Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 18 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 18 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 18-ajai, penktadieniui. 

AVINAS. Šiandien daugiau pasieksite, jei veiksite drauge su kitais, o ne versitės per galvą vieni, kad viską suspėtumėte. Pažįstamas žmogus arba tarpininkas gali pateikti pasiūlymą, pranešti svarbią žinią.

JAUTIS. Kai kurie dalykiniai reikalai turėtų pajudėti į priekį. Tačiau gali būti ir netikėtumų, problemų. Galbūt teks spręsti kokią nors dilemą arba teks labai skubėti.

DVYNIAI. Tikriausiai aplinkiniams nepavyks jūsų įkalbėti atsisakyti anksčiau susidarytų planų, nuostatų. Nelygu, kokia situacija – tai atneš naudą arba žalą. Norint palankia kryptimi pastūmėti aktualius reikalus, reikia pasistengti tai daryti sutartinai su partneriais.

VĖŽYS. Netikėti įvykiai privers kitaip pažvelgti į jus supančius žmones bei situaciją. Tai gali būti susiję su bendrais ir svetimais pinigais, investicijomis, mokesčiais. Pasistenkite taikiai spręsti konfliktus, tartis dėl finansinių ir kitų reikalų.

LIŪTAS. Šiandien būsite įsitikinę, kad viską darote ir mąstote teisingai. Aplinkiniai savo elgesiu tik patvirtins tokį manymą. Gali būti, kad partnerystės ryšiai sutvirtės. Tiesa, dėl to gali tekti griebtis šiokių tokių gudrybių.

MERGELĖ. Jūsų norai viršys galimybes. Neplanuotai gali tekti daugiau padirbėti, bet dėl to nenusiminsite, jeigu užuosite papildomas pajamas. Galite atskleisti kai kuriuos ypatingus savo sugebėjimus. Saugokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nevengsite romantiškų intrigų, flirtų. Padaugės ir bendravimo su vaikais. Turėtų sektis prekyba, tiekimo reikalai. Gali pavykti įgyvendinti vieną svajonę, laimėti prizą ar pan.

SKORPIONAS. Šiandien derėtų daugiau dėmesio skirti šeimai, namams. Didžiausio pasitenkinimo ir net naudos teiks bendravimas su artimiausiais žmonėmis. Gali kiek papilnėti piniginė arba jūsų aplinkoje padaugės komforto, jaukumo.

ŠAULYS. Pasistenkite išlikti disciplinuoti, santūrūs ir dalykiški darbe, net jei kais padai ir norėsis kuo greičiau mesti visus darbus. Atsiras galimybių pataisyti kai kuriuos reikalus. Jeigu nevengsite virtualiai bendrauti, gausite reikalingos informacijos.

OŽIARAGIS. Nusimato piniginės kompensacijos, alimentai, palūkanos ar kitokios pajamos, vertingi pirkiniai. Emocine prasme jausitės neblogai, būsite kupini gerų vilčių.

VANDENIS. Galite aptarti naujus planus, o gal ir pradėti svarbius darbus. Nuotoliniai pasitarimai, diskusijos šiandien praeis gana sklandžiai. Keliai į tikslą taps aiškesni.

ŽUVYS. Šiandien turėsite nedaug energijos bei optimizmo, todėl norėsis numoti į viską ranka. Išlaikykite dvasios ramybę. Tai padės įveikti kylančias abejotinas pagundas. Saugokitės apsinuodijimo, infekcijų. Rizika užsikrėsti bus gana didelė.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS