Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 6 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 6 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 6-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Sekite informaciją, nes galimos kažkokios permainos, kurių nepastebėjimas ar nepaisymas gali atnešti nuostolių. O galbūt esminių pokyčių nebus, bet vis tiek situacija vers visko prisigalvoti.

JAUTIS. Regis, nuotaiką drums aktualijos, susijusios su mokesčiais, pinigais, verslo sunkumais. Harmonijos, atsipalaidavimo sieksite per filosofiją, religiją, meną.

DVYNIAI. Nervins nestabilumas, situacijos kaita. Norėsis išsipasakoti, pasitarti su pažįstamais žmonėmis. Tačiau šiandien ne itin seksis rasti patikimų ir geranoriškų pašnekovų. 

VĖŽYS. Diena bus gana įtempta. Galimi susidūrimai su abejingais pareigūnais, biurokratais. Verčiau nesusigundykite abejotina papildoma veikla ar uždarbio šaltiniu, kurio procesas neaiškus.

LIŪTAS. Šiandien svarbu nepažeisti profesinės ir pilietinės etikos. Tarnyboje galimi smulkūs nesklandumai, nesutarimai su kolegomis arba neplanuotas vizitas, patikrinimas.

MERGELĖ. Jus gali išmušti iš vėžių naujas mokestis, nuostolis arba didesni nei įprasta reikalavimai bei kontrolė iš darbdavio, pareigūnų. Apskritai šiandieniai kontaktai gali jus supainioti, suteikti nerealių iliuzijų.

SVARSTYKLĖS. Bet kokie dalykiniai pokalbiai bus nelengvi, trikdantys. Aiškiai jausis oponentų noras susilpninti jūsų pozicijas. Nekokia diena deryboms, kompromisų ieškojimui.

SKORPIONAS. Per didelę reikšmę galite suteikti atsitiktiniam susitikimui ar nereikšmingai permainai. Galbūt iš keblios situacijos reikės gelbėti kolegą ar šeimos narį. Saugokite sveikatą.

ŠAULYS. Jums labai rūpės vaikų interesai, kaip įmanydami jiems padėsite. Nebūkite patiklūs, nes yra pavojus, jog būsite vedžiojami už nosies. Tai gali daryti ir meilės objektas.

OŽIARAGIS. Ši diena žada keistus kontaktus arba įvykius, kurie palies jūsų draugus, artimuosius. Savo ruožtu jie gali jums atnešti netikėtumų arba suteikti nerealių vilčių, žinių. Nepameskite svarbių dokumentų.

VANDENIS. Būsite neramūs ir ekscentriški. Jus domins kitiems nesuprantami dalykai, įvairūs eksperimentai, keistos pramogos. Tikslų ir pažiūrų kaitaliojimą aplinkiniai gali palaikyti jūsų nesubrendimu. Visgi turbūt rasite bendraminčių, pasekėjų.

ŽUVYS. Patinka ar nepatinka šiandien teks aiškintis piniginius reikalus, derėtis, tartis. Pasistenkite būti racionalūs, taupūs, kalbėti konkrečiai. Nedalinkite paviršutiniškų pažadų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS