Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 5 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 5 D.)

  • 0

Avinas

Avino gali laukti visokios revizijos, patikrinimai ar tiesiog būtinybė paaiškinti savo veiksmus. Verta išlaikyti kantrybę – tada bus lengva pasiaiškinti. Jei pradės ginčytis, pasiaiškinimai gali užsitęsti.

Jautis

Klausimai, kuriuos Jautis turės išspręsti, bus subtilūs, tad jam prireiks visos jo diplomatijos. Tik parodydamas kantrybę ir taktą, Jautis gali tikėtis, kad aplinkiniai jį supras teisingai.

Dvyniai

Jei anksčiau Dvyniai kokiu nors klausimu bandė nuslėpti ar iškraipyti informaciją, šiandien tai gali paaiškėti pačiu nepatogiausiu momentu. Tačiau jaudintis gali tik tie Dvyniai, kurie turi ką slėpti, likusiems diena žada būti įprasta.

Vėžys

Aplinkiniai, įskaitant artimus žmones, gali vieni kitiems reikšti pretenzijas, o Vėžys bandys pašalinti nesusipratimus. Tiesa, lengva nebus: visą dieną vargšas Vėžys gali jaustis kaip tarp dviejų ugnių.

Liūtas

Liūtas turės progą įvertinti savo veiksmus ir pamatyti galimas klaidas. Galbūt jis tai padarys pats, o gal padedamas aplinkinių. Konstruktyvi kritika yra naudinga ir gera, net jei tai nėra labai malonu.

Mergelė

Bet kokiuose reikaluose Mergelei reikia atsikratyti stereotipų! Diena jai suteiks gerų galimybių, tačiau tik tuo atveju, jei ji elgsis drąsiai ir netradiciškai. Aplinkiniai įvertins jos naujovišką požiūrį ir net revoliucingiausias idėjas.

Svarstyklės

Svarstyklėms gresia skirti visą dieną kai kurių dalykų, kurie staiga joms atrodys svarbūs, išsiaiškinimui. Tai gali būti susiję su jų asmeniniais santykiais su kuo nors arba su bet kokiais, net ir menkiausiais, klausimais.

Skorpionas

Skorpionas gali norom nenorom prisiminti padarytas klaidas. Verta atkreipti dėmesį į savo senas klaidas. Juk patirtis, kaip žinoma, neįkainojamas dalykas, ir ne be reikalo už vieną muštą duoda dešimt nemuštų.

Šaulys

Šaulys gali patirti vidinį konfliktą. Atrodo, kai kurie dalykai, ką jis turi padaryti, jam nepatinka, nes prieštarauja jo situacijos supratimui. Horoskopo žvaigždės pataria skirti šiek tiek laiko, kad galėtų suprasti savo jausmus.

Ožiaragis

Aplinkiniai labai kritiškai vertins Ožiaragį, todėl jam verta kiek įmanoma sumažinti bendravimą. Ypač su žmonėmis, nuo kurių jis priklauso, pavyzdžiui, su viršininkais. Reikia stengtis, kad prie jo veiksmų ir žodžių nebūtų galima prisikabinti.

Vandenis

Nuostabi diena. Vandenis neturėtų tikėtis klastų. Tikimybė, kad Vandenį suklaidins ar bandys apgauti, yra artima nuliui. Todėl diena palanki deryboms ir sandėriams – ypač tiems, kurie yra rizikingi.

Žuvis

Žuvims verta persvarstyti savo ateities planus, įskaitant globalius. Galbūt į juos įsivėlė klaida ir Žuvys jau seniai eina klaidingu keliu. Kartkartėmis reikia pakoreguoti savo veiksmus, sutikrinant juos su realybe. Tik taip jos galės judėti į priekį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS