarkos, komforto, todėl būsite linkę iš širdies paplušėti.

LIŪTAS. Jūsų mintys sklandys toliuose. Galbūt ruošiatės kelionei ar jau esate joje, o gal naršote internete, ieškodami paskutinės minutės pasiūlymų, susirašinėdami su užsieniečiais.

MERGELĖ. Palankus metas keisti aprangos stilių ar šukuoseną, įsigyti naujų drabužių, avalynės. Galite pasirodyti išradingi, panaudodami senus daiktus, juos perdarydami. Gali atsinaujinti sena aistra.

SVARSTYKLĖS. Jausite norą bendrauti su kitais bei dalintis tuo, ką turite, padėti. Tarpusavyje bendraujant svarbiausia yra pasitikėjimas, o menkus nesklandumus bus galima išsiaiškinti ir kitą dieną.

SKORPIONAS. Šiandieną į jūsų duris gali pasibelsti buvęs gerbėjas, simpatija arba atgis seni prisiminimai. Galbūt tai sužadins seno draugo, gerbėjo pasirodymas. Pravartu rūpestingiau elgtis su gyvūnais. Gali kilti ūpas atnaujinti asmeninį garderobą, namus.

ŠAULYS. Jus gali aplankyti nekasdieniški jausmai, romantiškos svajos. Palankus metas intensyviau vystyti kūrybinę veiklą arba kūrybiškesniu žvilgsniu pažvelgti į savo išvaizdą, aplinką. Regs, verta kai ką patobulinti. Daug dėmesio reikalaus vaikai.

OŽIARAGIS. Jeigu turite svarbių sumanymų, mėginkite juos įgyvendinti. Gali būti, kad teks atsakyti už artimų žmonių poelgius arba nuo kažko juos saugoti. Jausite pareigą susitvarkyti buitį. Venkite alkoholio, sunkaus maisto.

VANDENIS. Tikriausiai kils ūpas aplinkui susikurti daugiau komforto. Būsite linkę į tai investuoti. Galite tikėtis įdomių peripetijų jausmų srityje. Stenkitės daryti tai, kas jums malonu ir nekenkia kitiems.

ŽUVYS. Jums rūpės harmonija ir tvarka namuose bei šventinės dovanos. Galite įsigyti kažką savo buičiai, aplinkai papuošti. Noriai spręsite draugų ir vaikų problemas. Galite tikėtis neblogų pasiūlymų, viltingo flirto.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS