Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gruodžio 9 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 9 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 9-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Kantrybė, darbštumas ir tam tikras dosnumas padės jums siekti tikslo. Tačiau per didelis jūsų pasitikėjimas ar pasitenkinimas savimi, reiklumas kitiems kels nejaukumą.

JAUTIS. Tikriausiai išsisklaidys kai kurios abejonės. Staiga gali atsirasti netikėtų poreikių ir troškimų. Jeigu tai susiję su draugyste, meile, kūniškais malonumais, nesunkiai juos realizuosite.

DVYNIAI. Teks šiek tiek suvaržyti savo pomėgius bei veiksmų laisvę, antraip negalėsite pasiekti tikslo. Leiskite sau pasvajoti, bet nepainiokite tikrovės su fantazijomis. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

VĖŽYS. Jums gali pasisekti, jeigu ieškote kontaktų su reikalingais žmonėmis, sprendžiate bendradarbiavimo klausimus. Nusimato vertinga informacija, neblogi mokslo, tarptautinio projekto ar kolektyvinio darbo rezultatai.

LIŪTAS. Išaugs jūsų dalykinės ambicijos ir kūrybinės galios, nestokosite avantiūrizmo siekdami finansavimo, diegdami reformas versle, darbe. Derėtų kontroliuoti savo kalbą, atsižvelgiant į tai, su kuo tenka bendrauti.

MERGELĖ. Kritiškai vertinsite savo žinias bei sugebėjimus. Susikaupę darbuositės ir stengsitės neatsilikti nuo pažangos. Jei ką tik padarėte žingsnelį atgal, spręsdami kokią nors problemą (arba jos nespręsdami), galite pamėginti susigrąžinti prarastas pozicijas.

SVARSTYKLĖS. Šiandien turėsite drąsos, reikalingos transformacijai, permainoms. Gali papilnėti piniginė arba pavyks įsigyti norimą daiktą. Pasidomėkite, kam išleidžia pinigus jūsų partneris, vaikai.

SKORPIONAS. Šiandien būsite linkę rizikuoti, ir jums gali pasisekti. Ypač, jeigu yra palaikančių asmenų. Visgi galimi nenumatyti įvykiai, kontaktai, kurie išmuš jus iš vėžių. Stenkitės rasti kompromisą su tais, kurie jums nepritaria.

ŠAULYS. Pasinaudokite polėkio akimirka, jeigu norite nuveikti kažką, kam anksčiau negalėjote pasiryžti. Tai pravers tiek tvarkant profesinius reikalus, tiek kuriant materialinę gerovę.

OŽIARAGIS. Jums derėtų uoliai vykdyti prisiimtus įsipareigojimus ir nesiblaškyti. Palanku tvarkyti būsto, nuosavybės reikalus, vienaip ar kitaip atsinaujinti pagal esamas finansines galimybes. Flirtas, romantika skaidrins kasdienybę.

VANDENIS. Gilinsitės į asmeninius reikalus, šeimines problemas. Jeigu dėl kažko negalite apsispręsti, jums reikėtų pasikliauti patikrintomis galimybėmis. Versle rizikuokite tik protingai pasverdami kiekvieną žingsnį.

ŽUVYS. Gali būti, kad jūsų akiratyje pasirodys asmuo, kurio nesitikėjote išvysti. Arba gausite žinią, kuri išvaduos jus nuo savarankiško apsisprendimo. Galite sėkmingai panaudoti kai kuriuos kūrybinius gebėjimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS